![]() |
מחשב תותח! אימל'ה...
קישור לכתבה
כתבה בנענע... מחשב של DELL... 4.26Ghz פנטיום 4 Extreem Edition 4 כרטיסי מסך Gforce שכל אחד 512 מגה!!! 2 ג'יגה רק לגרפיקה!!! |
פייי
איזה מחשב סוס.. הלוואי עלי אחד כזה :] |
פשש איזה יופי...
|
פנטזיות אנשים אפילו לא ניכנסתי כדי לא לקנא
|
מישהו יודע בכלל מה ההבדל בין SLI ל-SLIX2?
כי חוץ מלשרוף הרבה מאוד חשמל... זה לא נותן כלום, ו.... הדרייברים בקושי תומכים בזה... ובכלל אין שיפור משמעותי... |
אבי זה Quad SLi ויש שיפור במשחקים מסוימים שתומכים... אבל יש כל כך הרבה באגים בזה שעד שמערכת השבבים הבאה (אולי nForce 5 חחח) זה לא מומלץ...
אם אתם מחפשים מחשב ממש תותח תחכו חודשיים , שלוש ותיראו משהו שיגרום לכם ל**** במכנסיים :P |
יפה, אבל אפשר להרכיב לבד אחד יותר טוב לדעתי.
ה-quad כמעט ולא נתמך לכן עדיך כרטיס אחד בעל שתי ליבות משאר שני כרטיסיםפ בעל שני ליבות... והמעבד... לא מתאים לגיימינג - הוא חזק לקידוד אבל אפשר לעשות את ה-FX62 הוא יניב הרבה יותר תוצאות. |
ציטוט:
זה 4 כרטיסים... כל אחד משתמש בליבה אחת! ועוד חודשיים +- FX-69 =] זה סטייליש :P |
ציטוט:
ציטוט:
אני אישית לא דוגל בזה, זה מיותר ועולה הון... וכעת המשחקים בקושי תומכים בזה... אז לדעתי צריך לקחת כרטיס אחד כפול ליבה שישמש את כל הפס של ה-PCIE, ובעתיד לשדרג לעוד כרטיס שהתמיכה תהיה כבר יותר טובה ויהיו צריבות ביוס :) |
ציטוט:
אם אתה רוצה לבנות מחשב כזה משלך תקנה לוח אם כזה: לחץ כאן. אבל יש כרגע תמיכה רק למעבדי Intel... |
אם היה לי את הכסף, הייתי בונה כזה מחשב משלי - תאמין לי...
למעשה אם היה לי את הכסף הייתי קונה גם לך ;) |
ציטוט:
|
שלי יותר טוב :D
|
תסלח לי....
זה כן נותן שיפור... שיפור טוב מאוד לרווחים של NVIDIA כי כל כרטיס כזה עולה הרבה מאוד וחברת חשמל תתאהב במשפחה שלך.... ומה ההבדל? 10FPS, בשביל עוד 10FPS מסכנים להשקיע? שלא נדבר שהטכנולוגיה עוד בחיתולים.... |
תקשיבו אפשר לבנות מחשב חזק יותר בקלות :S
הקטע הוא הציור על המארז :P |
שמע ישראלל איזה מחשבבב נעחרףףףף:]]]]]]]]]]
|
קוד:
Intel Pentium processor Extreme Edition 3.46GHz 1,066MHz FSB 4MB |
חחחחח כולכם פה מדברים על מחשבים יותר חזקים וכאלה אבל באמת תקנו מחשב יותר חזק מזה???
זה מחשב חזק בטירוף, ולא צריך יותר מזה... אני אם היה לי כסף קונה בלי לחשוב אפילו... הבעיה שאין לי... :( |
ציטוט:
|
אין לי מילים
|
ציטוט:
וגם המחשב שהטוב יותר שנבנה יעלה פחות :) ואם זו בעייה, בעד 100 שקל אני אצייר בעזרת מרקר אדום וצהוב להבות :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סבבה
עכשיו לנעול כי די עם הספאם :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ