![]() |
Pluse.biz - שירות העלת תמונות .
האתר נפתח ממש לפני כמה רגעים :)
האתר הוא שירות חינמי להעלת תמונות בחינם. אשמח לשמוע ביקורות על האתר, והצעות לשיפור . לינק: http://www.pluse.biz מעלים בפלוס מהירות |
הייתי ממליץ להחליף דומיין
העיצוב נחמד... לא בדקתי את העלאת הקבצים בהצלחה... |
מה רע בדומיין?!
ותודה רבה לך :) |
בהצלחה אחי,הייתי ממליץ לך לתת יותר חיים לעיצוב הוא יבש מידי,
בקשר לדומיין ,לפי דעתי דומיין זה שטות,רק מי שמוכר דומיין וכו' מדבר על זה ושם לב לזה,גולשים שמעלים לא יתחילו לבדוק איזה דומיין ולמה ומתי,מה הכפת להם הם מעלים :) בהצלחה. |
לא רק שהעיצוב יבש,
הוא מועתק מיוסי. coloreye. |
ציטוט:
שרתו נחמד בסך הכל, לא משהו מיוחד בייחוד שלא חסר כאלה בישראל ובכלל בעולם. בהצלחה. |
העיצוב חתוך בצורה נוראית
התכנות גרוע - תלחצו על "העלה את הקובץ" ותראו מה קורה לעיצוב. מגה די קצת מקום והסוגי קבצים ממש קצת... |
השותף שלי הכין את העיצוב, העיצוב לא מועתק משום מקום .
בקשר לזה מעלי..בכוונה זה מגה כי זה אתר לעלות תמונות בלבד. |
מערכת מאוד יפה אהבתי,
בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה מאור ! |
חחח תודה רבה לך דור עם לא אתה האתר לא היה פועל (:
|
ציטוט:
|
עם האתר יתפתח והכל יהיה טוב אני יקנה דומיין co.il בע"ה .
|
נחמד, לא יותר מזה.
|
העיצוב מוכר,
חבל שיש אפשרות לעלות רק מספר מועט של קבצים. |
עיצוב גרוע וראיתי אותו כבר (בצורה הרבה יותר טובה) במקום כלשהו.
העיצוב "נקרע" כאשר לוחצים על כפתור ההעלאה. דומיין גרוע, ומי שאמר שאף אחד לא שם לב אז אתה טועה. דומיין זה חלק חשוב מהאתר, אני מוכן לתת את המילה שלי שחצי ממי שיכנס לא יזכור את הדומיין. וכן, גם מי שלו מוכר דומיינים יודע שBiz לא מקצועי עבור אתר. |
זה מה שקורה שלוחצים על הטופס של היצירת קשר:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/maoryeuda/domains/pluse.biz/public_html/mail.php on line 3 |
ציטוט:
|
זה מפה או שאני טועה?
http://www.firestyle.net/?a=styles&id=152 |
ציטוט:
|
זה לא מפריסטייל, וזה גם לא מועתק מפריסטייל !!
המנהל השני איתי הכין את העיצוב ואז ראינו תעיצוב בפריסטייל הוא קצת דומה זה נכון אבל הוא בכלל לא מועתק! |
"מועתק!?! מה פיתאום!"
זה לא מעתק זה פשוט אותו רעיון חחחחחחחח הגיע הזמן שנהיה בני אדם!?!? |
אתם מוזמנים לחשוב מה שבא לכם (:
וגם עם זה אותו רעיון זה לא אומר שזה גנוב.. אולי המחשבה קצת אותו דבר אבל זה לא גנוב כי אנחנו עיצבנו את האתר..! אבל אתם תמיד מחפשים רק לשלול! אבקש מאחד המנהלים לנעול את הנושא בגלל כמה אנשים כאן הוא כבר לא אובייקטבי. יום נעים |
דבר איתי מאור, ניתן לך גם עיצוב [לא מועתק:)]
|
בעייה שלהם שהם נותנים עיצובים בחינם...
|
בהצלחה אחי.. אחלה עיצוב.. =]
|
ציטוט:
דרך אגב, אנשים רציניים ממש יתרשמו מכך שהחלטתם לתקן את השפה האנגלית (רמז כבד: הדומיי). הופתעתי לראות שפלוס פנוי, עכשיו הכל מובן. |
פשש מעלה בטיל ! בהצלחה.
נ.ב תעשה תמיכה ב-FF |
ציטוט:
|
ציטוט:
תנסה לעלות אצלנו ותנסה בשירות אחר תראה את ההבדל . |
באודות רשום
יהודה [מנהל האתר]: תודה רבה על העיצוב והתיכנות של האתר, עם לא אתה האתר לא היה פועל רושמים אם לא עם וביצירת קשר תגדיל את השורה של הערות ותרחיב אותה בשאלות והתשובות תבליט את השאלה ותעשה רוווח של שורה בין שאלה לשאלה ו... בשאלות והתשובות רשום האם הקבצים נשארים תמיד בשרת? עם העלתם קובץ שלא תקין כמו: פרונו , או כל דבר אחר התמונה תמחק מיידית מהשרת. שוב--רושמים אם לא עם יותר נהוג ויפה לרשום צור קשר ולא צרו קשר זה גם יותר מקצועי ותחליף לוגו,דומיין המהירות שלך ממש טוב מקווה שתייסם את זה כי לקח לי די הרבה דמן לרשום את זה.. יש עתיד נרי. |
כן אני יודע שכותבים "אם" במקום "עם" , זה יתוקן ..
ותודה רבה לך על ההערות, אני יקח לצומת ליבי. |
בהצלחה מאור
|
אשמח לעזור בנוגע למערכת אני מכיר תסגנונון הזה.
|
עדי - תודה רבה אחי .
Maj0r5 - תודה רבה על ההצעה, עם נצטרך עזרה נפנה אלייך :) |
חבל מאד, לגנוב וגם לשקר.
http://firestyle.net/images/pics/PicMe.jpg שה"מעצב" שעיצב לך את האתר, ידע לעצב, ולהשתמש בסגנון משלו, ולא לקחת "השראות" או חלקים מעיצובים, שיצלצל אלי. דרך אגב התמונת רקע נלקחה ממערכת הפעלה(ווינדוס) => אפשרות לתביעה :) בהצלחה בדרכך הלא יוצלחת ולא מוצלחת. |
ציטוט:
עלק ה"מעצב" שלי עשה לי, אם תשלם כסף אולי יעשו לך משהו לא מועתק. אני בטוח ב-100% שזה בחינם העיצוב. |
|
די כולכם להשמיץ,
אז מה טעה פעם אחת זו לא סיבה טובה לרדת עליו,בוא נראה לכולם נאמר יש אתר אני יאמר לכם:"חראים מטומטמים,גנבתם תעיצוב" וכ'ד,ואתם תענו לי,"לא זה המעצב שלנו". עדין השקר עדין לא שקר שחור הוא שקר לבן לטוב,נראה אותכם במקומו,תחשבו לפני שאתם מגיבים. ואני מת לראות אתכם מעצבים עיצובים פי 8 על זה אני רוצה לראות! מאור יוסף |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ