![]() |
netohost או oxserv ??
שלום,
אני מעוניין לרכוש שרת VPS (מיני יעודיי) אני מתלבט בין לבין oxserv .. במי הייתם בוחרים ?? תודה מראש לעוזרים, סימון. |
הייתי ממליץ לך ללכת על oxserv , לא התנסיתי בשירותים של .
|
ממליץ על
לא שאוקסרב פחות טובה אלה לדעתי , עם יותר וותק וניסיון ושמעתי הרבה לקוחות מרוצים |
בלי לחשוב פעמיים..
ניהלתי את החברה, עזבתי לפני חודש + - בגלל סיבות שלי.. (עומס בלימודים וכו'). המנהל השני תום אחלה בנאדם. ממליץ לך ליצור איתו קשר.. טל |
אואקסרב.
נערך ע"י אלמוג - Alm - עוד פעם אחת אני אראה התבטאות כזאת ילדותית אני אתן לך אזהרה! |
לא התנסתי אצל נטו הוסט
אבל כבר חודש וחצי אני על השרתים של אוקסרב ואני נהנה מכל רגע |
ציטוט:
---------------- אני חושב שחברת oxserv. |
אני ממליץ על .
|
ציטוט:
יש לי שרת אצל תום (אחרי שעזבתי), לכן הביקורת שאני נותן פה עדיין אטרקטיבית. |
נטו הוסט רוץץץץ על זה
|
שתיהם מומלצים
אבל לך ל אני לקוח אצלהם ואחלה שרתים! תום אחלה מנהל!! |
יש להם שרתים מעולים!!!!
פשוט לדעתי אין הרבה דברים שאפשר להשוות. אממ... ממש קשה.. אני מכיר (לא אישית) את המנהלים כאילו אני מדבר אם אותו בן אדם נחמד.. אממ... התנסתי יותר אם אוקסרב אבל לא הייתי אומר רע על נטו הוסט.. אז לדעתי אוקסרב. |
אני התנסיתי בשירותים של נטו הוסט!
ואם אתה לא הולך עליהם! אתה מפסיד!!!!!!!!! |
מילה אחת -
אנשים זהב . שרת מתפקד מצויין , הרבה זמן בתחום . רק ביקורות טובות כדאי :) מכיר אותם |
oXserv
חברה פשוט פנטסטית , מפרטי שרתים מרובים ומעולים, מתן, אחלה בחור, אוהב לעזור, ונותן תמיכה מעולה! חברה בעל וותק ונסיון, בקיצור ממליץ לך על oXserv אל תחשוב פעמיים.:) |
.com בלי היסוס, מהכרות עם החברה מעל 8 חודשים, וכלקוח עכשווי (לינק בפרטי), תום בן אדם מדהים, יודע להחזיק את החברה כמו שצריך וכמובן צוות תמיכה גדול..שרתים מעולים ויציבים, ויש עליהם אין סוף ביקורות חיוביות, לך על זה.
|
גיא מאוקס-סרב בן אדם זהב.
אתה מפסיד בענק אם אתה הולך לחברה אחרת. |
ללא ספק, רצינית.
|
בקיצור שתי החברות טובות..
מי שמכיר אחת מהן יותר ימליץ על מה שהוא מכיר. אני מכיר את שתיהן טוב, ושתיהן מעולות. נשאר לך להשוות מחירים, ולרכוש בבטחה, ממי שיותר נחמד\זול לדעתך, אצל שתי החברות לא תתאכזב בכל מקרה. איל שרתים |
ציטוט:
* מסתבר שאין.. על איזה גיא ת'מדבר?? |
ממליץ על חברה נהדרת, שרתים נהדרים,מנהל נהדר..מומלץ!
|
נטו הוסט
|
נטו הוסט ההיתי חודש חודשיים...ונהנתי :D היה 2-3 נפילות אבל שירות מעולה והכל...
באואקסרב ההיתי חודש והיצתערתי על כל שקל ! היה המון נפילות...אבל זה היה מזמן ... יכול ליהיות שעכשיו זה לא ככה... |
לפי דעתי רק נטוהוסט...
|
לפי דעתי..
... תמיכה מעולה!שרת יציב ומהיר לא תתחרט.. |
נטו הוסט יותר וותיקה בהרבה.
ממליץ=] |
שליטה
|
לפי דעתי, 2 חברות מעולות.
oxserv קצת שמעתי עליהם יותר. שתי חברות מצוינות. בהצלחה :]] |
אוקסרב עם עיניים עצומות אחללה חברה מהירות משהו בן **** תמיכה מעולה מנהל חברמן עוזר ותומך בהכך (מתן איש זהב זהב !)
קיצור אם אתה מחפש חברה רצינית ומהירה וטובה ? אוקסרב ! ואני אומר מנסיון ! |
מממ ממש בחירה קשה!
וזאת שאלה מאוד קשה. בכל אופן נטו הוסט הם חברה 100% וקשה לי להגיד לך אם לבחור בנטו הוסט או באוקסרב. בכל אופן אני אמליץ לך על אוקסרב - אצל נטו הוסט עוד לא התאחסנתי, אבל אצל אוקסרב אני כן, ואני ממליץ עליהם בחום! |
נטו הוסט ללא ספק , מניסיון!
|
אוקסרב [מניסיון]
|
neto host
|
אוקסרב {מניסיון}...
|
אוקסרב {מניסיון}...
|
OXserv The Best :]
מנסיון של חודשיים אני אומר לך:] |
חברה מעולה!!! |
נטו הוסט:)
יש וותק. |
,
ולא דווקא כ.."יתנסה בשרתים", אלא כי הכיר את צוות התמיכה ומנהליו - העסק עובד בצורה הטובה ביותר (ותתפלא, להיות בנאדם זה קודם כל לכל שרת או עסק). מה גם, הם..מהיום עסק מורשה. מומלץ בחום :) |
נטו הוסט.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ