![]() |
דומיין בחינם....
דומיין בחינם
בלי התחייבות בלי כלום פשוט דומיין בחינם... לכל אחד שרוצה....... עולמי בלבד. אני יבחר פה 5 שיבקשו והם יקבלו ממני מתנה... בן. |
חחחח חינם??
אני רוצה :) |
ציטוט:
|
אני מעוניין לקבל בן :)
אולי תבחר חח :) יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפנה אליי :) ns1.magic-host.net ns2.magic-host.net :qqb007: |
ציטוט:
תודה. |
אם תגיד לי שאני יכול אני ישלח לך ה.פ עם הפרטים
תודה רבה רבה. |
ציטוט:
הרבה לא יכולים מי שיכול - יקבל. |
ציטוט:
תודה... :qqb003: |
אני יכול...?
בשביל המערכת העלאות שלי... ---עריכה--- הפרטים: דומיין: arena-up ns1.dfx-hosting.net ns2.dfx-hosting.net |
ציטוט:
אז בבקשה פשוט תגידו מה אתם צריכים ואם מתאים לי , תקבלו |
אהלן בן, אני אשמח לקבל דומיין למערכת RMP - מערכת ניהול שרתי רדיו.
הדומיין הוא: rmp-ws.com DNS: dns1.radio.org.il dns2.radio.org.il (יש סיכוי שהשרתי DNS יקח להם כמה דקות להתעדכן -> רק עכשיו נוצרו, אז קח לתשומת ליבך) אם ה DNS שרשמתי למעלה לא פועלים, אני אשמח אם תפנה ל ns1.speak.co.il ו ns2.speak.co.il ואני כבר אעדכן אותך כשה DNS הראשון יעבדו, ואז אם תוכל תחליף. תודה רבה מראש, |
זה שותף של Dj SaTLa ששלח לך הודעה פרטית לדומין
Mutesite.net DNS ns1.dfx-hosting.net ns2.dfx-hosting.net אני אשמח מאוד אם תזמין לו או לנו.. |
בןןןן חחחח בה לך לרשום לי דומייין? ;)
חחח.. איזהנדיב אתה חחחח... אם בה לך אתה מוזמן לרשום לי את הדומיין freetopsite.net.. יש לי כמה דברים שבה לי לעשות על הדומיין הה, וובנתיים אין לי לאן להפנות.. חח תיהיה צדיק ;) |
עידכון בנוגע לפרויקט שאני מריץ - דומיין בחינם
o-yo.net - הוזמן ומופנה לשרת כבר - צריך לעדכן אותו בשרת. comod.net - דומיין שלקוח שלי ביקש - הוזמן ועובד. money-israel.com - עוד דומיין שלקוח שלי ביקש - הוזמן ועובד. השאר מחכים לאישור ידני ממי שאני מביא ממנו את הדומיינים. |
אני אשמח לדומיין חינם בן
הדומיין unwait.net שרתי DNS: ns1.hostrick.co.il ns2.hostrick.co.il רק תיידע אותי אם אתה רושם לי אותו תודה רבה.. |
עידכונים נוספים (לא יכול לערוך!)
הוזמנו : freetopsite.net mutesite.net rmp-ws.net o-yo.net כל אלה ביקשו... תהנו חברה |
R0i.net
בבקשה בן :) להפנות ל ns1.ActServ.net n2.ActServ.net אשמח מאוד אם תזמין לי |
ציטוט:
אני לא מזמין גם את זה עכשיו מצטער. מי עוד רוצה ? |
ציטוט:
|
טוב עד עכשיו כולם קיבלו לשנה..
הבא שמבקש יקבל דומיין ל10 שנים....כמובן אם אני יסכים בן. |
שלום. אודה מאד מאד אם תוכל לתרום לי את הדומיין.
eldadshcool.net זה עומד להיות לאתר בית ספרי שיהווה גם מרכז תמיכה לימודי במגוון מקצועות. |
ציטוט:
אני אמשיך לתת פה אבל מעכשיו רק לדברים שאני חושב שהם רציינים :) יש מצב אני יתן לך... בכל מקרה מעכשיו שכל אחד ירשום למה מגיע לו וכ'ו....מי שאני יחשוב לנכון , יקבל |
לאתר בנושא תכנות בסביבת בדוט.נט של מיקרוסופט,
דרוש הדומיין dtnetdev.com תפנה בבקשה לשרתים ns1.gns.co.il ns2.gns.co.il |
בן אני ביקשתי
מעלייך תשים לב בעמ' השני |
ציטוט:
style-f.net (אני אסביר לך אם תרצה באיסיקיו.) |
בן,
לא חז וחלילה רוצה לעצור לך את עסק הטוב הזה, אך..תסתכלו קצת על זה, דומיין מגודדי חינם? בן, זכית בתלושים? או..גילית חור אבטחה? :rolleyes: בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתה אכן משלם עליה/ קיבלת תלוש למספר דומיינים, כי כמו שאני יודע, זה רק זמן עד שיעקלו לך את כל הדומיינים + הגשת תלונה במשטרה. בהצלחה. |
אלי , ממש לא יפה מה שאתה אומר , בכלל בכלל לא יפה....
זה חוקי לגמרי ואמיתי לגמרי ...ואני יכול לרשום דומיינים ללא הגבלה , בחינם. אבל כרגע , לא יכול לספק פאנל... בכל מקרה , מי שרוצה שיבקש, בן. |
ציטוט:
אני לא אמרתי שזה גנוב (אבל סלח לי, דומיין בחינם? מי שמע..רק בתלושים), אני רק אומר ומתריע לך: במידה וזה גנוב - לך זה לא יעבור בשתיקה (ולא אני מאיים, אני בטוח שאם תרשום יותר מ10 דומיינים שהם גנובים..יעלו עלייך). בהצלחה. |
איפה הקאצ' ?
|
ציטוט:
לא חייב דין וחשבון למה ואיך , אבל חוקי......באמת באמת חוקי ואמיתי בכל מקרה , מי שרוצה שירשום פה. מי שישלח לי הודעות פרטיות - ההודעה שלו תימחק אוטומטית רק מי שיכול להגיב פה - יכול לקבל. |
שלום בן..
אני מעוניין בדומיין שיהיה לי דומיין אישי אם אתה יכול להזמים גם ws אז tomer.ws אני ממש ממש מבקש.. זה יהיה דומיין שיהיה לכל מני דברים אישיים, אשמח לקבל אותו, תודה מראד, תומר |
רק COM NET ORG
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב איפה הקאצ'....
קודם כל שאלה טובה התשובה פשוטה : הדומיין רשום על שמי , והוא שלי , אני רק נותן לכם להשתמש בו תאמינו לי שהמטרה פה לא לדפוק אף אחד , אבל שוב פעם הוא שלי , עוד שנה הוא שלי..... אני לא הבטחתי לכם לנצח אותו עיקרון כמו המבצע של BE , יש לכם לשנה.... תהנו בנתיים , אחר כך נראה... ובאמת אין פה שום כוונה לדפוק אף אחד , כרגע באמת בשביל הכיף קחו תהנו מהדומיינים ולזה שמעליי : לא אני לא ירשום לך ,יש לך ממש קצת הודעות בפורום ואני לא מכיר אותך, בן. |
ציטוט:
הרי למי שאתה מכיר יש את היכולת לקנות את הדומיין, כל חברות ההוסטינג למיניהם... ד"א אנחנו יכולים להכיר, אם תרצה אני יוסיף אותך לicq ותשאל כמה שאלות שאתה רוצה, אני לא בטוח שאתה זוכר אותי, אבל פעם היינו מדברים דיי הרבה, וכמעט גם הפכתי להיות תומך אצלך, ובתעות מחקתי אותך מהרשימה... |
ציטוט:
אם אני ירצה , בקרוב יהיה גם אתר יפה ומגניב לרשום דומיין NET לשנה בחינם.. שוב פעם , אם אני ירצה, בן. |
ציטוט:
אחרת לא הייתי יכול להגיב כאן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ