![]() |
צרור נט פתרונות מסחריים בSMS מציגה: hosting בSMS פרטים בפנים.
שלום לכולם, ערב טוב.
אז ככה: אני לא יודע אם אתם זוכרים או שלא, אבל בכל אופן. לפני מס' ימים, שבועות, פתחתי פה אשכול לחיפוש אחר שותף. כמו כן, מצאתי שותף נחמד, תומר יגאל. עכשיו לעניין העיקרי, אנחנו עומדים לפתוח אתר, שמספק כגון: איכסון, שרתי רדיו, בוטים לשרתי רדיו, דומיינים( דרך בלעדית+מבציעים, בקרוב הכל) ולאט לאט נתקדם, לדברים יותר מפותחים. *דרך אגב, אשמח אם אני צריך להירשם כעסק. כי אני מתקוון להירשם, כבר בימים הקרובים. עכשיו, רציתי לשואל אותכם קהילת הוסטס היקרה. מה אתם חושבים שכדי להוסיף כלומר, עוד דברים בSMS. אני חשבתי על "חנות" "שופינג" שהיו מבצעים, שאנשים יוכלו לקבל נק', לפי מספר הטלפון. תגידו לי אם זה נראה, לכם טוב. ומה כדי להוסיף. האתר לבנתיים: www.o-yo.net שהיה שבת שלום, ולילה טוב. |
חחחחחחחחחח אני מצטער אבל קרעת אותי עכשיו. צרור פתרונות??
גם רעיון העתקת וגם את הסלוגן מאורי? חחחח איזה שוק זה יהיה, עכשיו כל אחד יפתח חברת איחסון בSMS :D תיהיו לי בריאים ותמצאו רעיונות טובים. שיהיה בהצלחה בכל מקרה, ומקווה שלא נעלבת בגלל מה שאמרתי על השם, פשוט זה לא מתאים בכלל. |
לא יודע, האמת חבר שלי אמר לי תשם.
וחברת איכסון זה דווקא רעיון יפה. יש לך אולי שם אבל משהו אם SMS... ודרך אגב, אם אתה חושב שאני מעתיק תאמין שלא חביבי. אתה חושב שנגיד, פרסום באנר בSMS אורי המציא? תאמין לי שלא, באתר שממנו הוא מקבל תשירות יש את זה. ודבר שני איכסון, זה כבר רעיון של הרבה מאוד אנשים פה. לא משנה מצאתי, צרור נט ספקית הSMS שלכם. |
עידן בהצלחה לנו...
אני יסביר לכם למה יש יתרונות באתר. אתה רוצה איכסון אז אתה צריך ללכת לבנק או לשלוח בדואר עד שמנהל החברה בודק וכל זה.. אז יותר נוח להרים טטלפון לשלוח הודעת SMS קטנה לקבל איכסון בגדלים שונים ובאותו היזדמנות גם לקנות דומין/שרת רדיו. ועוד משהו זה גם ממש זול. |
:rolleyes:
ציטוט:
צודק, אנחנו גם עובדים על "חנות" ועוד, כמה שיפורים.:rolleyes: בהצלחה כמו שאמרת ;) |
תגידו לי משהו, אתם מתגאים בזה שאתם מוכרים איחסון ב 3 שקל?
|
ציטוט:
|
אני מבין שאתה מבין לא נכון.
לא באתי לפגוע בכלל. אני רק רוצה להבין כמה דברים. ואתם לא תרדו לרמה של 3 שקלים? אז 5. אפילו 10 שקלים! למרות שזה בהגזמה גדולה. הרי SMS יכול לעלות לפי מה שהבנתי עד 15 שקלים בערך. כמה אתם מקבלים? 3-4 שקלים? על זה אני מדבר כשאני אומר 3 שקלים לאיחסון. אבל עזבו, אין טעם. שיהיה לכם בהצלחה עם "צרור נט". |
ציטוט:
|
שמע, אני יכול להמשיך להתווכח איתך פה שעות.
הקטע הוא שזה שירות כזה אידיוטי[מצטער על המילה], למה לפתוח שירות כשאתה לא משקיע עד הסוף? תראה את אורי, פתח כמה שירותים שונים עם SMS, ובכל אחד השקיע יותר מהשני, פה אצלכם לא רואים כמעט השקעה[ועוד דומיין שבכלל בן נתן לכם אבל נעזוב את זה]. עוד דבר אחד, למה אתם מפרסם פה? מה אתה מציע? מה אתה מבקש? כלום, באת לספר על אתר חדש שלך לכן הנושא לדעתי צריך להינעל. שבת שלום :) |
ציטוט:
|
בהצלחה צרורי..
|
לא מבין משהו,
אתם מוכרים דומינים לא? רק הדומין עולה 12 שקל והמחיר הכי גבוהה שתגבה על זה זה 15 שקל.. אתה מפסיד ובגדול... בשביל מה פתחתם את זה? בשביל להפסיד? לא הבנתי את הפואנטה, מצטער. |
ציטוט:
כנס לפורום דומיינים, קרא את המסקנות לגבי כל הזמנת הדומיינים מיהאו ! האם זה שווה או לא ? אם הדומיין שלך לא עולה לפחות 6-7 דולר, הוא לא שווה שקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לנו להתווכח איתם אם הם רוצים לעשות את זה. |
ציטוט:
תודה. ואני יודע, שאתה אומר את זה בכוונה. ופעם הבאה תוריד ת- י' שלא תחשוב, שזה מצחיק או משהו. שלא תחשוב לא נכון, לא באתי לריב איתך או משהו. פשוט, שהיה לי בהצלחה, וגם לך. יום טוב, שבת שלום. |
ציטוט:
מה אתה מרוויח אם עולה דומיין 12 שקלים אתה לוקח מקסימום 15 ועוד עולה כסף השרות של הSMS? זה נראה יותר כאילו אתה מפסיד כסף. אבל מצד שני רעיון נחמד! שיהיה רק בהצלחה, אור. :) |
אני לא יודע מה עם חברי הפורום, אך לדעתי זה רעיון טיפשי.
אני לא רואה מה רע בשיחת טלפון לבנק ולהעביר בבטיחות ויעילות את הכסף משם. |
אתם לא יודעים שארטיק בחורף זה לא בריא?
כי זה מה שתוכלו לקנות עם הכסף שתקבלו (אני מדבר על ארטיק קרח של 2 שקל) |
שירות אדיר והם לא מוכרים במחירים נמוכים אני בדקתי
בהצלחה עידו |
ציטוט:
עידן ;) וכל מי שרושם תגובות לא טוב וכל זה לא אכפת לי... :rolleyes: שהיה בהצלחה לנו וגם לכם. :) |
אני לא מבין מה כולם מתנפלים עליהם....?
הם פתחו שירות שלדעתם זה יצליח וזו זכותם. שיהיה לכם בהצלחה. |
ציטוט:
ציטוט:
לא מובן לי העניין. ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה משנה לכם? למה היכנס לתוך הכיס של אנשים אחרים? |
ציטוט:
|
מצטער אני תמיד מתבלבל. בשם שלך חחח
באמת מה אכפת לכם עם הם ירוויחו יותר אתם לא תעשו שקל מזה ועם פחות אתהל את פסידו אז די להיכנס להם לכיס |
תודה לכולם..
אני רק רוצה להגיד משהו אין לי בעיה עם תגובות רעות להפך זה עוזר לנו לשפר את השרות... |
בהצלחה
|
עדין לא ענית לי, מה באת להציג באשכול הזה? כי זה לא המקום.
עוד דבר, אתם תספקו תמיכה ללקוחות שלכם? ב5 שקלים לדומיין אתם תזמינו לו את הדומיין ותתמכו בו כשיצטרך? יש לכם בכלל ידע ונסיון בתחום הזה? ועוד דבר, אני חושב שהקשר של הלקוח עם הספק צריך להיות די טוב, כדי לקבל תמיכה וכל זה. ובמקרה שלכם, אתם לא עושים כלום והכל יבוא אוטומטית, אז איך בדיוק תדעו מי הלקוח? איך תספקו לו תמיכה? אני ממש לא בה לפגוע, ואם אתם חושבים שכן אז מצטער אבל זאת ממש לא המטרה. |
5 שקל לדומיין? SMS? תישבע טל :) איפה ראית את זה?
|
בהצלחה (:
|
חחחח על מה אתה מדבר דור?
התכוונתי שהם ימכרו דומיין שעולה מינמום 30 ש"ח[או שילכו על הדומיינים ה"לא כל כך טובים" של יהאו ב15 ש"ח] וימכרו אותו ב 15. שמכל זה הם מקבלים רק 5 שקלים מקסימום! ואם הם מתכננים לעשות שישלכו כמה SMSים אז זה עוד יותר לא טוב, לא נוח, בלאגן, הרבה תקלות וכו'. ובמחיר הזה? 5 שקלים? הם יספקו גם תמיכה? כי אם לא, אני לא רואה סיבה אחת אפילו למה ללכת אליהם, אז תלך דקה לבנק או לדואר, תשלם כמה שקלים.. אבל עדין תיהיה קצת יותר בטוח בעצמך. |
לדעתי לא רעיון טוב אני אתן דוגמה אותי אני לאאשלח אס אם אס עם כסף אני יודע אולי תחייבו אותי ב- 300 שקל נגיד במקום 40 שקל שצריך לעלות דבר מסויים
|
תלוי עם מי הם רוצים להתעסק.
אם קהל היעד שלהם הוא ילדים בעיקר אז באמת יותר נוח להם להשתמש ב-SMS. לפעמים ההורים לא מרשים לשלוח כסף וכשמדובר ב-SMS אז איכשהו זה יורד בחשבון אחר לגמריי וההורים לא ממש שמים לב. לעומת זאת, במידה והם מעוניינים להתעסק עם לקוחות רצינים הם לא יבואו אליהם עם SMS. אני לא רואה בעל חברה או מנהל של איזשהו עסק יושב ושולח SMS-ים כדי לאחסן את האתר שלו או לרכוש דומיין. יתרה מזאת, ואמרתי את זה כבר כמה פעמים, לקוחות רצינים הם לקוחות שנשארים איתך להרבה זמן ולא מזמינים חודש חודש אלא לחצי שנה או שנה. אין טעם להשקיע בלקוחות חודשיים כי לרוב הם עוצבים לאחר מספר חודשים בודדים. אישית, אני מעדיף לעבור מול חברות ועסקים. אצלי אפשר לראות שההזמנה המינימלית היא לשלושה חודשים. אני מעדיף לא לארח בכלל לקוחות שנשארים חודש חודשיים, דורשים תמיכה נון סטופ ואין לך רווח לטווח ארוך. |
ציטוט:
תראה אם תעיין, שוב באשכול תראה מה רשמתי. ולא אכפת לי מה אנשים אומרים. אני ותומר עושים את שלנו, שהיה לכם יום טוב. "ואל תסתכלו על הדשא של השכן" שבת שלום ידידי היקרים. |
ציטוט:
תשמע, עבודה אם חברות הסולולאר, זה משהו רציני יותר חביבי. וגם דבר שני, אפשר לגבות עד 15 ש"ח. ואנחנו חושבים, על עוד כמה רעיונות שהיו טובים. תודה לכולם. |
ציטוט:
ואם לא איכפת לך מה אומרים אז בשביל מה פתחת את האשכול? בשביל הכיף? נ.ב תקרא את דבריו של xoxSoft. |
ציטוט:
תשמע, דבר ראשון: אני פתחתי לא בשביל תלונות על הרעיון!!! אני פתחתי, בשביל לקבל שיפורים ועוד כמה שאלות, שאם אתה רוצה תעיין, ותראה. ודבר אחרון, אני קראתי תאמין לי. יום טוב. |
ציטוט:
כאילו זה דומיין שהם קיבלו בחינם? ועוד משהו. זה כמו חברת איכסון רגילה(או שלא כי זה בקצת כסף). ואני זוכר שחיפשת חסות לדבר הזה חחח. אבל בכול זאת-שיהיה בהצלחה. לפי דעתי-מיותר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ