![]() |
התקנתי FireFox ..
התקנתי פייר פוקס
וזה פשוט תענוג :D כל מי שהמליץ - תודה רבה :) |
גאה בך..
באמת אחלה דפדפן בהצלחה |
מעולה אבל יש אתרים שזה לא מסתדר ולא כיף!)=
|
סבבה...
אבל אפשר לחשוב... היה לי 4 דפדפנים וביינתים גם FireFox ואין בו משהו מיוחד ששווה להוריד אותו... אולי היו 3-4 דברים נחמדים שאהבתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי יש 3
AVANT שכרגע אני משתמש.. אקספלורר שאני לא משתמש יש לי בעיות קשות איתו חח ופייר פוקס שבגלל שלא כל האתרים מסתדרים איתו אז אני לא תמיד מפעיל.. |
ציטוט:
|
כלים -> הרחבות -> מצא הרחבות נוספות
ובאתר שנפתח לך תחפש IE TAB זו הורדה מספר 5 שם |
הורדתי FireFox אבל בהפעלה הראשונה סימנתי לו שלא יעביר לי את המועדפים בטעות אז אין לי מועדפים שיהו לי באקספלור בנתיים אני לא משתמש בוא... מי שיודע שיגיד לי...
AVANT לא טוב !! הוא בנוי על אקספלור |
אבל בAVANT יש דבר אחד שאני אוהב..אפשר ללפתוח דפים בלשוניות כמו בפייר פוקס..
|
ציטוט:
IE = SPYWARES בקיצור FireFox הכי מהיר והכי טוב :) ד"א, שאני מוריד דברים דרך FIRE FOX זה מוריד לי על 300-400 ושאני מוריד דרך IE זה מוריד לי על 100-180 מקסימום :\ |
אני זוכר את יומי הראשון עם FF, מדהים ובהחלט תענוג... חחחחחחח =]
|
פיירפוקס מצויין :)
|
FF מצויין רק יש לי בעיה איתו חוץ מזה שיש אתרים שהוא לא מראה
אני לא יכול לשחק במשחקים אוניין והוא פשוט לא מראה אותם מה הבעיה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אפשר לינקל להורדת פייר פוקס?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אין לך את הפלאג של הפלאש בפייר פוקס? |
בקשר למועדפים מאינטרנט אקספלורר,
כנס אל Bookmarks-->Manage Bookmarks-->File-->Import ואז יש לך שם ישר מוסמן על הייבוא מאינטרנט אקספלורר |
והאשכול לא נעול עדיין בגלל ש?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה חושב שהאשכול לא הפר שום חוק חבל מאוד, ממשתמש בעל 406 הודעות ציפתי שידע אבל שוב פעם אם חושבים על זה שוב , כנראה שזה לא באמת הודעות אלא ספאם כמו שזה נראה עכשיו, אז באמת אין סיבה שתדע. |
נושא הדיון ההתחלתי לא ממש רציני,
ההמשך שלו קצת כן. אבל בכל זאת, זה לא פורום תמיכה של פייר פוקס. נעול. עוד משהו ששכחתי, נועם זוהי ההודעה השני שאני נועל לך היום, אבל בגלל שהפירסומים הם באותו זמן בערך, לא תקבל אזהרה אלא רק התרעה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ