![]() |
אשכול בדיחות - מספרים וצוחקים:)
אוקיי לאור הדברים העצובים שקרו בחודש האחרון(אריאל שרון , פיגוע...)
החלטתי קצת לעשות שמח,אז פתחתי אשכול בדיחות. הבדיחות יכולות להיות מכל הסוגים. ולכל מי שדואג יש לי אישור מTalGarty הגבר:qqb003: אז בוא אני יתחיל,כמה דברים לפני הבדיחה הילדים שאני מציין הם חברים שלי והסיפור עצמו לא אמיתי זה סתם כמובן..: פעם אחת אני,נמרוד ושניר הלכנו ברחוב פתאום פגשנו מכשפה,המכשפה אומרת לנו אם הזין שלכם יותר גדול מ100 ס"מ אני לא יהרוג אותכם אם הוא קטן אני יהרוג אותכם(חובה שהוא יהיה מעל גם לא 100). טוב,הגיע יום למחורת הולכים השלושה ומודדים,התוצאות הם: אני - 50 ס"מ נמרוד - 50 ס"מ שניר - 1 ס"מ XD. אוקיי המכשפה אומרת ניצלתם הזין שלכם עובר את ה100 ואני לא אהרוג אותכם , טוב הולכת המכשפה. אחר כך אני אומר "איזה מזל שהזין שלי 50 ס"מ" אחר כך אומר נמרוד "איזה מזל שהזין שלי 50 ס"מ" ואז אומר שניר "איזה מזל שעמד לי" חחחח המבין יבין. ספרו גם אתם ;) |
חחח, זה בדיחה שהריצו על ערפת, בוש ואריאל שרון \:
|
ציטוט:
שלי ושל חבר שלי. אנחנו *המצאנו את זה. |
איזה איש אחד טבע בים והתחיל לצעוק:"הצילו! הצילו!" בא המציל והוציא אותו מהמים. אומר לו האיש שטבע " תודה אדוני המציל אתה הצלת את חיי, אתה יודע מי אני?"
שואל אותו המציל "מי אתה?" עונה לו אני סנטה קלאוס! "ועכשיו בגלל שצלת אותי מגיע לך 3 משאלות!" אומר המציל " טוב אז 1אני רוצה אישה כוסית שתואהב אותי 2 אני רוצה בית ענק כמו של עשירים עם כל השיכלולים ו3 אני רוצה חשבון בנק עם 50 מיליון דולר!" אומר לו סנטה " אין בעייה כל זה מחכה לך שם, בתנאי שתירד לי !" הסכים המציל והתחיל לרדת לו. כעבור שעתיים כשבנתיים סנטה נהנה שואל סנטה את המציל " תגיד בן כמה אתה?" עונה לו 49 למה?" סנטה: ואתה עוד מאמין בסנטה?" |
הבדיחה שהמחנך שלי סיפר חח אנחנו התגלגנו בצחוק בכתה ככה בכתב לא יודע איך זה יצא...
בעל ואישה אוכלים ארוחת צהריים, ואז אשתו פותחת דו שיח ואומרת לו: שמת לב שהכבשה השחורה שלנו גדלה מאוד בזמן האחרון? תראה בעצמך היא ממש ליד חלון הבית.. אז הבעל העיף מבט ואמר : כן שמתי לב שהיא גדלה אבל יש לך 2 טעויות. 1. זה לא כבשה שחורה, אלא פרה. 2. זה לא חלון, אלא מראה. |
ציטוט:
אהבתי והבנתי. חחחחח טוב אתה. ושאחד המנהלים ינעץ זה שנתן לי אישור אמר לי שהוא ינעץ כנראה הוא שכח או משהו:qqb006: אז שמישהו ינעץ בבקשה:qqb007: |
איזה מישהו לבן מגיע לשבט של אינדאנים .
אחרי שנה נולד לבת של הצ'יף ילד לבן . הוא מתחרפן אומר זה יכול להיות רק הלבן ההוא . הוא הולך אליו אומר לו "זה בטוח אתה, כולם פה שחורים ורק אתה לבן !" אז הלבן עונה לו: "מה הקשר ? הנה תראה בכבשים שם, כולם לבנות ואחת שחורה" אז הצ'יף אומר לו "טוב .. אל תספר אני לא אספר" |
חחח, אהבתי תבדיחות :P שלי הכי מפגרת
גרוזני הולך למספרה עם אוזניות, הספר מספר אותו ואומר לו, תוריד תאוזניות, אז הגרוזיני אומר לו ספר מסביב, ככה היה 3 פעמים ברציפות.. יום אחד, בא הספר התעצבן על הגרוזיני, הוריד לו תאוזניות וקולט שהבנאדם נפל מהכיסא ולא נושם. מי שיגלה תסיבה לכך, אני אתן לו פרס :) |
ציטוט:
|
נעוץ :)
|
ציטוט:
טוב אהבתי את הבדיחות פה..של אנדרי ושל atom-bomb ושל יוגב טובות הבמיוחד! |
איזה 2 בלונדיניות עולות במעלית
בלונדית אחת אומרת לשניה יש פה ריח של שפיך אז הבלונדית השניה אומרת לה כן תקעתי גרפס :) |
נחמד נחמד נחמד,
מה ההבדל בין ישו לתמונה? תמונה תולים עם מסמר אחד ---------------------------------------------------------- איש אחד הולך לקנות זין, הולך לחנות ושואל את המוכר יש לך זין? המוכר עונה לו יש מפלסטיק ב 5 ש"ח,מעץ ב 10 ש"ח וממתכת ב 15 ש"ח. לאיש היו רק 10 ש"ח לכן קנה זין מעץ... עבר זמן מה והאיש קיים יחסי מין עם אישתו ונולד לא ילד... הילד גדל וגדל ויום אחד שאל את האבא, אבא למה אני מעץ? האבא עונה לו תגיד תודה עוד 5 ש"ח והיית רובוקופ =] |
ציטוט:
בכל מקרה ראיתי שמישהו הביא פה בדיחה שחורה על ישו (שחורה ועוד עם טעם טוב...) אז הנה עוד אחת... ש: מה שרו לישו כשצלבו אותו? ת: בידיים טח טח טח, ברגליים טח טח טח, להלהלהלהלהלה... |
אהבתי את הסנטאקלאוס...
ילדה יושבת ובוכה. גבר ניגש אליה ושואל 'למה את בוכה?' 'ההורים שלי מתו' היא עונה. הגבר מוריד את המכנסיים ואומר לה 'תשמעי, זה לא היום שלך' איש אחד אומר לחברו שאם הוא ישים משקולת על הזין במשך שבוע יהיה לו זין גדל ושחור כמו לקושים. הם מתערבים ואחרי שבוע הם נפגשים. החבר מוציא תכסף ושואל את חברה מה נהיה. והשני עונה, הזין כבר שחור אבל הגודל לא השתנה. |
2 בלונדיניות הולכות מ2 צידי הנהר, האחת צועקת לשניה
"הי, איך מגיעים לצד השני?" אז השניה עונה לה "טיפשה, את כבר בצד השני"... ----------------------------------------- 2 בלונדיניות הולכות ברחוב, אחת מרימה מראה אומרת "הי היא מוכרת לי" השני לוקחת את המראה מסתכלת ואומרת "טיפשה, זאת אני".... :qqb006: |
בדיחה שעכשיו אבא שלי שלח לי באיימל :
נערה:באתי להתוודת כי חטאתי. כומר:מה חטאך, ילדתי? נערה:קראתי למישהו בן זונה כומר:ולמה קראת לו בן זונה? נערה: כי הוא נגע בידי כומר:ככה? (נוגע לה ביד) נערה:כן. כומר:בגלל זה לא היית צריך לקרוא לו בן זונה. נערה:ואז הוא נגע לי בשד כומר:ככה? ( ונוגע לה בשד) נערה:כן, ככה. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל הוא הוריד לי תבגדים כומר: ככה? (ומוריד לה תבגדים) נערה:כן בדיוק. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה נערה:ואז הוא הכניס את המה שמו שלו למה שמו שלי כומר: ככה? (מכניס את המשמו שלו לתוך המשמו לה) נערה: כן! כן! כן! כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל היה לו איידס. כומר:איזה בן זונה!!!!!!!!!!!!!! |
vajda חחחח קרעת אותי.
3 חברים, דוד, שאול ומשה פוגשים קניבל. הקניבל אומר להם להביא 100 פירות או ירקות. דוד מביא 100 גרגירי טירס ושאול מביא 100 זיתים. הקניבל אומר להם שאם הם לא יצחקו כשהוא ידחוף להם בתחת את הירקות הוא ישחרר אותם. ב50 הם כבר מחייכים, ב80 הם בקושי שולטים בעצמם וב95 הם נקרעים מצחוק. הקניבל שואל בתדהמה למה הם צחקו, הרי עוד מעט הוא היה משחחר אותם. הם עונים שהם ראו את משה מביא אבטיחים. --------- חבר אחד מספר לשני בדיחה. פעם היתה זברה שלא ידעה מה זה חיות אחרות. אז היא באה לאריה ושואלת, מה זה אריה. האריה אומר לה "תסתובבי ואני אראה לך", הזברה מסתובבת והאריה דופק אותה בתחת. אחר כך הזברה באה לפיל, שואלת אותו מה זה פיל, הפיל עונה" תסתובבי ואני אראה לך", היא מסתובבת והוא דופק אותה בתחת. אחר כך באה הזברה לפוצ'לי, החבר מיד שואל מה זה פוצ'לי, השני עונה תסתובב אני אראה לך. |
אהבתי את של Niros,
=-=-=-=-=-=-=-=-= 2 בלונדיניות עבריניות הולכות לשדה תעופה, אחת אומרת, בוא נשדוד מטוס. אז השניה אומרת סבבה, אבל הוא גדול. אז הראשונה אומרת, למה עכשיו, נשדוד אותו כשהוא יהיה באוויר, כשהוא כזה קטן :P מישו' הבין? XD |
אהבתי את כל הבדיחות!!!:D
ועכשיו לבדיחה שלי: --------------------- איש אחד נהג לשבת כל היום מול הטלוויזיה ולהפליץ. אישתו שהתעצבנה מזה אמרה לו :"בעלי, יום אחד ואתה תפליץ את המעיים שלך החוצה!" כעבור כמה ימים, בצהרי יום שישי, הבעל נרדם מול הטלוויזיה ואישתו תרחה בהכנת הודו לערב. האישה שרצתה ללמד את בעלה לקח, לקחה את המעיים של ההודו ושמה בתחתוניו של בעלה. הגיע הערב והאישה קראה לבעלה שיבוא לאכול, הבעל שהגיע במהירות נראה מבוהל, האישה שאלה אותו:"בעלי למה אתה מבוהל?" הבעל אנא:" את צדקת, הפלצתי את המעיים שלי!" שאלה האישה:"ומה עשית?" אנא הבעל:"בעזרת אלהים ושתי אצבעות, החזרתי אותם בחזרה!" אני נקרעתי ממנה...:D |
איש זקן בפלורידה היה בעלים של חווה גדולה מזה שנים.
היתה לו בריכה גדולה בקצה החווה, עם שולחנות פיקניק נאים, מגרש טניס וכמה עצי תפוח ואגס. הבריכה הותקנה לשחיה באופן מסודר כאשר נבנתה שנים קודם לכן. ערב אחד, החוואי הזקן החליט לרדת לבריכה, מאחר שלא היה שם כבר זמן רב, ולבדוק מה הענינים. הוא לקח דלי גדול עימו להביא בחזרה קצת מהפירות. כאשר התקרב לבריכה, שמע קולות צועקים וצוחקים באושר. כאשר התקרב, ראה כי היתה זו קבוצה של בחורות, שרחצו בעירום בבריכה שלו. כאשר הבנות הרגישו בנוכחותו, כולן שחו ונעמדו בצד של המים העמוקים בבריכה. אחת מהן צעקה לו: "לא נצא החוצה עד שתעזוב"! הזקן ענה: "לא באתי הנה כדי לצפות בכן שוחות בעירום או לגרום לכן לצאת מהבריכה ערומות". וכשהוא מרים את הדלי אמר: "באתי הנה כדי להאכיל את התנין"... |
חחחחחחחחחח ענק =]
|
קבלו בדיחה טובה:
פעם אחת היה ילד שלא היה לו חברים, כל היום היה בבית על המחשב או שלומד למבחנים... הגיע גיל 16 הוא יצא לסלון התיישב לייד אביו ואמר לו - היום אני יוצא למסיבה, ככה אני אכיר חברים ויהיה לי כיף לראשונה בחיי! האב שמח ונתן לו את הכסף, אך מתוך דאגה אמר לו שב-12 בדיוק יחזור הביתה.. או קאיי הילד יצא, הגיעה השעה 12 והילד לא בא, הגיעה השעה 1 והילד לא בא! הגיע השעה 2 והילד לא בא... הגיעה השעה שלוש ופתאום האב קופץ מן המיטה ומתיישב בסלון כדי לשאול את הילד איך היה... הילד נכנס והאב שואל אותו "נו איך היה" הילד אומר "לא רק שהכרתי חברים חדשים גם חוויתי את חוויות הסקס הראשונה שלי" האב קופץ מהתלהבות, אומר לעצמו הבן שלי תותח ובא לחבק את הבן... לאחר כל ההתלהות האב אומר לבן "בוא נשב בסלון ספר לי על זה..." הבן אומר "אני לא יכול לשבת..." חעחעחעחעחע! עוד בדיחה אבל היא קצת קשה: מה קניבלים צמחוניים אוכלים? פטריות של הרגליים, אך אם זה חסר אז צמחים מבית לבינשטיין :D חעחעחע |
חחחחחחח...אהבתי.
איש אחד יורד כל יום לדוג וחוזר לבית בלי דגים. אומרת לו אשתו: הפעם אני ארד לדוג אולי לי יהיה יותר מזל. האישה מגיעה לים, עוצרת את הסירה ומתחילה לקרוא ספר. בא משטר החופים ואומר לה: למה את נמצת עם סירת דיג במקום שאסור לדוג בו? אומרת לו האישה: אבל אתה לא רואה אני קוראת ספר. הוא אומר לה: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש לדיג. היא אומרת לו: אם תרשום לי דוח אני אגיד שאנסת אותי. הוא אומר לה: אבל לא התקרבתי אליך. היא אומרת לו: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש. איזה איש אחד פגש בחורה אז הוא אמר לה בלונדית בואי רגע ונעשה דבר כזה אני אשאל אותך שאלה ואם לא תדעי תביאי לי 100 ש"ח ואם את תשאלי אותי שאלה ואני לא ידע אני יביא לך 1000 ש"ח! טוב האיש שואל אותה מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש בו גרעינים הבלונדינית לא ידעה הביאה לו 100 ש"ח טוב אחרי זה היא שאלה מזה והוא אמר לה אבטיח ואז היא שאלה אותו מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים יש בו גריענים ו 8 רגליים אז האיש חושב וחושב בסוף מתייאש ולא יודע נותן לה 1000 ש"ח ואז הוא שואל אותה מה זה היא אומרת לו גם אני לא יודעת כך 100 ש"ח. |
ציטוט:
רק לא הבנתי מה מצחיק בבדיחה השנייה? ויש איזה 2 בדיחות למעלה שלא הבנתי אותם:qqb006: לא לצחוק:qqb007: |
ציטוט:
זה היה בדודו טופז עם הגרמני והיהודי:qqb007: |
חחחחחח בדיחות חזקות ביותר אה ואגב החרטטן שאמר שהוא קיבל את זה באימייל מאבא שלו אחרי חצי שעה גם אני קיבלתי אימייל הבעיה היא שזה היה מג'וקס סי או אי אל.
לעניין הבדיחות אמריקאי רוסי וישראלי מזמינים לאכול באה המלצרתי ואומרת "עוד פעם הבדיחה הזאת"? חחחחח כמה תורכים יכולים לשבת על כיסא? 4 איך? הופכים אותו.... שתי בלונדיניות עולות למגדל עזריאלי האחת:כמה זמן יקח לי להגיע לקרקע בקפיצה? השנייה:שבוע האחת:ושאני יתרסק אני ימות? השנייה בטח אי אפשר לחיות שבוע בלי אוכל :qqb007: |
ציטוט:
קבל SS יא נוד. http://img372.imageshack.us/my.php?i...yamafan2vs.jpg |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ