![]() |
Israel-Serv שינויים עצומים - הודעה סופית לגבי החברה.
טוב אז כמה הודעות חשובות בנוגע לישראל-סרב....החלטות סופיות לרגע זה
1.בקרוב האתר של ישראל-סרב , ירד מהרשת... חודש וחצי אחר כך , יעלה אתר חדש ....עם שם אחר ודומיין אחר והאתר של ישראל-סרב יקשר אליו. 2.אני רוכש 3 שרתים....אני עכשיו אוסף הצעות מחיר... מה שאני קונה זה כנראה : 1 דואל קסאון ו2 פנטיום 4. 3.העלאת מחירים דרסטית... 4.הפיכת המחירים ל"דולרים" 5.מערכת סליקת אשראי מקצועית ואמיתית. 6.מסע פרסום ענק ברחבי הרשת בכל אתר שיש אליו המון כניסות. 7.שינויים בתנאי השימוש - אין יותר אתרים לא חוקיים. 8.מעצב חדש יצטרף לחברה ויעבוד איתנו במקביל על לקוחות עסקים 9.משקיע ושותף חדש מצטרף ...מישהו שאני מכיר 10 שנים... ביחד הולכים לשים מעל 30 אלף שקל . 10.כל הלקוחות הקיימים בקרוב יועברו להיות בשרת פחות טוב אם ממש לא יוכלו לעבור למחירים החדשים. 11.נתחיל להשכיר\למכור שרתים ייעודיים. 12.נתחיל לאפשר שירות VPS 13.שירות אחסון על שרתי WINDOWS 14.המטרה זה תוך חצי שנה להשכיר ארון ב012. 15.עוד מטרה זה תוך מספר חודשים להשכיר משרד ברעננה. זה המטרה , זה התוכניות....בעזרת השם הכל יילך. המהפכה - בקרוב. |
ידעתי שתעשה איזה משהו טוב!
המון בהצלחה בן, נשמע ענק! :) |
נשמע טוב בהצלחה :)
רק לא הבנתי, מה קורה ללקוחות? אנחנו נשארים על אותו שרת או עוברים לחדש? |
ציטוט:
פנטיום 4 |
ציטוט:
|
ציטוט:
2 ג'יגה זיכרון . לא יהיה לך בכלל DOWNTIME והכל יפעל בטיל...סמוך עליי אתה כבר מכיר אותי מספיק זמן |
כל הכבוד
חברה אחת לפחות תהיה מקצועית וטובה בהצלחה =) |
שמח לשמוע בן, מקווה שנוכל להמשיך את הפרויקט הקטן שלנו.
|
בהצלחה, מקווה לשמוע רק טוב.
|
בן בהצלחה אח שלי :)
|
ולמי שרוצה לטעון שההודעה הזאת לא תואמת לחוקים :
א.זה הודעה ללקוחות על שינויים במחירים , חשוב לדעת .... על שינויים בשרתים ...חשוב לדעת... על שינויים בחברה ...חשוב לדעת וכמובן שהאתר לא יעבוד ..למה? הם גם צריכים לדעת אז זה הודעה רלוונטית לחלוטין יום טוב. |
שיהיה בהצלחה!
|
לא אמרת שאתה סוגר אבל ?
|
יפה,אבל לא אמרת שאתה פורש??
|
כל הכבוד בן בהצלחה!
|
פששששששש
המון המון המון המוןןן בהצלחהה! שרק תצילח ויהיה לך טוב :) רק חבל שאתה משנה שם כי אז זה כאילו לפתוח דף חדש..ואף אחד לא מכיר את השם של החברה.. בכל זאת אחי בהצלחה :) יש פה חתיכת השקעה |
איך אתה מצפה שייראו פה מקצועיות
זה לא עובד ככה רגע אחד אתה פורש רגע אחד אתה חוזר עם תוכניות לכבוש את האינטרנט איי איי אתה בין היחידים שעוד הרגשתי שמבינים משהו הפכת לעוד ילד בכל מקרה בהצלחה |
יפה כל הכבוד,
אבל אתמול הודעת על פרישה....לא מבין מה קורה..... |
פששש נשמע טוב בן בהצלחה
|
חחח בן ידעתי שלא תעזוב אותנו...זה היה ברור לגמרי...(בגלל זה ההודעה הקודמת שלי שרשמתי בטופיק על העזיבה לא הייתה נרחבת :) ).
וגם מימשת את מה שאמרת לי פעם ממזמן (עם השם החדש - באותו זמן אמרת זאת כבדיחה). המשך יום נעים ובהצלחה בן. |
מחר כבר תגיע הודעה אחרת....
|
חחח בן אתה אחד האנשים =)
|
יפה מאוד בן!!!!
אתמול ראיתי הודעה שאתה פורש, אז עכשיו לא הבנתי כלום..:"| |
היתה התפתחות ענקית במהלך היממה אחרונה
גם אני לא צפיתי שזה ישתנה אתם יכולים להגדיר את זה לא מקצועי... אבל בלי לדעת את הסיבות הפנימיות אפשר להגדיר דברים בצורה לא נכונה בן. |
ציטוט:
פורש וחוזר? חחחח. זה כמו שאמרת שתיפרוש מהוסטס ובסוף לא פרשת. |
פייה :S אני עוד לא מבין מה הולך עם החברה שלך תאמין לי :D
בהצלחה. |
החלטה נועזת אך איני בטוח אם היא נכונה או לא.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה. |
שיהיה המון המון בהצלחה
|
בהצלחה בן!
|
בן בן בן בן בן בן :)
בהצלחה |
סוף סוף אתה עושה משהו נכון, תתרחב קצת זה מה שאמרתי לך מן ההתחלה.
עכשיו אני רואה שניהול שלך הולך לדרך הנכונה. בהצלחה :) |
כל הכבוד בן, בן אדם רציני!
בהצלחה. |
סתם הערה.
בהודעה הקודמת ציינת שיש לך החלטות שגועות ובעצם שכרגע אתה לא מתאים לתחום. פתאום זה השתנה ואתה כן מתאים לתחום? |
יודע מה אני חושב - לא רציני בכלל,
קודם עשית הרבה רעש בסגירה ופתאום תוך יום אתה מחליט להתרחב משמעותית - לדעתי פשוט מגוחך ולא רציני. תוך יום עשית מהפכה דרסטית בדעה. קודם חושבים ואז עושים. ד.א בהצלחה לך בכל זאת |
ציטוט:
|
מסכן, מה כולם נופלים עליו?
אז הוא אמר שהוא פורש, קורה תאמינו לי שעוד 20 אנשים פה בפורום אמרו את זה, ושום אחד לא עזב :D אין כמו הוסטס :qqb015: |
ציטוט:
מישהו שנכנס איתי לתחום ביחד בנסיבות האלה העניין השתנה זה לא על פי דעה אישית שהשתנתה זה על פי הנסיבות שהשתנו ודברים חיצוניים שהשתנו ובהתאם לזאת השתנה הדעה האישית זה לא שקמתי אתמול על שמאל והיום על ימין....אם אתה חושב כך , אז צר לי לאכזב אותך , שאתה טועה. |
בהצלחה אחי אבל 30 אלף שקל זה לא מטורף מקווה שתצליחו וחברות אחרות כדי לכחת דוגמא מה זאת השקעה
ולא אמרתה ליפני כמה זמן שאתה פורש מהעסק? |
שמח לשמוע בן, בהצלחה :)
נ.ב אשמח שנדבר קצת, מעניין מה קרה. :) |
פ'ש יפה מאוד!
נראה אחלה , בהצלחה ! שהכול יתנהל כשורה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ