![]() |
Point .: סגירת שערים בפני לקוחות :.
מכיוון שיש לי הרבה הצעות עבודה בזמן האחרון מחברות ממש גדולות כפי שראיתם באשכול הקודם.
אני עובד אפשר להגיד עם 2 חברות גדולות ועוד כמה חברות קטנות ועובד גם מהצד. כלומר במקום שאני אשקיע זמן ומאמץ על עיצוב של לקוח עם 3 ספרות אני עובד במקביל על עוד כמה עיצובים של 4 ספרות דבר שיותר משתלם לי לעשות פרוויקטים גדולים יותר עם לקוחות גדולים יותר ולהפיץ את השם שלי יותר חזק. אני עדיין יעבוד במתכונת Point אבל לא יקבל לקחות מתקציב של פחות 800-900 שקל עדיין יהיה פעיל בפורום ואעדכן אתכם במה שקורה :) שיהיה בהצלחה לכם אולי נעבוד בעתיד ביחד עם כמה מהמעצבים פה :) |
בהצלחה אחי..
תשאר בקשר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה,איזה אשכול קודם תן לינק אני סקרן :)
|
חבל , שמור על קשר :)
בהצלחה בהמשך , אתה מעצב מוכשר. |
ציטוט:
חחחחחחחח תודה אנשים |
חבל אתה אחלה.....
|
בהצלחה ...
|
בהצלחה אור :)
|
איזה אשכול קודם!?
ובהצלחה=] |
בהצלחההההה אחי אמרתי לך כבר
|
ציטוט:
|
סבבה בהצלחה בחברה =]
|
בהצלחה אור
ואל תשכח לשלוח לי לקוחות הא :P |
אני יגיד לך תאמת אתה אחלה מעצב אבל העיצובים שלך לא שווים 800 שקל.
הם לא מיקצועים הם מעורבלים וצבועים מידי.אתה עדין בסיגנון "הוסטס" ככה אני קורה לזה :) בהצלחה בהמשך בכל מיקרה :) |
בהצלחה!
דרך אגב, איזה אשכול? |
אור הסקסי שלנו:D
|
ציטוט:
|
בהצלחה גבר שתדע שאני מאוד אוהב את העיצובים שלך.
|
:) כל ההכבוד זה בן אדם שמגיע לו להצליח!!! לפי דעתי תרשם במס ותעבוד כמו שצריך יהיה לך ימבה עבודה בל עין הרע טפו טפו טפו....
כל הכבוד בהצלחה הלוואי עליי..? |
בהצלחה.
|
ציטוט:
|
בהצלחה אור.
לפי דעתי זה צעד נכון לעשות, רק שבזמן האחרון יותר מדי מעצבים עושים את זה. |
יפה מאוד בהצלחה אור.
|
בהצלחה אחי ראיתי כמה מהעבודות שלך ואתה מוכשר ועל רמה
ואין ספק שאתה מבין מה אתה עושה . בגלל זה רוצים גם לעבוד איתך . שיהיה לך בהצלחה בהמשך . |
אז לא הבנתי, אתה סוגר שערים בפני לקוחות פרטיים?
מפני שבשורות האחרונו תאמרת שאתה תקבל לקוחות עם תקציב של כ-1000 ש"ח. |
ציטוט:
חחח הגעת לשלב של התלהבות, בשביל לדרוש כאלו סכומים אתה תצטרך להרשם בע"מ אם אתה רוצה לעבוד אם חברות גדולות. כי לפי מה שיודע לי הם דורשים קבלות והרשמה בע"מ ועסק מורשה תדרוש רישיונות לכל דבר. אתה תצטרך לשווק את עצמך יותר טוב ולהשקיע כסף בפירסום ולא בפורומים, כמו ש"המתכונת בהוסט" רגיל אליה. בכל מקרה שיהיה רק בהצלחה! :) |
ציטוט:
1.פוטושופ חוקי 2. מחשב נייד 3. תיק במס הכנסה. כל זה בגדר הצעה שהציעו לי. צריך לחתום על חוזה והכל מוכן! :) אז תאמינו לי שאני מסודר:D |
יפה מאוד!!
שיהיה לך בהצלחה! |
סבבה אור הנושא מוצא, אין עוד סיבה להמשיך בדיון רוב הפורום אמר לך בהצלחה בדרך הטובה
שמצאת לך, אגב את הכל היית יכול לעשות לבד לא צריך למצוא הצעה בשביל להיות חוקי, בדיוק מה שאני הולך לעשות וכבר חסכתי.. בהצלחה בפעם השנייה שאני אומר, נעול |
נפתח מחדש.
|
בכל מקרה אור,
הסברתי לך את זה כבר, לפי דעתי זה התלהבות של רגע. לחתום על חוזים זה ממש חארטה סלח לי על המילה. כי אין לך עוד 18 לפי מה שהבנתי ככה שאתה לא יכול. וכל זה בלי לציין את הפירסום שלא התייחסת למה שאמרתי שאם אתה רוצה לקוחות של 1000+ פירסום כללי ואני לא מדבר על פורומים. |
ציטוט:
תאמין לי אחי אני לא עושה החלטות של הרגע אלא חשבתי על זה שבוע שבועיים. |
ציטוט:
עצוב לי לשמוע אבל לא נעים , אתה לא יודע כמה אנשים נדפקו בגלל המחשבה שהם יכולים לקבל הרבה יותר. רק בהצלחה!:qqb003: |
ציטוט:
|
בהצלחה..
ערב טוב, ונפלא. |
בהצלחה, למרות שאני מרגיש ספק בנוגע לסכומים שתרוויח, אבל באמת, הלוואי ואני טועה.
|
בהצלחה לך :)
ולגביי הקטע של ה80% ... אז לא רוצה להוציא עליך עין הרע או משהו אבל כל עוד זה לא 100% אל תדבר על זה יותר מדיי . . . אני גם כן הייתי פעם כמוך כל דבר קטן ישר הייתי מפרסם ומתלהב כי אתה לא יכול לשמור את זה בפנים מהשמחה , אבל מה בסוף אתה אוכל אותה כי פתאום לא רוצים משהו או שמשהו לא מסתדר ולא יצא כמתוכנן . עצה שלי אל תספר כל דבר כי זה לא בריא , עד שאתה לא יודע ב100% שיש לך את הפוטושופ החוקי והכל אל תדבר בכלל כי חבל סתם שאנשים קנאים יעשו עליך עין הרע (גם אם אתה מאמין בזה גם אם לא ואני אישית לא מאמין אבל קרו דברים כבר ) . בכל מקרה שתהיה לך בהצלחה :) . בברכה , מאור . |
בהצלחה אחי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ