הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   אזהרה! בעל אתר בעברית? אל תפנה לגוגל אדסנס! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13871)

Dvirs.Net 24-01-06 15:09

אזהרה! בעל אתר בעברית? אל תפנה לגוגל אדסנס!

יש לך אתר בעברית עם אדסנס? צריך לפנות אל התמיכה של גוגל אדסנס?
אם כן, אז אתה (אולי) בבעיה...

אני בעצמי פניתי אליהם בשביל שאלה בנוגע לפרסומות והם החזירו לי מענה כל כך שלילי (כנראה בצדק).
חוץ מתשובתם השלילית לשאלתי, הם אמרו לי להוריד את כל הפרסומות מהאתר וכן לא שכחו לומר
לי שהם ישמחו לתת לי להשתתף בתכנית אדסנס כאשר הם יתמכו בשפת האתר (עברית).

בנוסף, הם אמרו לי שיש לי invalid clicks (לחיצות לא חוקיות) באתר ועל כך לא שכחו לשלוח לי
מייל נוסף על ביטול חשבוני (!) וכמובן לא שכחו לקחת את הרווחים כאשר סגרו את החשבון.
הרווחים כמובן לא עומדים על סכום דו-ספרתי (10$-99$) אלא מדובר ברווחים על סכום של 3 ספרות וזה לא 100$...

אחרי שבוע וחצי של התכתבויות, ויכוחים ופניות למיילים שונים שהם סיפקו לי הם החליטו להפעיל את חשבוני בשנית
אך את הרווחים שהרווחתי הם החליטו להחזיר למפרסמים (לצערי הרב).

בכל אופן, אני מקרה נדיר כיוון שגוגל לא מחזירים לכל אחד את חשבון הגוגל אדסנס שלו כיוון כמו שאפשר להבין,
לגוגל אין זמן להתחיל לעקוב אחרי כל אחד 'שנתפס מרמה' אלא יותר קל ונוח עבורם לבטל את החשבון לצמיתות.

בנוגע לעברית, התכתבתי איתם והסברתי להם היטב את הנושא והם קיבלו זאת בצורה חיובית למרות שהם לא תומכים בעברית (רק את המקרה שלי).

מי שציין כאן שהם לא עוקבים ולא מבטלים חשבונות עם אתרים בעברית אז זה אולי נכון, אך כל עוד אתה לא מתכתב איתם
כי ברגע שאתה מתכתב איתם הם בודקים את כל חשבונך (היסטורייה,רווחים,אתרים וכו') ולא משנה אם זו
שאלה קטנה או בעיה גדולה אז אני אישית ממליץ להיזהר לפני שליחת הודעה אליהם.

ראיתי הרבה משתמשים (לא ישראלים) שביטלו להם חשבונות בגלל "invalid clicks" או סיבות אחרות וכלל
לא החזירו להם את החשבון למרות שניסו להסביר להם וכאן עוד מדובר באתרים באנגלית ולא אתרים בעברית שקל לראות שגוגל לא תומכים בהם.

אם אתם מרוויחים סכום חד-ספרתי מדי יום אני מניח שאתם יכולים להסתכן ולפנות אליהם אך לאלה שמרוויחים
סכום דו-ספרתי מדי יום אני לא ממש ממליץ להסתכן עבור שאלה קטנה אלא עדיף להתייעץ עם מישהו
קרוב (חבר, משתמש בפורום) או לבקש ממנו לפנות אליהם בשמו (אם יש לו כמובן אתר באנגלית).

ראו כהודעה זו רק כהמלצה ולא אזהרה רשמית.

TalGarty 24-01-06 15:16

דביר, זה דבר די ברור..
זה כמו שתתקשר למיקרוסופט לבקש תמיכה במערכת הפעלה שלא רכשת.
אני לא מתעסק עם האתרים בעברית, הולך לי בסדר גמור עם האנגלית.

רק משהו שלא הבנתי, הם לא תומכים באתרים בעברית, אבל הם מציגים פרסומות בעברית, איך זה?

A1ex 24-01-06 15:22

ואתה מתכוון להוריד את הפירסומות מהאתר?

Fector 24-01-06 15:22

האמת ... יצאת קצת טיפש :/

מה ציפית ? לפחות לפני הית מושך את הכסף ... אחרי זה עושה את כל השאר .

עשית דברים בניגוד לתנאים ... ונדפקת :/
(לא שאני ממלא את החוקים ... אבל אני לא פונה אליהם על כלום)

Dvirs.Net 24-01-06 15:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
דביר, זה דבר די ברור..
זה כמו שתתקשר למיקרוסופט לבקש תמיכה במערכת הפעלה שלא רכשת.
אני לא מתעסק עם האתרים בעברית, הולך לי בסדר גמור עם האנגלית.

רק משהו שלא הבנתי, הם לא תומכים באתרים בעברית, אבל הם מציגים פרסומות בעברית, איך זה?

בגלל זה אני כבר לא פונה לקהל הישראלי אלא לבינלאומי למרות שיותר קשה לקדם אתרים (מתוך 90+ מליון תוצאות ולא 200 אלף כמו בישראל).
גוגל תומכים ב-AdWords בעברית (הממשק עצמו גם בעברית) אבל לא מתקדמים אל AdSense כרגע.
אני מניח אחרי שיקימו סניף כאן בישראל הם יכנסו חזק בתמיכה בעברית בכל אשר קשור לגוגל (מנוע חיפוש, אדסנס וכו').

אתה מתעסק באנגלית אבל אני בטוח שאתה לא כותב בעצמך את מה שיש לך בבלוג...תקן אותי אם אני טועה..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YDate.co.il
ואתה מתכוון להוריד את הפירסומות מהאתר?

כנראה לא קראת את כל מה שכתבתי..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
האמת ... יצאת קצת טיפש :/

מה ציפית ? לפחות לפני הית מושך את הכסף ... אחרי זה עושה את כל השאר .

עשית דברים בניגוד לתנאים ... ונדפקת :/
(לא שאני ממלא את החוקים ... אבל אני לא פונה אליהם על כלום)

יש לך על מה לפנות אליהם (אפילו שאלה קטנה או סקרנות) ולא פנית?
אם יהיה לך חשד על משהו מוזר, למשל קיבלת קליק במחיר גבוה או 10 קליקים מוזרים או דברים כאלה
ולא תפנה אליהם והם יראו זאת אצלם, הם אוטומטית יסגרו לך את החשבון בלי שאלות..
אז מה עדיף? תהיה ישראלי ותסתכן...אני מניח שאתה לא מרוויח כמוני (לא שאני מרוויח 500$ ליום) אז אתה בהחלט יכול להסתכן בנושא.

אגב, אין כאן קשר לטיפש אלא להמלצות של טיפשים שאומרים לך "תפנה אל גוגל" בכל פעם שיש שאלה שלא הכי בטוחים בתשובה..

סה"כ מראה לכם על מקרה בודד שלי, זה הכל.
לפעמים יש שאלות שלא כל כך ברורות וחייבים לפנות אל גוגל, אז מה תעשו?

Yellow Slider 24-01-06 15:42

אחי אז אתה בעצם עובד איתם בשיטת ה adsense או ה adwords? מה ההבדל?
ואני יכול להירשם ל adwords? אתר בעברית..
אלו הם אותם רווחים?

TalGarty 24-01-06 15:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אחי אז אתה בעצם עובד איתם בשיטת ה adsense או ה adwords? מה ההבדל?
ואני יכול להירשם ל adwords? אתר בעברית..
אלו הם אותם רווחים?

אדסנס זה אתה מוכר שטח פירסום באתר שלך.
אדוורדס זה אתה קונה שטח פרסום באתרים של אחרים.

Yellow Slider 24-01-06 16:00

כן לפני דקה בידיוק הבנתי את זה..
אני נרשמתי לאתר אפילו שהפורום שלי בעברית.. נראה מה יקרה..
אני רק מחפש לקודד אותו.. תכף אני אמצא איזה מתכנת שיעזור..

TalGarty 24-01-06 16:01

שלחת לגוגל בקשת אישור עם אתר בעברית?
למרות שאומרים לך פה ובעוד הרבה מקומות שגוגל לא תומכים בעברית?
חבל.. אתה מבזבז זמן.

לגבי הפורום, אם נעזוב את זה שממש לא מומלץ לשים פרסומות בפורום,
קידוד של פורום זה לא שאתה נכנס לקבצים ומשנה שם למעלה את הקידוד.
זה קצת יותר מורכב ממה שאני הבנתי.

Yellow Slider 24-01-06 17:06

קידוד של פורום זהה לקידוד של כל מערכת אחרת בעלת מסד נתונים , ותאמין לי שבפורום שלי זה יהיה מעולה.

eliav12 24-01-06 17:09

הבנתי..
בגלל זה הם לא קיבלו אותי, מכיוון ויש לי אתר בעברית =]

TalGarty 24-01-06 17:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dvirs.Net
בגלל זה אני כבר לא פונה לקהל הישראלי אלא לבינלאומי למרות שיותר קשה לקדם אתרים (מתוך 90+ מליון תוצאות ולא 200 אלף כמו בישראל).
גוגל תומכים ב-AdWords בעברית (הממשק עצמו גם בעברית) אבל לא מתקדמים אל AdSense כרגע.
אני מניח אחרי שיקימו סניף כאן בישראל הם יכנסו חזק בתמיכה בעברית בכל אשר קשור לגוגל (מנוע חיפוש, אדסנס וכו').

אתה מתעסק באנגלית אבל אני בטוח שאתה לא כותב בעצמך את מה שיש לך בבלוג...תקן אותי אם אני טועה..

אם אתה מתייחס לבלוג של CJDO, אז כן. אין טעם לכתוב מאמר שהנשוא בעצמו לא כל כך ברור לי.
אם אתה מתכוון לתחרות קידום אתרים, אז לא נכון, אני רשמתי את מה שכתוב שם.

Dvirs.Net 24-01-06 17:21

ציטוט:

אם אתה מתייחס לבלוג של CJDO, אז כן. אין טעם לכתוב מאמר שהנשוא בעצמו לא כל כך ברור לי.
אם אתה מתכוון לתחרות קידום אתרים, אז לא נכון, אני רשמתי את מה שכתוב שם.

דיברתי על הבלוג וגם זה לא חכם :rolleyes:

Fector 24-01-06 17:24

ציטוט:

דיברתי על הבלוג וגם זה לא חכם :rolleyes:

אבל זה עושה כסף בלי להשקיע ..

בהתחלה חשבתי שזה דפוק, אבל יש לי כבר 36$ ב-4 ימים .. מה רע ? :qqb001:

Dvirs.Net 24-01-06 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
אבל זה עושה כסף בלי להשקיע ..

בהתחלה חשבתי שזה דפוק, אבל יש לי כבר 36$ ב-4 ימים .. מה רע ? :qqb001:

אם אתה מעתיק אתה מסתכן בכך שגוגל יעלו עליך, בין אם זה אדסנס או מנוע החיפוש עצמו וחבל.
תאמין לי שגוגל לא עולים על אנשים בעצמם אלא יש גולשים או בעלי אתרים שמעתיקים מהם
והם בודקים אתרים בתחום שלהם ובודקים אם העתיקו מהם.
כאשר העתיקו אז הם מדווחים לגוגל ומשם זו הבעיה שלך...
אם אתה העתקת מאמרים בחינם זה בסדר גמור אבל אם לא, חבל להסתכן.
זו כמובן דעתי בלבד.

ניר אדר 24-01-06 17:29

בפורומים בינלאומיים יש פורומים שלמים שכל השיחות בהן הן של אנשים שקיבלו באן מגוגל. לא נראה לי מלהיב להקים אחד ישראלי כזה.

Erez 24-01-06 17:55

ממש מפחיד! יאללה שכבר יתנו תמיכה לעברית באדסנס. הקהילה הישראלית שווה עשרות מיליוני דולרים בשנה, אני לא מבין אותם.
בעצם אני כן מבין אותם... ברגע שאתה עושה 4 מיליארד דולר בשנה, מזה משנה עוד 50 מיליון... =\

TalGarty 24-01-06 18:18

ציטוט:

אם אתה מעתיק אתה מסתכן בכך שגוגל יעלו עליך, בין אם זה אדסנס או מנוע החיפוש עצמו וחבל.
תאמין לי שגוגל לא עולים על אנשים בעצמם אלא יש גולשים או בעלי אתרים שמעתיקים מהם
והם בודקים אתרים בתחום שלהם ובודקים אם העתיקו מהם.
כאשר העתיקו אז הם מדווחים לגוגל ומשם זו הבעיה שלך...
אם אתה העתקת מאמרים בחינם זה בסדר גמור אבל אם לא, חבל להסתכן.
זו כמובן דעתי בלבד.

אז זהו, שאני לא מעתיק.
יש המון אתרים המספקים מאמרים חינמיים ומשם גם לקחתי את הטקסטים שבאתר.

alex 24-01-06 18:45

מתי כבר תבינו, גוגל עושה ממכם כסף ובאותה הזדמנות צחוק.

היא מנצלת את קהל היעד הישראלי לטובתה, בזמן שאנחנו נותנים (כסף , חשיפות לפרסומים, חיפוש) וכך גומרים לה לצאת בשם טוב , שהנה תראו 48 אחוז מהמחפשים באים לגוגל, ואני כבר מזמן נמנע מהלשתמש בגוגל, מספיק לתת צריך גם לקבל, בזמן MSN מגיירת עוד ועוד שירותים גוגל מתרחקת מהקהל הישראלי וחבל :(

psycho 24-01-06 18:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
מתי כבר תבינו, גוגל עושה ממכם כסף ובאותה הזדמנות צחוק.

היא מנצלת את קהל היעד הישראלי לטובתה, בזמן שאנחנו נותנים (כסף , חשיפות לפרסומים, חיפוש) וכך גומרים לה לצאת בשם טוב , שהנה תראו 48 אחוז מהמחפשים באים לגוגל, ואני כבר מזמן נמנע מהלשתמש בגוגל, מספיק לתת צריך גם לקבל, בזמן MSN מגיירת עוד ועוד שירותים גוגל מתרחקת מהקהל הישראלי וחבל :(

ניכר בך סוג של הערצה ל מיקרוסופט קצת מצחיק

בכל אופן גוגל צודקים רשום שאין לשים בעברית אל תבואו בתלונות

Erez 24-01-06 19:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי psycho

אתה מפספס את העיקרון.
עזוב אם הם צודקים או לא (הם צודקים - יש תנאי שימוש), הם יכולים לספק תמיכה בעברית כמו שהם מספקים תמיכה ביוונית וטורקית, הכל עניין של רצון. הייתה על העניין הזה כתבה ב-ynet, שכל כך הרבה אתרים ישראלים מחכים כבר שהאדסנס יתן תמיכה בעברית, תאמין לי שזה רק יועיל לאינטרנט בארץ, כי מבחינה עובדתית, ככל שירוץ יותר כסף בתעשייה, ככה יהיו יותר אתרים, וככה גם יותר תוכן איכותי לגולש ישראלי.

ymwd 24-01-06 19:49

להגיד לך את האמת זה די ברור וצריכים לחשוב על זה קודם
חשבתי עם עצמי על העניין בימים האחרונים אחרי שראיתי איזה הודעה בקשר לבעיה עם גוגל אדסנס ואמרו לו לפנות לתמיכה שלהם

המצב הוא מאוד הגיוני
יש להם מליוני חשבונות.. הם לא עושים בדיקה על כל אחד
אבל ברגע ששלחת להם מכתב ויש בנאדם שרואה הוא מבין שזה שפה אחרת ממה שנתמך ואתה בעצם לא יכול "לעבוד" על הרובוט עם הקידוד utf-8

כל מה שנותר הוא לאחל לך בהצלחה ואני מקווה שיהיה טוב בסוף
יוני

MoshikB 24-01-06 19:50

תודה רבה לך על כך שיידעת אותנו.

hi_mizrahi 24-01-06 20:09

משתתף בצערך

אבל אין מה לעשות בדוגרי הם לא מאפשרים שאתרים בעברית ירשמו אצלהם כרגע מה לעשות פניתי אליהם 20 פעם ופשוט אמרו לי השפה שלך לא מתאימה
וגם לא ניראה לי כל כך משתלם הגוגל הזה ואני אגיד לכם למה לדוגמא יש איזה אתר מתחרה שלי ואני רואה שהוא מפרסם את גוגל אז בכוונה אני ילחץ לו הרבה על הפירסומות יתנתק ויתחבר וילחץ שוב ויסגרו לו את החשבון חח אז כל המאמצים לא שווים בסוף
תעבדו עם אנשים פרטיים ישלחו לך את הכסף ואתה תפרסם אותם באתר לתקופה שניקבעה הכי טוב והכי עדיף

Dvirs.Net 24-01-06 20:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_mizrahi
משתתף בצערך

אבל אין מה לעשות בדוגרי הם לא מאפשרים שאתרים בעברית ירשמו אצלהם כרגע מה לעשות פניתי אליהם 20 פעם ופשוט אמרו לי השפה שלך לא מתאימה
וגם לא ניראה לי כל כך משתלם הגוגל הזה ואני אגיד לכם למה לדוגמא יש איזה אתר מתחרה שלי ואני רואה שהוא מפרסם את גוגל אז בכוונה אני ילחץ לו הרבה על הפירסומות יתנתק ויתחבר וילחץ שוב ויסגרו לו את החשבון חח אז כל המאמצים לא שווים בסוף
תעבדו עם אנשים פרטיים ישלחו לך את הכסף ואתה תפרסם אותם באתר לתקופה שניקבעה הכי טוב והכי עדיף

זה ממש לא יותר טוב.
כמה מפרסם ישלם לך? כמה מאות לחודש? הוא בטוח לא ישלם לך כל חודש, כל הזמן..
בנוסף, היום באנרים כבר מחוץ 'לאופנה' - עדיף פרסומות טקסט שאפשר לקרוא ולא באנר שצץ משום מקום או סתם תמונה משעממת שרגילים אליה כבר 20 שנה.
עם גוגל אדסנס אתה מפרסם הרבה עסקים שונים ויש לך סיכוי גבוה יותר שילחצו על הפרסומות מאשר שילחצו על אותו הבאנר כל יום...

Erez 24-01-06 21:39

ציטוט:

זה ממש לא יותר טוב.
כמה מפרסם ישלם לך? כמה מאות לחודש? הוא בטוח לא ישלם לך כל חודש, כל הזמן..
בנוסף, היום באנרים כבר מחוץ 'לאופנה' - עדיף פרסומות טקסט שאפשר לקרוא ולא באנר שצץ משום מקום או סתם תמונה משעממת שרגילים אליה כבר 20 שנה.
עם גוגל אדסנס אתה מפרסם הרבה עסקים שונים ויש לך סיכוי גבוה יותר שילחצו על הפרסומות מאשר שילחצו על אותו הבאנר כל יום...

צודק ב-100%.

hi_mizrahi, תאמין לי שאם היית עובד עם האדסנס לא היית יכול לעבוד עם שום דבר אחר.
היה לי ניסיון עם חברות פרסום ישראליות, והם חבורה של קקות (סליחה על הביטוי).
היה לי ניסיון עם אנשים פרטיים... אז בהנחה שיש לך אתר ממש גדול, אתה משיג איזה שני מפרסמים ב-300 שקל, וזה כלום!
באדסנס אתה לא דואג לשום דבר בהיבט הפיננסי, פשוט תדאג שהאתר שלך יהיה טוב, קדם אותו שיהיו הרבה מבקרים והקליקים כבר באים לבד.

Fector 25-01-06 07:31

ב-Adsense עם אתר טוב אתה יכול לעשות 200-250$ לחודש ...

באתר פרטי אולי תשיג שתי באנרים של 100 שקל לחודש .

ב-Adsense יש לך סטסטיקות פאנל, לא פרסומות חופרות ...

alex 25-01-06 12:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי psycho

הכינוי שלך אומר עליך הכול.

אף אחד לא בא בתלונות אלא בתהיה, מדוע לעזאזל אתם לא תומכים בעברית? המשתמשים הישראלים תומכים בכם? [כלומר בגוגול] ואתם לא תומכים בנו. קצת מוזר לי.
לגוגל אין שום בעיה לגייר את שירותיה ומוצריה פשוט היא לא רואה בארץ רווח מסוים, אבל היא רואה בנו משהו שאפשר לנצל לטובתה - אי לכך אנחנו צריכים לעשות לזה סוף, בסופו של דבר זה האינטרס שלכם.

Erez 25-01-06 12:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
אף אחד לא בא בתלונות אלא בתהיה, מדוע לעזאזל אתם לא תומכים בעברית? המשתמשים הישראלים תומכים בכם? [כלומר בגוגול] ואתם לא תומכים בנו. קצת מוזר לי.
לגוגל אין שום בעיה לגייר את שירותיה ומוצריה פשוט היא לא רואה בארץ רווח מסוים, אבל היא רואה בנו משהו שאפשר לנצל לטובתה - אי לכך אנחנו צריכים לעשות לזה סוף, בסופו של דבר זה האינטרס שלכם.

בדיוק.

ושאמרתי 50 מיליון לא הגזמתי... אפילו tapuz.co.il ו-zap.co.il שמים פרסומות של אדסנס... והם בהחלט עושים אלפי דולרים בחודש.
אממממ מישהו בעד לפנות אתר מחאה (עצומה)? :confused:

הכומר 25-01-06 17:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Erez
בדיוק.

ושאמרתי 50 מיליון לא הגזמתי... אפילו tapuz.co.il ו-zap.co.il שמים פרסומות של אדסנס... והם בהחלט עושים אלפי דולרים בחודש.
אממממ מישהו בעד לפנות אתר מחאה (עצומה)? :confused:

לא יעזור בכלל, מה שאתם לא מבינים זה שאתם תלכו לחפש בגוגל גם עם תשנאו אותם כי כרגע אין משהו אחר.

ymwd 25-01-06 17:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yup.co.il
לא יעזור בכלל, מה שאתם לא מבינים זה שאתם תלכו לחפש בגוגל גם עם תשנאו אותם כי כרגע אין משהו אחר.

בהחלט צודק

דרך אגב נראה לך שאם קבוצה גדולה(ענקית) של אנשים תשלח להם מיילים עם תלונה לגבי העברית זה יעזור בקידום המטרה?

TalGarty 25-01-06 17:45

למה אתם ישר חושבים על תלונה?
למה שלא תחשבו על זה בתור "הצעה"?
לפעמים יש דברים שאם רואים שיש ביקוש רב עליו, אז שווה לנסות אותו.
אותו דבר במקרה הזה, גוגל יראו שיש ביקוש רב לנושא, למה שהם לא ישקלו את זה?

וגם אם לא, לא תפסידו מזה כלום.

*ביקוש רב זה לא 10 אנשים מהפורום.

ymwd 25-01-06 17:50

ציטוט:

למה אתם ישר חושבים על תלונה?
למה שלא תחשבו על זה בתור "הצעה"?
לפעמים יש דברים שאם רואים שיש ביקוש רב עליו, אז שווה לנסות אותו.
אותו דבר במקרה הזה, גוגל יראו שיש ביקוש רב לנושא, למה שהם לא ישקלו את זה?

וגם אם לא, לא תפסידו מזה כלום.

*ביקוש רב זה לא 10 אנשים מהפורום.

שאני כותב תלונה אני מתכוון למשהו בסיגנון בקשה, הצעה וגם תלונה בעצם
אני לא אכתוב בכותרת המייל complaint או משהו כזה
אז זה לא משנה כלכך איך לקרוא לזה אלה מה בעצם יהיה כתוב במייל עצמו
הם מודעים לזה שיש אנשים שכותבים בעברית
לדעתי צריך לפנות לגוגל ישראל כצעד ראשון לפני כמה זמן מינו מנכ"ל חדש לסניף הישראלי ואני חושב שכדאי להראות לו על מה הגולשים או לפחות חלקם מעונינים שהוא ישים דגש
כרגע

נערך: ברור שביקוש רב זה לא 10 אנשים מהפורום
אני מתכוון שאפשר לארגן מכל אתרי ופורמי קידום האתרים
ולבקש ממנהלי אתרים שרואים שמשתמשים בזה
בקגיצור לארגן כמות נכבדת עד כמה שאפשר

Dvirs.Net 25-01-06 18:20

הכל נמצא בטיפול אצל גוגל.
למה אתם חושבים שיש מנכ"ל חדש של גוגל בישראל ולמה הם בדיוק משקיעים בפתיחת סניף כאן בישראל?
הכל כדי להיכנס "חזק" בכל הנוגע לעברית בגוגל, אם זה במנוע חיפוש (מציאת מרמים,תמיכה בעברית) או אם זה קשור לאדסנס - הכל נמצא תחת טיפול.

תמתינו בסבלנות מספר חודשים עד שיפתחו סניף ויתחילו להשתקם כאן בארץ ורק אז נוכל לראות אם משהו זז שם בנוגע לתמיכה בעברית.

ymwd 25-01-06 21:30

ציטוט:

הכל נמצא בטיפול אצל גוגל.
למה אתם חושבים שיש מנכ"ל חדש של גוגל בישראל ולמה הם בדיוק משקיעים בפתיחת סניף כאן בישראל?
הכל כדי להיכנס "חזק" בכל הנוגע לעברית בגוגל, אם זה במנוע חיפוש (מציאת מרמים,תמיכה בעברית) או אם זה קשור לאדסנס - הכל נמצא תחת טיפול.

תמתינו בסבלנות מספר חודשים עד שיפתחו סניף ויתחילו להשתקם כאן בארץ ורק אז נוכל לראות אם משהו זז שם בנוגע לתמיכה בעברית.

כלח המ שאנחנו באים להגיד זה אולי שטיפה לחץ יזרז את התהליך

Dvirs.Net 25-01-06 22:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ymwd
כלח המ שאנחנו באים להגיד זה אולי שטיפה לחץ יזרז את התהליך

לחץ כמעט ואף פעם לא חיובי אלא שלילי ויכול לגרום לטעויות או עיכוב בשל זרירות טיפשה אז לדעתי לחץ כאן כלל לא יעזור ובכלל יוכלו להתעלם מכם.

Idan_Shloman 26-01-06 00:04

דביר קודם כל, אני מצטער על מה שקרא לך אבל,
דווקא יצא לי לשוחח עימם כמה פעמים [אך יש בבעלותי גם אתרים באנגלית ( חוץ מהאתרים של סיינאפ )] ועדין לא קרא שום דבר.

בקשר ללחיצות, במידה והם ימצאו לחיצות לא כשרות, הם יעיפו אותך מידית.
בגלל זה כמו תמיד אני אומר וממליץ שעדיף להתרכז באתר ולא כיצד לרמות את גוגל... לטווח הארוך/הקצר זה פשוט לא שווה את זה.

הכומר 26-01-06 00:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Idan_Shloman
דווקא יצא לי לשוחח עימם כמה פעמים [אך יש בבעלותי גם אתרים באנגלית ( חוץ מהאתרים של סיינאפ )] ועדין לא קרא שום דבר.

בגלל זה כמו תמיד אני אומר וממליץ שעדיף להתרכז באתר ולא כיצד לרמות את גוגל... לטווח הארוך/הקצר זה פשוט לא שווה את זה.

שאלה,האם מתחרים יכולים ללחוץ לחיצות לא חוקיות"ולדפוק אותך"?
מה יפריע להם לעשות את זה?

Idan_Shloman 26-01-06 00:45

Yup, האמת אני לא מכיר מישהו שלוחץ לי על הפרסומות רק בשביל "לדפוק" אותי - להיפך אני רק ארוויח מזה.

בכל מקרה, ישנן מנגנוני אימות מסויימים שאני יכול לחשוב עליהם ( אני בטוח שגוגל חשבו קצת יותר ממני ) לבדיקה של לחיצות וכדומה. גם אם החבר שלך ילחץ 1000 פעמים ביום אני לא בטוח שאתה תראה 1000 אלא הרבה פחות.

Dvirs.Net 26-01-06 03:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Idan_Shloman

ייתכן ולא סגרו לך את החשבון בגלל האתרים באנגלית וזה קצת הגיוני.

תראה, יש לאתר מתחרים די מעצבנים וקנאים (ילדים..) אז בטח אחד מהם התחיל לנסות 'לדפוק' אותי והצליח לא רע אבל לפחות גוגל החזירו לי את החשבון - זה גם משהו.
לא ניסיתי לרמות (לא שאני אומר שאתה מרמז שאני כן) אלא אני מנסה רק לדעת איך לשפר את
סיכויי הלחיצות על הפרסומות בצורה חוקית עפ"י ה-TOS.

למשל, הייתה פרסומת אחת בלבד בכל עמוד במקום קבוע באתר וכעת יש פרסומות בכל מיני עמודים שונים ומיקומים שונים ויחס הלחיצות עלה וכך גם הרווחים (אני עוקב אחרי כל הרווחים מכל פרסומת וכו').

ב"ה יהיה רק טוב ולא אראה עוד מייל שכולל את המילה disabled מגוגל :rolleyes:

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:01.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ