![]() |
מה אעשה עם הדומיין הזה?
mesane.net
מה כדאי? תודה |
ת'אמת ... זה כאילו שם נחמד והכל משחק מילים וזה
אבל אין לזה שום שימוש ... אולי פורטל כזה |
זה מתאים לפורטאל
|
תתן אותו לי?
תפתח אתר:) |
אני מפש הצעות ...
|
מה הפרוש שלו בכלל?
|
אין פירוש,סתם שם .
|
זה לא הדומיין של רז?:p .
אגב, לדעתי הדומיין מתאים לפורטל נוער. |
סבבה אחי.
אני בטוח שתצא מה לעשות איתו :) אם לא תמצא תמיד אני פה כדאי לקבל. (שוב תודה על האיחסון) |
אתר על המסנג'ר?
חחח mesane - נשמע כמו מסן... מסנגר... אולי הפירוש של זה זה "אני מטורף" תפתח את הראש |
כך דומיין פתח פורטל :-)
|
ציטוט:
בוא פתח אתי פורטל אני יתכנת HTML נעדכן אותו כל פעם דרך הקבצים אתה עף באוויר? קח דומיין פתח פורטל? וואיש נו מה, עד שימצא עיצוב רציני, תכנות מורכב, ופרסום (המון מאד) זה לא שווה את זה כל הפורטלים "הקטנים" שנפתחו היום נחזקו לפח אז חבל סתם להשקיע מקווה שהבנת אותי, יום נעים |
יש לו פירוש ..
יענו מסננת מסננ.נט ... |
טוב תנו הצעות אנשים
|
ציטוט:
באמת נשמע ככה. הדבר הראשון שחשבתי עליו חח תעשה פורטל מתחרה לטיפו XD נראה לי יהיה שימושי פורטלון נוער |
בשביל מה לך לשבור תראש?
פשוט תביא לי אותו. |
יש לי אולי רעיון - צור קשר במסן(נה)
|
אממ אין כל כך הרבה אופציות רק פורטל
|
אתה באמת רוצה רעיון?
פתח אתר בישול. מסננת, נשמע מעולה. |
דור דבר איתי
שלח לי הודעה פרטית שאתה מתחבר |
נראה לי פורטל ספורט..
בהצלחה. יום נעים, ונפלא. |
חחחחח
אתם לא מבינים זה משחק מילים מסננ.נט זה יוצא מסננת ותמיד אשמח אם תביא את הדומיין לפורטל שלי :) |
אור...יש לך פורטל?לא הודעת לי?
|
במסגרת רשת האתרים חחח
זה יהיה פורטל ענק דור אפשר :P |
מסננת..נשמע מוכר :)
|
menase
קצת דומה ל INSANE (משוגע, לא בטוח כותבים ככה) אתר בדיחות ומתיחות בקיצור |
זה לא של איציק ניסים :)
אגב דור אני יכול או לא? |
ציטוט:
|
יש לי סיבות ורק דור מבין אותם ..
|
ציטוט:
טוב שיהיה לך בהצלחה... |
חחח
מה הקשר דור יבין אההה תומר :) |
ani אתה ממש עולה לי על העצבים...
גם מה שקרה באשכול שדור רצה לקנות אתר מה יש לך? אולי תחפש משהו יותר מענין לעשות חוץ מלעצבן? רק בשביל הסדר הטוב, הדומיין שלי ואני מרשה לדור לתת אותו למי שהוא רוצה אז זה לא עניינך..אז פשוט תשתוק אם אתה לא מבין בוא תתלונן עליי ...ילד בן 8 שחושב שהוא יודע הכל. |
ציטוט:
זה שאני עולה לך על העצבים ממש לא אכפת לי... אני לא מבין הז עיצבן אותך, וגם לא ידעתי שהדומיין שלך... "בוא תתלונן עליי ...ילד בן 8 שחושב שהוא יודע הכל" אני לא ילד בן 8 ולא כלום, ותרגיע את הצורת דיבור שלך, ואני גם לא איזה מלשן שאני ילך ויספר למנהלים... לא הבנתי על כל מה שידברתה אבל לא משנה, אתה עצבני? שתה מים קרים יעבור |
טוב להרגיע רוחות !
אני מכיר את תומר ואני מבין למה הוא אמר את זה אז די כבר בסדר רז הבנו וגם אתה תומר אבל מספיק לריב במקום לריב תנסו להבין אחד את השני .. לפי דעתי צריך להקים בהוסטס פורום קללות השמצות וריבים על חברי הקהילה לא ככה ? |
מצתער היו לי תגובות לא ממש בסדר,
גם אני מצתער אור, שיהיה לך בהצלחה עם הרשת |
זה בסדר
גם לך תומר :) |
חלאס להפוך לספאם כל אשכול!!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ