![]() |
Free Hosting - שירות חדש! בכל שבוע אכסון חינם!
שלום,
שמי הוא גיא, ואני מעוניין לקבל ביקורת על האתר שבניתי לאחרונה. האתר - Free Hosting בקרוב דומיין עולמי (בדרך להזמנה). האתר מציע - המשתמש מכניס מייל אמיתי ומשתתף בהגרלה. בכל שבוע מוגרל מייל אחד אשר זוכה באכסון חינם!!. כן, כן שמעתם נכון! אכסון חינם! תודה והמשך יום נעים. |
רשמתי את האיימיל אולי אני יזכה :)
בקשר לאתר: ריעון מאוד מקורי, בהצלחה שיהיה לך גיא. |
עיצוב לא משהו...
אבל השירות נשמע נחמד. בהצלחה:) |
רעיון קצת חרוש אבל ההגרלה לדעתי זה מה שמניע פה.
|
תודה רבה לכולם.
ציטוט:
ציטוט:
מקווה שיצליח והרבה יהנו... המשך יום נעים, גיא. |
רעיום מאוד נחמד..
נרשמתי ,חח אבל בטח אני לא יזכה, בחיים שלי לא זכיתי בכלום |
נחמד העיצוב דל :} למרות שלא צריך עדיין... קצת רושם..
|
כל הרעיון פה זה להשיג הרבה אימיילים שיפרסמו בהם את הפירסומות שלכם ;)
בהצלחה. |
מי אמר עיצוב לא משהו האא האא חחחחח למרות שהלוגו קצת פשוט זאת עבודה של system32! חחחחח
אחלה שרות אחי מקווה שיצליח לך!:qqb015: |
רשמתי אני מקווה שאני יזכה
|
תודה רבה לכולם!
צפו לעוד שדרוגים :) |
בקשר לתנאי השירות, מה שרשום שאתם יכולים לשלוח למייל כל דבר, זה כולל גם ספאם?
|
נרשמתי =]
מקווה לזכות...לא שחסר לי אחסון.. אבל עצם הרעיון כי אין לי מזל בדברים האלו...חח |
רעיון טוב, בעבר(לפני כמה שנים) חשבתי עליו ואף בניתי אתר כזה.
בהצלחה:). |
כמה שטח וכמה תעבורה יהיה האיחסון? ועל איזה שרת?
אם מישהו משתתף פעמיים, איך תשימו לב? אם מישהו כותב אימייל לא נכון, בטעות, ואז את האמיתי, אז זה נחשב פעמיים? ואם מישהו אחר רושם על האימייל שלי, ואני רושם אחרי זה אימייל אחר שלי? בכל אופן, שירות יפה ומגניב, בהצלחה.. נרשמתי. |
ציטוט:
האכסון הוא של 200 מגה ו10 ג'יגה תעבורה. לגבי איך נשים לב פעמיים - האיפי נשמר במערכת (כמו כן החלפת איפי לא תעזור :) ). אם רשמת פעמיים וזכית וביררנו עימך דבר זה אז זה לא יחשב לפעמיים. ותודה על ה"שירות מגניב" המשך יום נעים:). |
אתר נחמד.
|
אני לא הייתי נרשם לאתר שכותב בתקנון שלו:
ציטוט:
|
חמוד מאוד אבל שמת לב שאין בכלל פסיקו במשפטים שכתבת?? זה לא מקצועי..
בהצלחה :) |
עיצוב נחמד, תרשום את פרטי החבילה.
ותעשה שמה מקום לחברות שרוצות לפרסם גיא :) |
תודה על התגובות.
Dvirs.Net אם תוכל להגיד לי איפה הבעיה ואתקן אותה כמה שיותר מהר. (תודה על העזרה). ציטוט:
נכון לכרגע פתחתי שירות זה רק היום וכאשר יהיו הרבה כניסות ייחודיות אתחיל להשכיר שטח פרסום. יום נעים. |
בהצלחה :)
|
רעיון נחמד בשביל לאסוף אימילים לא יותר .
|
אתר נחמד, חשוב להדגיש שה HTML כתוב בצורה נוראה(ורואים שהשתמשת בתוכנה)
החלק העליון של האתר הוא לא ממש זהה ב FF כמו שהוא ב IE הייתי ממליץ לעבודה על זה ועל עמידה בתקנים. וחוץ מזה שים לב שאפשר לכתוב הכל בתוך השדה הזה, אפילו מספרים! כדי שתציב כמה גבולות(אם יש לך שאלה בנידון כמובן בשביל זה יש את פורום תיכנות - פה זה לא המקום) וחוץ מזה הכל נחמד, כל הכבוד על התאמצות והרצון לתת. בהצלחה :) |
צל''ש על הרעיון
ככה אתה יכול להביא הרבה אנשים ולקוחות אהבתי אחי!!! |
" בלחיצה על"אני מסכים לתנאים" הינך מאשר כי מערכת האתר יכולה להשתמש במייל שלך: לפרסמו, לשלוח אליו דואר וכל העולה על רוחה."
משמע שברגע שאני נרשם אתה יכול לשלוח לי ספאם לאימייל? ממש תנאים. |
תודה לכולם על התגובות.
שקד - אתה צודק הקידוד(HTML) נעשה בתוכנה...- הזכרתי כי העיצוב זמני ומחופף. Atom-Bomb - כן, אלו התנאים שלנו. במידה ולא מצא חן בעינך איני מחייב אותך להרשם לשירות. יום נעים. |
מתכון בטוח להצפת המיילים שלכם בספאם,רוצים להיות חכמים? פתחו מייל שתכנסו במיוחד בשביל המבצע הזה וכך הוא יוצף בספאם ולכם זה לא יפריע כלל :)
|
ציטוט:
סתם ליידע כללי - אנחנו לא נשלח יותר מ4 מיילים...ואם נשלח דבר זה יהיה בעוד חודש חודשיים בערך. אנחנו לא מתכוונים לשלוח הרבה מיילים. כמו כן לא אהבתי את תגובתך מאחר ואני מביא לכם פה משהו - אכסון חינם ודורש אמינות מהצד שלכם. לכל השאר- תודה רבה!. יום נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יום נעים. |
ציטוט:
עריכה: חוץ מזה לא יוצא לך מזה פה כלום זה אימיילים של ילדים גג בני 14 מה כבר תשלח להם? אתה רוצה להפיץ ספאם? חפש דרך להשיג כתובות של מבוגרים בני 25 +! |
האחסון הוא רק לשבוע אחד?
|
ציטוט:
בהצלחה לך עם מה שאתה מתכנן. |
שימושי מקורי ויפה בהחלטטטטטטטט מראה מקצועיות..... כל הכבוד בהצלחה נרשמתי אולי נזכה חח:)
|
יפה מאוד איחסון חינם :)
בהצלחה |
כבר לא כזה קשה להשיג אכסון חינם ..
|
תודה רבה לכולם.
היום יזכה הזוכה הראשון - יופיע בעמוד הראשי. ציטוט:
הרעיון אינו גרוע לפי דעתי ודעת אנשים אחרים. הביצוע מעולה!, ומה שיצא לי מזה הוא אינו עניינך כלל. אני אמרתי לפני כן שלא ישלחו יותר מ4 הודעות באימייל. כמו כן אתה לא התנסת בשירות וכי כבר יש לך ביקורת רעה ושיקרית לחלוטין. אבקש שלהבא תדע את מקומך ובמידה ויש לך טענות בפרטי. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תודה לשאר. המשך יום נעים, גיא. |
ציטוט:
אני תכף ארשם. נרשמתי ;) |
כל הכבוד על היוזמה,
ציטוט:
PHPMailer שליטה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ