![]() |
Guidemaster.co.il נפתח רשמית.
שלום לכולם,
היום, ה-16 לינואר 2006, נפתח סופית האתר GuideMaster. האתר מספק מדריכים בשפה ברורה וקלה לשפות תיכנות לאינטרנט. PHP, ASP, HTML, JavaScript, CSS באתר הושקע זמן רב על-מנת לקדם את קהילת התיכנות בארץ. הינכם מוזמנים להכנס לאתר ולהתחיל ללמוד! http://www.guidemaster.co.il/ שיהיה בהצלחה! |
אתר תותח :)
תתחדש , אני הזמנתי לו ת'דומין להלהלהלה |
חחח כן תודה :)
מה עם קצת ביקורת בונה אנשים? |
בהצלחה גבר בכל אשר תעשה, עיצוב ירוד אבל למי אכפת שהתכנות סבבה?
|
תודה.
דווקא רוב המשתמשים אוהבים את העיצוב... |
העיצוב ע"פ דעתי לא קשור.
כלמר אני מתכוונת לא יודעת עד כמה הו א מתאים מבחינת מקצועיות ומכ ל בחינה לאתר מדריכים. [אגב זה קשור רק לעיצוב האתר נחמד מאוד וכל הכבוד על היוזמה=]] |
ממש אחלה אתר נראה כל הכבוד על התרומה שלך !!
|
23:30
האתר לא עובד יש לי 013 ברק |
תודה.
אולי , אני אנסה לטפל בעניין העיצוב אבל עד עכשיו כולם אמרו שהוא בסדר. Ohed, הדומיין הוסף רק היום בבוקר ולכן יש סיכוי שעדיין לא התעדכן אצלך. העידכון המלא יסתיים ביום חמישי בבוקר. טל |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה |
יפה מאוד נסה למלות יותר עמ' ראשי...בכללי אתר מאוד יפה!
|
טל,
טתה יודע מה אני חושב: יא סאס. רק שתעשה גם קטג' מדריכים פתוחים, לא מדריכי למידה... ותוסיף את המדריכים שלי כבר לנספחים :) ... |
אם תוכל ליצור איתי קשר בנוגע לאתר... ולמדריכים שבו... אשמח
- 226607, אלון. |
07:40 - האתר לא עובד
|
בהצלחה :)
אתר מעולה, מתכנת מעולה ;) |
האתר לא פועל
|
לא פעול גם לי.
|
10:43 - לא פועל.
|
השעה 11.13 בבוקר האתר לא עולה.
|
יום שלישי 17.1.06 שעה 11 ו19 דקות.
האתר לא עובד. |
ציטוט:
בנוגע ללמה הוא לא עובד, זה הרי ברור והוא אמר, הדומין עוד לא התעדכן, אז במקום להציף את כל העולם ואחותו, תתאזרו בסבלנות. |
נראה אחלה אתר אני ינסה ללמוד משם תודה
|
מה כתובת ה-ip של האתר?
ככה אפשר להכנס דרך ה-ip אם הדומיין עדיין לא התעדכן. |
לא לא לא עובד :P
|
תרומה מכובדת לקהילה, תודה לכם ובהצלחה! :)
|
לא עובד
|
האתר לא עובד, אבל טל זה אותו אתר שהראת לי לפני חודש בערך לא?
אני יצא מנקודת הנחה שכן.. בקיצור, אתר שראוי לשבח, בהצלחה טל. אני צריך לדבר איתך לגבי הצתרפות לרשת (זוכר את השיחה שלנו לפני חודש בערך? :)), היום אין כמעט מצב שאני יצליח להתחבר, נדבר כנראה מחר (אם אבא שלי לא ישחוט אותי על התעודה..תאחל לי בהצלחה..חחחח) |
ציטוט:
חחח... |
טוב יאאלה הבנו שהוא לא עובד אין צורך לירשום 200 פעם ,
תקראו עמוד לפני ותבינו למה לא עובד במקום להספים אחד אחרי השני . הדומיין יתעדכן מחר בבוקר סופית . |
ציטוט:
|
אני לא חושב שהעיצוב הולם את מטרת האתר.
בהצלחה |
ציטוט:
שימו לב שאין שום פרסום באתר והאתר מוקדש לקידום קהילת התיכנות. מהיום בבוקר האתר לא עובד משום שהייתה נפילה בשרתים המאכנסים את האתר. עכשיו הכל חזר והכל עובד. תהנו ותתחילו ללמוד! טל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ