![]() |
תמיכה של אדסנס בעברית = מאות מובטלים בתחום בשיווק?
תארו לעצמכם מצב שבו האתרים הגדולים ביותר (וואלה, Ynet) יזהו את הפוטנציאל וישתמשו באדסנס.
במצב כזה, אין להם צורך בצוות של שיווק ופרסום שעולה להם עשרות אלפי שקלים בחודש! מה יותר שווה, לקחת ממפרסם 900 שקל על באנר לחודש ולהחזיק צוות של 10 אנשים ששווים מינימום 50 אלף שקל בחודש, או לשים באנר של אדסנס שיפיק 500 שקל בחודש (לדעתי הוא יפיק יותר אבל סתם לצורך הרעיון), אבל בלי הוצאה של 50 אלף על משכורות? לדעתי הם גם ירוויחו יותר, כי תהיה תחרות על שטחי הפרסום בוואלה (למשל) והרבה אנשים ירשמו ל-adwords במטרה "לפרסם באתר זה". תמיכה של אדסנס בקידוד Windows-1255 = הרבה מובטלים בתחום השיווק והפרסום? :qqb008: |
נראה לך שוואלה ישתמש בשירות גוגל?
... אין מצב בעולם |
מדוח שפורסם לפני מספר חודשים, פורסם ש-tapuz.co.il הוא האתר הרווחי ביותר בישראל.
אם תפוז התחילו לפני מספר שבועות לשים אדסנס, גם וואלה ישימו. הכל עניין של כסף. איפה שיש יותר, לשם הם ילכו. |
בקשר לשאלה השנייה אז זה בטוח לא יקרה ככה
כי גם עכשיו מי שרוצה לשים פירסומות של גוגל באתר שלו יכול לעשות את זה בלי הרבה בעיה. |
אני לא רואה סיבה שוואלה ישימו באתר שלהם גוגל אסנס בכלל. קודם תבדוק כמה עולה פרסום בוואלה לחודש ואז תגיד לי אם אתה חושב שעדיף להם את אדסנס.
|
חחח מה אתה צוחק עלינו?
איזה סיבה יש לאתרים האלה להשתמש בשירות של גוגל? כל אחד שכזה פותח לעצמו מערכת פירסום בטקסט וכבר לפחות לחלקם יש את זה גוגל אדסנס מיותר לאתרים בסדר גודל של חברות כמו YNET וואלה נענע תפוז וכדומה מה שכן! ההודעה שלך העלתה בי רעיון! אולי כדאי לארגן קבוצה גדולה שפשוט תשלח להם איימילים עם תלונה על העניין של העברית ואולי זה ישפיע עליהם לזרז את התהליך |
ציטוט:
|
900 ש"ח?!?!
אתה הוזה |
ציטוט:
תכנסו לעומק העניין... יש פה להעסיק 10 אנשים (סתם דוגמא) בצוות של שיווק ופרסום, כל אחד מרוויח לפחות 6 אלף בחודש, כלומר לשלם משכורות של 60 אלף שקל. תוותר על העובדים האלה, אתה חוסך הוצאות של 720 אלף שקל בשנה ומתחיל להרוויח מהאדסנס בצורה נקייה בלי כאבי ראש של עובדים ומפרסמים. ושוב, אם תפוז שמו, כל אחד ישים. תפוז באותה שורה עם וואלה וכל השאר. |
ציטוט:
תפוז משתמשים בשירות של אדסנס? |
ציטוט:
אני יודע שתפוז מפרסמים את עצמם בגוגל אבל פירסום של גוגל אצלהם לא ראיתי עדיין |
זה לא הקטע ש"הם לא מפסידים"... ברור שהם לא מפסידים, אבל הם יראו שהם יכולים להרוויח יותר ולא להוציא 700 אלף שקל משכורות סתם.
לבינתיים אני רואה את זה רק ב"גירסא הקלה" שלהם: http://sf.tapuz.co.il/forum.asp?forum=35&firstmsg=90 אבל זה לא משנה, עצם זה שהם יתאמצו וקידדו את הגירסא הקלה ב-utf8 כדי לשים שם אדסנס, הם מבינים שזה שווה, ותאמין לי שזה מכניס להם כבר עכשיו כמה אלפי דולרים בחודש. |
מוזר שאתר כזה גדול "עובד" על גוגל
|
בטח יש להם עיסקה איתם.
אני בטוח שהאתרים הגדולים לא נרשמים כמו שאתה נרשם. כי הרי יש אתרים בעולם מאוד מאוד מאוד מאוד גדולים שעובדים עם השרות של גוגל. אבל אני בטוח שלא כמו שאתה עובד איתו. |
פרסום בוואלה אני לא יודע כמה עולה אבל אני מאמין שבדף ראשי זה עולה
פר כניסה על הבאנר או משהו כזה, אבל אין להם טעם להשתמש בשירות הזה כי תסכימו איתי שאם וואלה\תפוז וכד' היו מפסידים נראה לכם שהם היו ממשיכים לעבוד בדרך הזאת? |
אתרים גדולים עובדים עם גוגל כספונסרים ובפרסומות של גוגל לא רואים כל זכר לגוגל (למשל Ads by Gooooooogle) ולאותו אתר מותר לכתוב מעל פרסומות גוגל "מפרסמים/ספונסרים" וזה אסור ב-TOS לאתרים הרגילים..
לא חושב שהאתרים הגדולים יתחילו עם זה כי להתחיל להמיר את האתרים שלהם ליוניקוד זו סתם הרבה עבודה ובטח אצלם הכל פי 1000 יותר מסובך מאתר אינטרנט רגיל וקטן.. בנוסף, הם מרוויחים כמו שצריך מהבאנרים, למה להם לחפש עכשיו אלטרנטיבה? לדעתי הדיון הזה סתם מיותר כי אין פה משהו נורמאלי לשוחח עליו אלא רק ויכוחים קטנים :| |
ציטוט:
אבל אני באמת לא מבין גם להתוכח אסור? כמובן בשפה יפה והכל ויכוח זה טוב לפעמים |
חח..
זו תיהיה פאדיחה בשבילם..חחח... "אנחנו משתמשים בשירות של גוגל.." זזה גם יכער להם את האתר :/ |
דביר, הדיון מדבר על אם תהיה תמיכה בעברית (Windows-1255) ואתה טוען שהם לא יעשו את זה בגלל הסיבוך בהמרה ליוניקוד. זה לא רלוונטי היוניקוד אם תהיה תמיכה ל-1255.
דיון מיותר? בגלל זה טרחת וכתבת 3 משפטים? וחבר'ה, אין ספק שהם מרוויחים הרבה מאוד, אבל אם הם יגלו שהם יכולים להרוויח אותו דבר אבל בלי לשלם 700 אלף שקל משכורות אז ניראה לי שהם לא יחשבו פעמיים. |
דביר, הייתי ממליץ לך לשים לב לקידוד בנטקס
http://www.netex.co.il/Categoryfiles...?srchKey=פרחים שכידוע "עובדת עם גוגל". דרך אגב, לפי דעתי הנבואה שלך תתגשם בבוא היום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אין להם פרסומות של מה שסימנת באדום :| אבל הם כן מקודמים במנועי החיפוש :cool: |
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ