![]() |
Style host מבקש המלצות!
תודה
|
מממ..לא מוכר אולי קישור לחברה?..
|
ציטוט:
לינק..כמו שהוא אמר לא מוכר |
מכיר את בוריס, בנאדם זהב.
כדאי לך :) |
|
style-host אכן אני מכיר את הבעלים
בוריס,בחור רציני עוזר מתי שצריך אם יש בשרת מטפל מיידיית ממליץ בחום |
אני הייתי ממלית לך על החברה www.drp.co.il
לא רואה אף חברה! ובמיוחד את החברה שרצית ביקורת אלייה.. תומכים הטובים בארץ! שרת הכי טוב שיש! שווה כל שקל ואני לא סתם אורמ כי אני מאוחסן שם! |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט בושה וחרפה. |
ציטוט:
בקשר ל DRP יש לי שאלה אתה לקוח שלי? אם לא למה אתה כותב את זה ואני מצטט "ובמיוחד את החברה שרצית ביקורת אלייה.." אני מבין שאתה מאוד רוצה לפרסם את החברה שלך אבל בבקשה לא פה. |
1.עם זאת היית החברה שלי אתה חושב שהייתי מגיב לפה?
הלוואי שזאת היית החברה שלי!!! 2.אתה צודק באמת אני לא יכול לדעת עם drp יותר טובה מהחברה שלך כי לא ניסיתי את שלך עדיין... |
לא תצטער לדעתי בוריס בחור נפלא שיודע תעבודה לגבי השרת שלו לא אני יודע שיושב במקום נהדר
|
תישמע הייתי ממליץ לך לא להתעסק עם החברה הזאתי כי אתה לא תהיה מרוצה ממנה,
בתור לקוח מאוכזב שלהם הייתי פשוט יושב שעות איתו בטלפונים והוא תמיד היה עוזר , נכון בוריס הוא אחלה אבל השרת שלו לא יכול לעמוד בפני התקפות של פינגים והשרת איננו מאובטח אני לא בא להרוס פרנסה למישהו אלא רק להגיד לבנאדם שרוצה שיחפש עוד אנשים כי הוא סתם יתאכזב ובוריס אני מקווה שאתה מבין אותי שהגיע הזמן לשים אבטחה כמו שצריך בשרת שלך חסר לך את זה והשרת שלך מצויין , וגם השירות |
ציטוט:
בקשר לשרת עברתי שרת מיזמן אתה לא לקוח שלי כבר כמה חודשים אז אתה לא יכול לדעת מה יש לי עם השרת. יש לי לקוחות מרוצים שאני יכול לתת את מס' האיסיקיו שלהם. עריכה: ד"א אתה לא לקוח שלי מ 17/8/05 בזמן הזה הכל השתנה בברכה, בוריס |
מצטער אני חדש פה ולא יודע מה עם השרת שלך אני יודע אבל שהשירות מצויין אין מה לדבר
|
בוריס אחלה של בנאדם, לך על זה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ