![]() |
אני גולש דרך מיקנטוש =]
איזה נחמד זה........
זה מערכת הפעלה שונה לגמרי.. קשה להתרגל.. לקח לי 3 שעות למצוא את המקום שמשנים שפה... וזה למעלה.. באמצע..חחחח אגב המיקנטוש לא שלי... אלא של לקוח שלי ... פאקינג עשיר... הוא קנה iBook G4 ב9000 ש"ח בערך....... :qqb015: |
כיף לך =]
אפשר תמונות? :) |
חחח תהנה, גם אני גלשתי פעם, אבל לא היה שם אינטרנט.
|
ציטוט:
אני יקח את המחשב הביתה שלי עוד כמה ימים =] חתקן כל מיני דברים... תכף אני יעלה תמונות... |
יש צילום מסך במיקנטוש?
|
מערכת אדירה, יש לנו חבר של המשפחה עם מקינטוש כל פעם שאני אצלו אני פשוט נדהם מחדש
זאת מערכת מבוססת יוניקס אם אני לא טועה |
זאת לא מערכת משות ה-80? Oם
|
ציטוט:
|
אני עובד עם מקינטוש בבצפר :p לא כל כך מתוחכם
|
חחח אני עובד דרך לינוקס כבר כמה שנים... (על אנגלית.... הום עשיתי לו עברית!!!) יש לי עוד מחשב בבית בגלל זה הייתם רואים הודעת שלי בעברית.
|
לאחות של סבתא שלי (דודה של אמא שלי) יש 3 מקינטושים .....אחד ממש ישן שאני כבר לא יודע איפה..אבל הוא בטוח איפשהו...אחד עבר למקום של הישן....והחדש בערך בן שנה-שנה וחצי מקס' אם אני לא טועה..היא גרפיקאית בגלל זה היא עם MAC..מערכת חמודה מאוד יש להזכיר...המשחק היחיד שיש לה הוא UNREAL אבל הוא עובד ממש ממש ממש טוב וממש ממש ממש יפה.
|
יש לMac גרפיקה מצויינת.
איך שעולה התוכנות וכו'.. מדהים, מדהים.. למרות שאני לא כזה מתלהב מזה אין לי הרבה שימוש בזה או משהו כזה. בכל אופן, Mac מצויין לסטודיואים שצריכים מחשב חזק שעורכים סרטים וכו'.. לחבר של בת דודה שלי, הוא עורך פירסומות.. הוא משתמש בMac הוא השקיע בMac איזה 12000 תאכלס הוא רצה PC יותר חזק מMac אבל צריך חתיכת תקציב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ