![]() |
עזרה בהרכבת מפרט מחשב!
שלום לכם,
אחרי כמה זמן החלטתי שהפנטיום( 4 ) 2.6 Ghz שלי לא מספק אותי, ואני רוצה להחליף אותי יש לי תקציב של עד 3000 ש"ח, ואני מעוניין שתעזרו לי קצת.. בלהרכיב מפרט חדש שלא יעבור את התקציב. כמובן שיש את ההתלבטות הגדול אם לקחת אינטל או AMD.. אבל אני מעדיף אינטל -כרטיס מסף תשתעשו במה שיש.. וכל שאר הירקות אשמח לעזרה :) תודה מראש! -שי.:cool: |
ציטוט:
|
אממ..
עומרי לא אני לא ישתמש בכלום מהמחשב הישן הוא עובר לאחי :D 3> |
3000 אלף בשביל אינטל זה לא ממש מציאה...
שמע לי קח AMD. |
בטוח?
כי אני מתכוון להריץ הרבה משחקים כבדים על המחשב.. אם AMD יעזור אז סבבה.. אבל מישהו יכול לעזור? |
ציטוט:
|
אינטל טוב רק לקידוד וגם זה שניח והבדל של כמה דקות... AMD יותר טוב בכל שאר התחומים לכן עדיף בהרבה יותר את AMD על פני אינטל.
|
טוב עזבו למה אתם מספימים לי פה??
ביקשתי יפה (בשקט) שעזרו לי להרכיב מפרט - לא מעניין מעבד סבבה?! תודה! |
עריכה:
סליחה למחוק! |
ציטוט:
המעבד הוא החלק המרכזי במפרט ואתה צריך להשקיע הרבה תצומת לב בבחירתו - כאן הולכים לקראתך ולא נגדך אז שנה את טון הדיבור. |
סדר,מה אתה כועס?
אמרתי לך שלי לא משנה המעבד! איזה טון בדיוק אני לא מדבר :D |
למה לא משנה המעבד ...???? המעבד הכי חשוב ...זה המוח של המחשב
בכל מקרה אם אתה צריך עזרה תלמד לקבל אותה :) אני ממליץ AMD |
אויש בסדר,
אמרתי לכם תודה על היעוץ! אני עובר לAMD! אבל בבקשה אולי תנסו קצת לא הרבה קצת לעזור לי אם המפרט? |
בבקשה הנה המפרט, תתיחס להערה המוגדלת בתחתית התמונה:
http://img372.imageshack.us/img372/3858/m7ru.gif |
וואי תודה!
אפשר את האתר הזה? |
|
מעבד:
Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי AMD ASUS : A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400: 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 כרטיסי מסך ATI: Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK) כרטיסי קול: CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) דיסקים קשיחים MAXTOR : 160GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 כוננים- 1.44: FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders: SONY 52x32x52 (kit) 140 מאווררים: Arctic Silver 5 מסכים BenQ : TFT 17'' FP71G+ 8ms :מקלדות Silver Line / GP Wireless +Mouse Wireless Optical עכברים: TEAC Optical 800dpi סה"כ 5515 ₪ מה אתם אומרים על המפרט הזה? יקר לא יקר? שווה? איך המחשב? |
המפרט שעשיתי לך לא מספק אותך?
|
לא ממש..
אבל הוא טוב :) תודה.. |
אתה רוצ אחר בתקציב שציינת במפרט הקודם, או שאתה בכלל יודע מה אתה רוצה ואנו נעזור לך להחליט?
|
מעבד AMD Athlon 64 3200+ (3.2 GHz) סוקט לבחירתך (754/939)- לינק
לוח אם Gigabyte למעבדי AMD Athlon 64 - זכרון DDR400 - chipset SiS 661FX -לינק זכרון DDR400 512MB - לינק כרטיס מסך נראה לי 128 מספיק, אם לא תמיד אפשר להוסיף 256, דיסק קשיח 80GB וכל השאר קח מה שא לך, לא כל כך חשוב... נלקח מהאתר זאפ, יש שמה המון דברים תראה וקח מה שנוח לך... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ