![]() |
עיצוב חדש[ואוו אחרי כל כך הרבה זמן אני לא מאמין]
טוב קשה לי לתאר כמה אני מתרגש כמה זמן לקח לי להשלים את העיצוב
לימודים, אתר לפתוח הרבה דברים על הראש =] אז נתתי לעצמי היום לסיים אותו לא ממש מעניין אותי המכירה שלו, סתם ככה בכיף שלי לקבל תגובות רעות\טובות כל עוד שומרים על החוקים =], אז קבלו גבירותי ורבותי אני חושב שהתעלתי על עצמי ברעיון ובביצוע לא נראה לי שראיתם עיצוב כזה כבר אבל מחיאות כפיים ואולי כמה "בוז"ים... :qqb008: http://loading.co.il/uploads/1899974978.jpg עוד לינק: http://img57.imageshack.us/img57/3423/news9uy.jpg |
עיצוב נחמד:)
|
הדברים שחשובים לי שאם אתם אומרים נחמד אז מה לא נחמד בו =]...
יעני נחמד זה לא מספק =] |
חחח באמת לא ראיתי עבודות שלך הרבה זמן..
העיצוב נחמד \= אבל לא ממש משקף את היכולת האמיתית שלך :p הייתי אומר לבן מידי חח שפר את הכפתורים האלה של החבילות וזהו בעיקרון :) בהצלחה! |
תודה גרטיון =]... אך לדעתי אין דבר כזה לא ממש משקף את היכולת יש מטרה מאחורי עיצוב.
ניסיתי לעשות עיצוב נקי משאר החירבושים שאתם רגילים ממני ולעשות משהו בכל זאת מקורי בעל צבעים =].... תודה על התגובה לילה טוב בובה =] |
חמוד
אבל ריק מדיי ולא ממש דומה להוסטינג לדעתי זה יותר דומה לאתרי מידע ולינקים לכל מני אתרים כמו אתר idx :P |
עיצוב באמת נחמד לפי הרמה שלך הייתי אומר שאתה מסוגל להרבה יותר.
וניר ראיתי שנעלת פה איזה 2 אשכולות בגלל שהם השתמשו בתמונות לא שלהם לפי מה שנראה התמונה שם גם לא שלך אז..? תקן אותי אם אני טועה. שבוע טוב |
זה יפה אבל זה נראה ריק כשמסתכלים.
|
בין החלשים שלך.. ^^
|
ציטוט:
אבל,לא הכי מתאים לחברת אכסון,לדעתי יותר מתאים לחנות,כאילו ה"עכשיו" זה איפה שהחבילות וכו'....זה יכול להיות נחמד.....לחברת אכסון...6/10 לחנות 8-9/10 |
הגיע הזמן!
אני זוכרת ת'יפנית הזאת מעוד עיצובים שלך חחחחחחחחח קיצר עיצוב נחמד מאד רק לא אהבתי את הקטע הזה של הכפתורים בחבילות. אהה ועוד דבר קצת הסתנוורתי מרב האור הלבן מהמסך. אפשר אולי להוסיף עוד קצת צבע לחלק העליון. העיקר שקצת יצאת מהשגרה המשעממת של הוסטינג מרובע! |
ציטוט:
|
לבן לי מדי
|
מהמם ,
אני די חדש בזה.. איך אתה לא מפחד שיגנבו לך את העיצוב ? שאלה מעניינת הרי בסך הכל שומרים וגוזרים את החלק התחתון של הקרדיט . |
צבע ?
|
נייס =]
הבאר ריקה. |
תודה על התגובות סה"כ מנסה לצאת מהשגרה,
אממממממ מפחד שיגנבו לי לא... לא מפחיד =] אופטיסמיק - על השרת שלי אין זכויות יוצרים ועל השרתים שלהם כן אתה יכול לבדוק את זה בתמונות שאתה מריץ בגוגל אם יש עליהם או לא. הם מרמים אתר כדי לקנות הרבה תמונות בדולר בחינם שנרשמים וכל הזמן נרשמים. בעיקרון כל עוד זה לא לשימוש מסחרי אתה יכול להשתמש ברוב התמונות בגוגל ואף תמונות מ imagebank ברגע שאתה מציין שזה למכירה ויש לך תמונות לא חוקיות האשכול ינעל. לא ממש מעניין אותי המכירה שלו אני עסוק גם ככה. רק בטוח שאני לא ייתן להשתמש בתמונות TM באף מצב גם אם לא למכירה. |
נחמד, תשנה תחבילות.
תוסיף קצת צבע, חיים. בכל מקרה, שהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
לא יודע,
בעיקרון זה עיצוב ממש יפה. אך הוא אינו מסתדר בעיינים זה מוזר =\ לבן מידי. |
אוקיי אנשים אוקיי =] הבנתי אותכם, אתם לא רגילים למוזריות הזאת =/
|
העיצוב במבנה מוזר לשאר העיצוב, האמת באמת שזו לא הרמה שלך.
לא אהבתי ממש לצערי, נקווה לראות עבודות אחרות בהמשך בהצלחה |
יש פה יותר "דף לבן" מעיצוב...:/
זה נראה כמו כמה תמונות שנמצאות אחת ליד השניה במרווחים שווים.... זה פשוט לא מתאים להוסטינג... |
ניר :)
אני שמח שהצגת עיצוב אחרי מלא זמן, אבל למען האמת הוא עם רעיון מדהים לדעתי, ביצוע קצת פחות מכיוון שהוא בהיר מדי וממש קשה להתסכל עליו. אני ממליץ להבליט את ההפרדות בין הבלוקים או החלקים בעיצוב. מה מאוד אהבתי זה את הלוגו, הרעיון והמבנה. בהצלחה נירצ'וק :) |
עיצוב נחמד, לא אהבתי את הקטע של החבילות(ה-פרטים והזמנה) מה שמקיף אותם...לא אהבתי...ובכלל העיצוב בהיר כזה...וזה לא נח...הסידור גם לא משהו...תעשה סידור כמו בשאר העיצובים שלך..שהיו לך...סידור רגיל כי זה לא כל כך נח לפי דעתי.
|
ניר נחמד אבל הוא לבן מידי ואם תסתקל טוב תיראה שהוא גם זוהר מידי,
נכון שהוא נקי ולא לוקח הרבה משאבים אבל תבין שזה שהוא כך זה לא אומר שזה מראה רצינות ומקצועיות. מקווה שתפנים את דבריי, המשך יום נעים. |
לא אהבתי,
אין פה שום יכולת גרפית "מדהימה" או משהו שמתקרב לזה, שאמור ללטוש את עיניי הצופה באתר . |
נחמד...בגלל שזה יותר מידי בהיר לטעמי!
|
יותר מדי עמוס .. צבעים לא משתלבים ... (כתום וירוק ?!)
בכללי אהבתי את המבנה אבל העיצוב לא משהו .. גם דהויי מדיי |
shahar
נראה לי שאתה מתבלבל בין חברת איחסון לעיצוב, יכולת גראפית מה אני מציע גראפיקה או מקום איחסון? |
לא אהבתי,
ריק מידי ופשוט. ודי חובבני. |
עיצוב חלש ביותר
|
לא אהבתי...
תחזור שוב על העיצוב...צריך לשפר: פונטים,כפתורים,לוגו וכל השאר... |
ציטוט:
אתה, כמעצב, אמור לגרום לקונה שקונה אחד משירותיי האתר, לקנות את אחד משירותים אלו, ובעזרת עיצוב כמו שהצגת כאן ? זה לא הכי יילך . |
ריק מאווד אחי
|
אני יחליט על הטכניקות שלי למכירה ואתה תציג את שלך לא ציינתי אפילו שזה למכירה למה אין לי
זמן להתעסק בכלל עם לקוחות עכשיו. אז אתה תשמור על העסקים שלך ואני אשמור על שלי נסגור כאן את הדיון בלי להגיב יותר. |
ריק יותר מידי,
אבל אתה יודע מה זה אומר? שהוא מקצועי, יפה אחי. |
תן לי לתקן אותך ריק לא אומר מקצועי. מקצועי מדובר על אופו ביצוע העבודה.. מהמילה מקצוע
אמממ אני חולק את דעתך אבל אני לא יכול להגיב על עיצובים של עצמי אתה יודע... טוב נתראה בעיצוב הבא |
ציטוט:
אתה לא המצאת את הגלגל, וגם לא תמציא, תציג איזה טכניקות שאתה רוצה, תהפוך את העולם ב180 מעלות, העסקים שלי שמורים בדרום תל אביב, שמור על העסקים שלך איך שאתה רוצה . וגם אז, אחרי כל זה, הדעה שלי לא תשתנה . |
מצטער אך לא אהבתי...
הבאר עצמו יפה אבל השאר לא.. ניסת לעשות סגנון נקי אבל זה יותר מידי אתה יכול הרבה יותר אבל תמשיך לנסות באותה הדרך וככה תיצור לעצמך סגנון. בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ