![]() |
מחפש המלצה על לינוקס סרב
מחפש המלצה על לינוקס סרב
של יאיר. וגם החברה שלהם של האיחסון היא על איזה רסיילר?של איזה חברה? |
האחסון שלהם מאוד יציב ... וגום לאיחסון וגם לשרתי משחק יש שרתים יעודיים נפרדים אז בקיצר מאוד מומלץ
|
הם לא רייסלר ככה זה כבר פלוס!
יש להם יעודי או ארון לא זוכר. יציבים. |
ממי הם קנו תשרת היעודי של האיחסון
|
ציטוט:
אני יודע מהיכרות של הרבה זמן שיאיר ואוהד דואגים ללקוחות שלהם.. אחלה חברה. יש להם מספר שרתים לכל שירות שלהם. |
לא שאני רוצה להישמע מניאק או "מנסה לעקוץ" ,
אבל בתכאלס , לא התנסיתם בשירותי החברה אז איך אתם קובעים שהם יציבים ? אני לא אומר שהם לא .. אבל לפחות תיתנו לאדם שביקש את הביקורת ביקורת אמיתית מאחד הלקוחות ולא מסתם מישהו שמכיר אותו או שמע עליו . זה הפאק כאן בפורום . גם לגביי, גם לגבי יאיר , גם לגבי עוד הרבה חברות . לכותב האשכול - אני ממליץ לך לשאול לקוח אמיתי שמאוחסן אצלו . הפורום הזה לא תמיד יכול לעזור .. אלא אם כן יבוא לפה לקוח שלו . בהצלחה |
ציטוט:
לגבי השירות אולי הם לא יכולים להגיד כל עוד הם לא לקוחות אבל לגבי היציבות יש עשרות דרכים לדעת.. החל מהתנסות בשרתי משחק ועד אתרי הרדיו של לקוחותיו..שכמובן כל זה יראה לך בדיוק את מצב השרתים שלו |
ציטוט:
היה לי שרת אצל יאיר עם עוד חבר שלי מהשכבה.. :) לא סתם אני אומר.. ;) |
ציטוט:
הוא מדבר פה על אחסון , על ריסיילר יותר נכון . יש הרבה הבדל בין שרת משחק לריסיילר ... גם אני יכול להעיד ששרתי המשחק שלו יציבים אבל לגבי הריסיילרים ? קצת קשה להגיד כי לא התנסיתי בתור אחד הלקוחות . |
ציטוט:
כנראה שלא היייתי ברור.. מצטער :\ על כל פנים, התכוונתי שהייתי לקוח שלו בריסיילר. שרתי משחק באמת לא התנסתי, רק שיחקתי בהם.. |
ממה ששמעתי מלקוח שלי.. בוא נגיד ככה "הם לא משהו"
|
לדעתי חברה טובה
|
ניראת לי אחלה חברה אך לא התנסיתי בשירותיהם
|
ציטוט:
ציין זאת בהודעה שלך. |
ציטוט:
לפי האתר רואים שזה חברה על רמה. ראיתי עליהם מספר ביקורות טובות והרבה אנשים מרוצים. לפי הסיבות האלה הגעתי למסקנה=שהם חברה טובה |
תודה לכולם ,ד"א לאדם שמתענין השרתים שיכים לנו ומאחסונים בארון של חברת LSRV ,
שרת האחסון שלי עבר לפני חודש בעיה של הארדיסק לאחר כחצי שנה של עבודה ללא בעיות , לפני חודש החלפנו אותו והוא כבר חודש פעיל ללא בעיות בלי עין הרע. שבוע טוב ,ושוב תודה לכולם. |
לא מומלץ רמאי,נוכל,גנב.
גנב לי כ60 שקלים, ואומר שהוא לא חייב לי כלום! |
ציטוט:
ענה פה או שתקבל אזהרה. |
ציטוט:
הוא נשרף :qqb006: בכל אופן זה אותו שרת .. אותו יצרן רק מעבד שונה לא ? אני מדבר על הדואל קסאון 3.2 של אינטל .. זה השרת ? |
ציטוט:
בקשר לשרת intel xeon 3.2 הארדיסק שלו נשרף כבר מזמן... (חצי שנה). |
אומנם יאיר לקוח שלי אבל בלי שום קשר ביקורת אובייקטיבית:
לחברת לינוקסרב יש 2 שרתים, כל אחד מהם הוא הטופ שבטופ. בתחום שרתי המשחק כולם יודעים שמבחינת איכות אין להם מתחרים ואת זה אני יודע כי אני לא יכול לשחק בשרתי משחק אחרים חוץ מהשרתים של יאיר. בנוגע לאירוח אתרים \ איכסון הנסיון שלי איתו היה קצר מאוד היה לי קובץ שמצריך עומס רב של הורדה יאיר איכסן לי את הקובץ במשך שבוע , הורידו אותו המון אנשים קובץ ענקי והשרת עמד יפה מאוד בעומס. בנוסף להכל יאיר אחלה בנאדם ומהיכרות אישית איתו אני ממליץ. |
ציטוט:
כאשר ניסגר CZ הפרוץ נשאר לי כ20 יום, והוא לא היה מוכן לתת לי שום דבר בתמורה. |
ממליץ עליו
:qqb003: בחור אמין |
ציטוט:
או שאל תגיב. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי 5 שרתים פרטים ששיכים לי ,ועוד 2 מושכרים. |
אין אפשרות להתחלה חדשה.