![]() |
אחים שלי כל אחד אם לב טוב שאוהב חיות שיכנס דחוף!!! הגיע הזמן להפסיק אם זה!!!
תקשיבו אחים שלי קוראים לי ניצן ואני אוהב חיות וכמעט כל יום אני שומע סיפורים מחרידים מהעיתון או מחברים על מה שבני הנוער עושים לחיות היום... והחלטתי להקים אתר שמתנגד להתעללות בכל סוגי החיות אני רוצה שזה יהיה סוג של פורטל שאפשר לשלוח כתבות וסיפורים על חיות שעתעללו בהם וכמובן תיהיה גם פינת אימוץ חיות אני מודיע עכשיו אנחנו חייבים עוד מתנדבים!!! לא יהיה רווח כספי מהאתר כל הרווחים ילכו אך ורק לאתר! אני מבטיח שלכל מתנדב שאוהב חיות יהיה יותר טוב על הלב... אני מקווה שעוד אוהבי חיות כמוני יתחילו לעשות משהו אז הנה ההזדמנות שלכם!! אל תפספסו אותה אחים שלי!!! צוות האתר והאנשים שאנחנו צריכים:
מתכנת-HTML יש 1 פלאשר- יש 1 צריך עוד 1 דחוף! מעצב פוטו שופ מיקצועי- אין!!!-חייבים! בבקשה התנדבו! מתכנת-PHP ממש מיקצועי אין!!! חיבים! בבקשה התנדבו אחים שלי! כותבי כתבות-יש 1 צריך עוד 3 מינימום! מפרסמים-יש 1 צריך עוד 1 דחוף! מידע על התפקידים הפנוים: פלאשר:חובה ליהיות אם ניסיון של שנה לפחות מעל גיל 10 חחח :) מעצב פוטו שופ: צריך ליהיות מממש מיקצועי ויעיל אחים שלי בבקשה אני יודע שיש הרבה מעצבים טובים בפורום הזה תיפתחו את הלב... מתכנת PHP מיקצועי: צריך לדעת להכין מערכת לשליחת כתבות ומערכת ליצירת קשר דרך האתר לדף PHP שייהיה מסודר וברור ועדיף שידע גם איך להתקין פורום.... כתב-צריך ממש לאהוב חיות ושייהיה בעל שפה גבוה מאוד! ושידע לימשוך את תשומת לבם של הקוראים מפרסם-צריך ליהיות בעל קשרים רבים ויכולת שיכנוע. זה הכל אחים שלי בבקשה פיתחו את הלב ללא צורך השקעת כסף!!!!!!!!!!!! מי שרוצה להתנדב שיאיר פה בקשה להתנדב ולאיזה תפקיד תודה ושיהיה לכם יום טוב שלכם, ניצן.:qqb015: |
אם תצטרך פלאשר צור קשר
איסיקיו: 1144025 נראה כבר מה נוכל לעשות |
ציטוט:
|
אני לא מעצב מקצועי אבל אני חושב שאני יכול לעזור
צור קשר |
ציטוט:
|
אחרי שהכל יהיה מוכן ואם יראה באמת רציני עם כוונה אמיתית אוכל לדאוג לפרסום רחב.
|
ציטוט:
|
אממ למה שלא תשתמש במערכות הניוק השונות?מאוד נוח לפרסום מאמרים וכד'..
|
ציטוט:
|
כמובן שעדיף מתכנת שיבנה לך עמרכת משלך אך זה רק במידה והוא מקצועי מספיק,לדעתי אף אחד לא יתכנת לך מערכת עןם כ"כ הרבה אפשרויות כמו עמרכת הניוק..
עדיף לך להתקין אותה ולהשתמש בה.. |
ציטוט:
...:/ אני לא יודע איך להשתמש :( |
עמית יו - שירותי אינטרנט והדרכה
תשמח ותנסה לעשות ככל שביכולתה כדי לעזור לקדם נושא חשוב זה. אבקש ליצור קשר במספרים שמופיעים למטה ולבקש את עמית. תודה ושבוע טוב ומבורך |
x-ray המערכת ניוק ממש גרועה ואני מאמין שאף אחד לא יתמוך בו או יכיר בו כאתר "למען הקהילה"(נקרא לזה כך).
הוא סך הכול רוצה דף יצירת קשר בPHP ומשהו קטן לשליחת מאמרים\עדכונים(עבור שליחת עדכונים אפשר להשתמש ב CuteNews | http://cutephp.com/). בהצלחה... |
ציטוט:
אני יכול להראות לך אתרי ניוק (אני לא אעשה זאת כרגע כדי לפתח דיון על הנושא) שאם לא הייתי אומר לך, היית אומר שזה אתר מקצועי ויפה מאוד. כדי להפוך את ניוק ל"מקצועית" כפי שמוגדר פה בפורום צריך רק עיצוב יפה שלא דומה לעיצובי המערכת ומתכנת שילביש אותה. ומערכת הניוק היא מתקדמת מאוד, בגלל שהיא חינמית אומרים שהיא גרועה. אם היה הייתה נמכרת ליחיד (רק לבנאדם אחת- מותאמת אישית) אין אחד שלא היה אומר שהיא מעולה. |
ציטוט:
ניוק היא סתם מערכת לא טובה ותאמין לי ראיתי מלא אתרים שמשתמשים בה והיא על הפנים, אשמח אם תשלח לי כמה אתרים איכותיים לדעתך בהודעה פרטית(אגב אני מעריך מאוד את עבודתם של מפתחי המערכת). טוב לא נהפוך את זה לנושא הדיון... ועדיין המלצתי לפתוח הדיון - לא להשתמש בה(זו רק המלצתי). |
המלצתי לפותח הדיון- אני רואה שאתה מעוניין בעבודה התנדבותית. אני מניח שאף אחד לא ילביש את כל מערכת הניוק על עיצוב בחינם.
כמו שאמרו לך למעלה, אם אתה מעוניין רק במאמרים פשוטים תשתמש ב cutephp מערכת גרועה לטעמי אך כמו כל מערכת, אפשר לשפר ו"להעלים סימנים" כך שהיא תראה איכותית ומקצועית. כמו שאמר ידידי מההודעות הקודמות: ציטוט:
אני מניח שצריך לתת פה השקעה של כ-700 ש"ח אם אתה משתמש בשירותים של חברי הפורום. האתר של ארגון תנו לחיות לחיות: http://letlive.org.il, לעניות דעתי, אתר זה לא פותח בחינם. וכך זה גם נראה, אתר יפהפה, כיף לגלישה. גם אם האתר לא למטרות רווח (כל יום קמים אתרים כאלה) צריך לתת השקעה כספית ראשונית. בהצלחה. |
אנשים שתבינו:
התנדבו הרבה אבל לא מספיק זה הולך ליהיות פרויקט גדול ואנו צריכים עוד אנשים אנא התנדבו בהמוניכם.... :) תודה ויום טוב.
|
תאמת לא ניראה לי שמישהו כמוך שממש לא מבין בבניין אתרים ינהל אתר עם נושא כזה חשוב,
אתה בא ומבקש מאנשים לעזור, אבל מה אתה עשית בשביל זה? כלום, תקנה דומיין תקנה איחסון וכל מה שצריך ואז תבוא ותבקש שיראו שאתה רציני. תודה, סטס. |
ציטוט:
הם צריכים לבוא מטעמם |
ציטוט:
1)אחי קודם כל למה ניראה לך שאני לא ממש מבין באתרים?? 2)כותבים בבניית ולא בבניין. 3)אני בא ומבקש מאנשים לעזור נכון מה אני עשיתי בעיניין הזה?!?!? אני מארגן את האתר! תאמין לי אתה חצוף מאוד! אני מצאתי שני כלבים נטושים ברחוב ואימצתי אותם אז אל תתן לי את השטויות שאני לא עושה כלום גם לארגן את המבצע זה משהו!! 4)יש דומיין ויש איחסון! אל תגיב בנושאים שאתה לא יודע!!! ממש חצוף! 5)כל היום אני יושב פה וקורע את התחת ואת תחתית הארנק מרצון טוב ואתה לא מעריך את זה בכלל!! בקיצר אומנם יש לך זכות להגיב בנושא ואתה מנצל אותה לרעה! אם אין לך משהו טוב לומר או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר כמו במקרה הזה אל תגיב!!! |
ציטוט:
|
אני אעצב לך בכייף
מראש אני אומר שאין לי כ"כ זמן אז נראה לי שאני אוכל לעצב את האתר אבל לא יהיה לי זמן לכל כפתור קטן או משהו כזה... אי סי קיו : 3623347 אי מייל: netaessar@yahoo.com |
ציטוט:
|
אם אתה צריך איחסון,דומיין או משהו אחר תפנה אלי אני ישמח לעזור לך. :)
|
עוד ילד שרוצה "להציל את העולם!", נמאס כבר מכל העמותות שלכם!...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה דומיין יש? melona.net ? כי נראה לי דווקא שמי שמחזיק בדומיין הזה בקטע של לאכול את הכלבים לא להציל אותם? אני חושב שזה בזבוז אחד גדול של משאבים שמוכנים לעזור לקהילה.. תחשוב איזה אתר בדיוק אתה בונה? פורטל שכל אחד שולח סיפור התעללות בכלבים? אוי ואבוי! ואיזו פינת אימוץ תהיה בדיוק? פינת אימוץ מאתר אחר? האתר שלך לא ימשוך כמעט אנשים ולא יראו אותו מספיק ! אין לך תקציב לשם כך.. בשביל זה יש את האתרים הגדולים כמו petnet , petking וכו' שמעודדים אימוץ ובעלי פינת אימוץ. תפסיקו עם הרעיונות האלה! אחד רוצה להציל כלבים? השני רוצה לעזור לילדים שמגמגים? כולם מדברים ומבקשים את העזרה של אחרים.. ולא עושים כלום בעצמם! כמה כסף השקעת בעצמך בפרוייקט? איך בדיוק קרעת את תחתית הארנק? אם אחסון ודומיין אתה גם מקבל! וזה גם עולה גרושים! בנוגע לאתר, לפחות היית עושה משהו שימשוך אנשים ויגרום להם לרצות את הכלבים , אבל אתר עם סיפורי התעללויות? הסיפורים עצמם מזעזעים מספיק ואני יכול להגיד לך , שאף אחד לא יכנס לאתר הזה בשביל לראות אותם... ואני מדבר כאוהב וחיות ובעל כלב מאומץ בבית! |
אשמח עם תשלח לי בפרטי כתובת האתר ואולי אני התנדב
|
ציטוט:
אני השקעתי בדומין,שרת,עכשיו גם שילמתי למעצב.השגתי מספר אנשים שמבינים בזה{דר'} ואני עובד קשה מאוד אז אל תעליב אף אחד קודם תעשה ואז תעליב אנשים אחרים |
ציטוט:
אחי לא הבנת את הרעיון!.... עזוב שהאתר יהיה מוכן אני אשלח לך כתובת בפרטי... |
תבינו,
אתם ילדים, אתם לא יכולים לפתוח ככה אתרי איגוד. זה לא הולך ככה. |
ציטוט:
אנחנו ילדים,אנחנו יכולים לפתוח ככה אתרי איגוד. זה כן הולך ככה. ואנחנו לא שואלים אותך! |
ציטוט:
אם היית נשמע רציני אולי הייתי חושב לנדב את המערכת שבניתי לניהול תוכן. בכל אופן, מטרה טובה שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לידיעתך אני בן 15 ותודה. |
אולי אתה בן 15, אך לפי מה שאני רואה פה רמת ההשכלה שלך ירודה ביותר: איגוד צריך כסף, וצריך להיות מעל גיל 18, ויש כבר איגודים כאלו.
רוצה לעזור?, תתנדב. אף אחד לא צריך אותך כשיש איגודים גדולים, ועוד משהוא: למה אתה חושב שמי שמתעלל בחיות ישים עליך משהוא כי כככה אתה כותב באתר שלך?. |
ציטוט:
רמת ההשכלה שלך אולי גבוה אבל אתה אדם ממש רע אם אתה סתם יורד על מי שמנסה לעזור למישהו... שיהיה לך יום טוב... |
ציטוט:
ורק בשביל הרקורד, אני מכיר אישית בן אדם בן 35 וילדים בני 16 חכמים ממנו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ