![]() |
מה הפורום הכי גדול בעולם?
הייתי רוצה לדעת מה הפורום עם מספר המשתמשים וההודעות הכי גדול בעולם? מסקרן אותי :)
|
:confused:
בלתי אפשרי לדעת, לדעתי... |
|
Gaia has 502,264,748 articles posted with 3,147,494 registered users
http://www.gaiaonline.com/forum/index.php ה' ישמור, 3 מיליון רשומים ובאותו רגע מחוברים 500 אלף. וב DEVIANT ART יש הכי הרבה רשומים (לא פלא, סתם עשיתי בדיקה כמה תמונות ימצא לי ל "love" באתר, מצא יותר ממיליון עבודות) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אתה מתכוון לIPB... ואם כן כל גרסא מתחת ל2.0.2 היתה קורסת... (פגם בסנכרון המסד... וגם בעיה קלה עם MySQL...) |
ציטוט:
|
VB אולי היתה שורדת =\
IPB אין ספק שלא תשרוד. זה מדהים לראות פורומים שהתפתחו בצורה כזאת, נראה לי זה עבר מסבא לאבא ומאבא לבן. |
ציטוט:
" Who is Online? - 27889 users. (23652 visible, 3284 hidden, 953 guests) Gaia has 502,292,739 articles posted with 3,147,651 registered users. Most users ever online was 41,319 on Tue Nov 01, 2005 5:08 pm" |
502,292,739 מאמרים.[נושאים]
3,147,651 משתמשים רשומים 41,319 שיא משתמשים. |
חחח.
אתם רגילים לראות פורומים פה בארץ שכול אחד פותח והשיא זה 5000. בחוץ לארץ השפה המדוברת היא אנגלית. ופורום מצליח באנגלית מתפרסם בכול העולם. ורק בארצות הברית זה יכול להגיע למיליונים אתר שממפורסם טוב. |
ציטוט:
חחחח אני חייב לראות פורום סיני! חחחחח אתם רואים 800 מליון רשומים חחחחחחחח;) וכל הפורום מלא ציורים חחח(הכתב הסיני). מה שהכי מעניין אותי זה איך הם כותבים במקלדת? כל מילה אצלהם זה ציור שונה, צריך להיות להם 64 אלף ומשהו ציורים במקלדת בשביל כל המילים חחחחח מפחידדדדד.... זה מאוד מעניין אותי איך ניראת המקלדת שלהם ועכשיו אני זז לגוג לבדוק;) |
ציטוט:
shift+l+s= "אבא"......חחחחחחחחחחחחחח |
איזה עיצוב יפה....
זה phpbb מי היה מאמין :] |
זה phpbb בהכחשה :D
|
ציטוט:
אברי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה invision board hebrew |
מה אתם עושים צחוק?
בסין אנשים מתקשרים באנגלית ! ! ! מעט מאוד עדיין כותבים בסינית, כמו הודו, אנשים יודעים הודית אבל מדברים אנגלית. ודרך אגב, זה פורום PHPBB רגיל , פשוט הורידו קריט וזהו, אז מה העניין? PHPBB עומד ומצליח לשרוד וIB לא היה? |
IPB היה שורד בקלות, חלאס לדבר שטויות.
|
אני חוזר ואומר... יש באג במערכת Invision Power Board 2.0.2 ומטה! המערכת לא מסתדרת עם עומס גדול על הSQL! |: אז STFU BotZ :\
ובקשר לנאבוש: ציטוט:
|
ציטוט:
אז הוא לא ידע.. WOW |
גאון של אמא? לא ממש...
אבל חכם יותר ממך :P |
ציטוט:
אזהרה |
ציטוט:
יאאא איזה גבר ... יודע לרשום שם של מערכת פורמים באינטרנט יותר טוב ממישהו אחר !! לך לאמא שתגיד לך כל הכבוד חמודי |
ציטוט:
שהוא הסביר את הבאג ואמר שזה לא נכון? |
ציטוט:
|
אממאאא עם היתי המנהל והיתי גובה מכל אחד מהמשתמשים שקל לחודש תוך זמן קצר הוואי היה שלי!
|
מה שאני יודע ש csf.co.il מקום בין 550-600
|
ציטוט:
אבל היו רק 50,000 רשומים או משהו כזה לא? |
ציטוט:
|
חח nWeb חמודי, כשIBHeb שמה של המערכת היה Invision Bord ולכן קוראים לאתר העברי IBHeb ולא IPBHeb.
|
ציטוט:
ולא נורא גיא על האזהרה =] בקטנה... :P כבר הורחקתי (נמחקתי) מהפורום =] וFector... כאילו WTF?! מישהו מכיר אותך בכלל? |
ציטוט:
|
גיא כל הכבוד.neweb משעמם הא ?
תחפש חיים מה אתה מחפש לרדת על ילדים?=\אתה יותר ילד מהם..עוד מושפע מהאינטרנט עלאק נובז וכאלה..מושפע.. |
500-600 ? מכל העולם? חחחחחחחחחח
איפה אתה חי?? |
ציטוט:
וזה nWeb לא neweb... ויש לי גם שם |:! עומרי =] |
ציטוט:
בתוך שדרות,בבית קטן ויפה. ד"א אם לא הייתי יודע,לא הייתי אומר..אבל זה מה שראיתי במין תחרות עולמית. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ