![]() |
הפרת זכויות יוצרים
כלכ המעצבים שימו לב!
החברה לפיתוח אתרים בה אני עובד קיבלה תביעה בס"ך 25,000 ש"ח על הפרת זכויות יוצרים על תמונה מסכנה שהיהת באתר של לקוח. שימו לב לתמונות אתם משתמשים בהן לעיצובים! |
פשיי לא נעים..
|
זה לא חדש.
אצלנו למשל, כל תקופה מסויימת מגיע אלינו משלוח של תמונות שהסטודיו קונה בכסף...הרבה כסף. תעבדו עם חוקי והכל יהיה טוב:) |
בהחלט לא נעים - כולה תמונה....
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי ...
זה מצחיק אותי.. ממש סליחה ... |
כן גם היה בחדשות לפני איזה חודש או חודשים על כל תמונה בעלת זכויות יוצרים 25000 שקל........
אבל זה קרה אותו דבר גם עם אתרי ההורדות |
האתרי הורדות זה משהו אחר...
ולא נראה לי שתמיד טובעים אם יש תמונה של מישהו אחר.. היום לא כל אחד יכול לעצב שרת אחסון .. ביגלל זה מחפשים בגוגל, ולפעמים מוצאים משהו של TM וכל מיני... |
פייי.... איזה קאקי זה.... אני פוחד לפתוח ת'פוטושופ... לך תידע איזה תמונה היא עם זכויות יוצרים...
|
ציטוט:
|
אין כמו חוקי.
|
יש גם תמונות חינמיות ודי טובות למען האמת.
|
ציטוט:
|
הייתה כתבה לפני חודשיים שלוש על חברה מאד גדולה שפשטה את הרגל על כל התמונות שלקחה, הסכום הגיע ל-500 אלף שקל+לשנות אצל כל הלקוחות שלהם את התמונות, ובגלל זה הם ניסגרו.
|
אווץ כואב!
|
בעעע.. שלא נדע =\
ד"א רפי ( k.machine ) אתה עובד בסטודיו?.. יענו סטודיו סטודיו או שסתם מהבית? |
איזה מזל ביששש פייי,25.000 ש''ח איזה דבררר
בגלל תמונה אחת זה באמת מוגזם! |
באמת ביש מזל..
טוב תמונות מGoogle הם גם לא חוקייות? |
ציטוט:
tj- הודעה נשלחה אליך. |
מה שכן ...
"צבעים אמיתיים" עושים המון המון כרטיסי ביקור ועיצובים ובין היתר מחפשים תמונות בגוגל וממקמים אותם בכרטיסי הביקור .. הדפסתי שם 1000 כרטיסי ביקור גם לי ועוד 5000 לאחותי ומסתבר שככה הם עובדים .. אז אתה אומר לי שהם קיימים כל כך הרבה זמן עם כל כך הרבה לקוחות ואף אחד לא תובע אותם ? |
ציטוט:
תחשוב מה יקרה אם הם יגלו..:) |
ציטוט:
הסותמה הולכת ומחפשת בגוגל לנגד עיניי . ואולי אני בעל התמונה ? מוזר לי שגוף כזה שעוברים אצלו אלפי לקוחות בחודש (אני לא צוחק - אפילו האומן 17 מדפיסים אצלם והמועדונים הכי גדולים בארץ) ולאף אחד זה לא מזיז ? מעניין .. |
http://www.neweb.co.il/homepage/1.2.php
חא נראה לי שהדף הזה שלכם.. ראיתי אותו אצלך חברה אחרת enter-serv או office-serv לא זוכר |
ציטוט:
גם אני עשיתי שם כרטיסי ביקור והמון עבודות הם הכי זולים בארץ , הם מביאים חומרים בקונטיינרים. |
ואווו 25 אלף? בהחלט חובה להשתמש בחוקי...
|
אוקיי...אני מתחיל לעבוד עם תמונות חוקיות מהיום...אבל איך אני ידע עם זה חוקי או לא? הרי כל האייקונים האלה והשרתים שאני לוקח..יש מגוגל..ויש מאתר...שההורדות הם בחינם...ו-אני זה שאשם שאני מוריד ואז שם אום בעיצוב...בבקשה תפרטו לי...כי הנושא הזה לא מובן לי כל כך.
|
בגוגל כתוב במפורש:
"ייתכן ולתמונה זו יש זכויות יוצרים"! לא מומלץ! ובכלל,לא מומלץ לחפש תמונות במנועי חיפוש לא פנימיים! הסבר- גוגל הוא מנוע חיפוש לא פנימי! הוא מחפש בכל מיני אתרים שלא נוגעים אליו... יש כמה מנועי חיפוש שהתכנים הם באתרם! ולכן חלק עולות כסף וחלק לא! מי שעובד עסקי כדאי לו לחפש שם! |
פשוט הכי טוב זה חוקי,
אני לא אומר לכם שיתפסו אותכם וכל זה. אני פשוט יודע שאני בעד החוק. פוטושופ חוקי אני לא עומד להכריח פה אף אחד לקנות, בגלל שיהיה בלאגן לבדוק כעת, אך ידוע כבר העונש למי שמשתמש במשהו לא חוקי בעבודתו... |
כל כך כואב לשלם דולר על תמונה?
|
גם ברוטר היה מקרה שתבעו אותם על זה ...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ