![]() |
Godedi יש גם טוב אבל יש גם רע
טוב, הייתי מאוכסן אצל גודדי זמן רב - מאוד !
לא ממש אהבתי את השרת אבל המחיר היה מותאם למה שאתה מקבל. מייק (כשהוא היה זמין :p) תמיד היה בסדר והיה איש נחמד מאוד ובאמת יופי של בן אדם. השרת אכן די דפוק, 90% מהזמן הוא לא עובד. הוא לא סוחב כמעט פעולות על מסדי Access וכו'. היום, פניתי אל מייק ושאלתי אותו מדוע השרת לא עובד - שוב. הוא אמר לי שהחשבון שלי נסגר כי נגמר זמן התשלום. בלי התראה בלי כלום, לא הודיע לי אפילו שהוא סוגר לי. אני לא יודע איך זה בחברות אחרות, אבל אני בטוח ב99% שמודיעים ללקוח ולא סוגרים לו בפנים את האתר שלו שהוא אולי אתר חשוב וגדול מאוד וזוהי לפי דעתי חוצפה לסגור שרת בלי התראה מראש שבעזרת הלקוח יוכל או לעבור שרת או לשלם על המשך שהותו בשרת שלו. בעקרונית, לא הייתי ממליץ לקנות אצל גודדי, אבל רק בגלל השרת שהוא שרת דפוק למדי. המנהל לפי דעתי בן אדם נחמד מאוד (למרות מה שהוא עשה לי... הוא תמיד היה נחמד והתנהג כראוי...). |
יודע אם כל הביקורות עליהם,
חברה מוזנחת...השרת שלהם עמוס.. נותנים עליו גישות חופשי מעמיסים עליו כמו חמור. אני מהם לא הייתי קונה זה מה שבטוח. |
האמת שאחריות על חידוש החשבון היא על הלקוח בלבד,
זה שיש היום חברות שמזכירות ללקוח שהוא צריך לשלם, זה משהו אחר. |
ציטוט:
|
אפשר לינק לחברה, בבקשה?
|
ציטוט:
למה אנחנו צריכים לרדוף אחרי הלקוח לשלם? אני דואג לתת לך הכל בזמן תדאג לשלם בזמן. |
ציטוט:
גם אני שולח מייל (בצורה אוטומטית) ללקוחותי על מנת להזכיר את מועד התשלום, אבל זה לא מחובתה של החברה להזכיר לך, אבל כן מחובתך לדעת זאת. (בדיוק כמו שלא תשכח לשלם מיסים). |
ציטוט:
ושליחת המייל זה מספיק. לא אמורים לצפות מהלקוח לדעת בדיוק באיזה יום נגמר לו השרת. זוהי לא חובתו ! אדם למה אנחנו צריכים לרדוף אחרי הלקוח לשלם? אני דואג לתת לך הכל בזמן תדאג לשלם בזמן. -------------------------- סליחה, מה בדיוק אתה נותן לי בזמן ? שאני אבין... מנהל השרת לא נותן כלום מלבד את השרת וזהו דבר חד פעמי ברגע שהוא רואה את הכסף ! לא פחות ולא יותר. בנוגע לתמיכה ? הלקוח מתקשר כדי לקבל תמיכה ובדיוק באותה צורה (אולי דרך תקשורת שונה) ספק השירות צריך להודיע ללקוח מתי נגמר לו ה"מנוי" בדיוק כמו שבוויזה שלי אני מקבל התראה לפני שפג התוקף שלה ובדיוק כמו שאני מקבל התראה לפני שנגמר כל דבר אחר. |
נכון,
במיסים אתה מקבל הודעה, אבל אתה לא צריך לשלם באותו היום..אתה צריך לשלם בתאריך X, ואם שכחת? ובנוגע לתגובתך לאדם, אתה חושב שהשרת "סתם" פועל? מעצמו? יודע כמה שעות ביום אני יושב בשביל לתחזק את כל השרתים שלי ולטפל בכל התקלות? כל השירות שאתה מקבל כשאתה צריך? |
ציטוט:
|
אה אז זה אורמ אנחנו בובה שלכם אתם תשלמו מתי שמתחשק לכם ותעשו בנו מה שעוהל על רוחכם?
זה בעצם מה שאתה אומר? אם ככה לפחות אצלי לא תמצא מה שאתה מחפש אני לא מחוייב לשלוח לך שום הודעה על זה שנגמר לך החשבון אתה רוצה לחדש תנהל לעצמך יומן. אם הייתה מזמין אצלי שירות סתם דוגמא נגיד ושילמתה על שרת והוא נפל אני לא צריך שתתקשר להגיד לי שהשרת נפל אני רואה זה המחוייבות שלי ואני מטפל בזה בלי שאתה תגיד לי תשמע אדם שרת X נפל ככה וככה.. גם אני יכול לשחק אותה ראש קטן ולהגיד לך שמע אף אחד לא אמר לי שהשרת נפל אני צריך שיודיעו לי כל פעם ויזכירו לי לתקן אותו. הייתה רוצה שככה אני יתנהג? אני מעריך שלא.. |
ציטוט:
וזוהי בדיוק הסיבה שאין לי כל כוונה לקנות אצלך או להמליץ למישהו לעשות זאת... |
מייק באמת בחור נחמד,
הייתי לקוח שלו, ובאמת היו סיפורים עם השרת.. בנוגע ל"סגירת החשבון", אני לא ידוע כיצד אצל מייק זה עובד, אני שואל "האם אתה רוצה תזכורת לתשלום"? במידה וכן, הוא מקבל, במידה ואין לו צורך - הוא לא מקבל תזכורת. בזמן שהלקוח לא שילם, תינתן לו הארכה של 20 יום, בזמן הזה הלקוח לא יקבל שירות וחשבונו יוקפא. "סגר לך"? מחק לך את הקבצים? במידה וכן, בדוק אם יש גיבוי. בהצלחה. |
ציטוט:
אין לי גישה לFTP, אני מניח שהוא מחק :P למזלי יש לי גיבוי במחשב אבל לחלק מהדברים אין לי ! וזה דברים שעשיתי בשביל לקוחות שלי שנתנו לי DeadLine (תכנות אתר - ASP). אבל אני כבר אכין מחדש... |
זה סוגר את השרת אוטומטית אחרי שהזמן עובר
|
ציטוט:
שרת לא.. חח אף פעם לא התנסיתי בשירות שלהם אבל לפי מה שכותבים החברה לא משהו |
גם אני הייתי לקוח שלו, אין מה לעשות ככה זה מייק, אדם שאוהב "לרחף לו" שאמרתי לו שאני לא רוצה להמשיך, אחרי חצי שנה היתברר לי שהוא עדיין לא סגר את החשבון :d .
|
ציטוט:
שוב פעם אני לא אומר שאני לא מודיע אני אכן מודיע לכל הלקוחות ואפילו נוותן 72 שעות להחליט אם רוצים להמשיך או לא. אבל אתם התרגלתם לחיים טובים זה לא אמור להיות ככה. כמ ושאתה לא רוצה שאני ישחק אותה ראש תגדיל ראש ותשתנה קח אחריות. תיזכורת בתוספת תשלום מתקבל אליי לדעתי רעיון מאוד נחמד אויל אני יסיים אותו למרות שכרגע אני עדיין מוידע ללקוחות שצריכים לשלם. |
חבר'ה בואו נפסיק פה את זה לתגובה ותגידו לי מה הלינק של החברה?
|
|
ציטוט:
|
אז מה אני יגיד לך אתה בן אד ם מאוד מאוד לא מסודר
ככה לא מנהלים חיים. אני לא יודע בן כמה אתה. אבל שתצא לחיים האמתיים שזה אחרי צבא או בצבא או אפילו קצת לפני הגיוס עבודה רצינית תבין כמה סדר חיים וזמנים חשוב. להגדיל ראש לקחת אחריות שמע זה מחובתך לשלם בזמן בגלל זה קוראים לזה חובות, ולכולם יש חובות, כמו שלמשל למי שיש ארון וצריך לשלם ל012 נט אתה חושב 012 נט באים להזכיר לו מחר אתה צריך לשלם לנו? אז התשובה היא ממש לא.. כמ ושדניאל אמר מיסים לא שולחים לך תזכורות. אבל כן תכתוב תנהל יומן תעשה תיזכרות בפלא לא יודע מה מצא את הדרך שלך לזכור. ואתה יודע מה זה לא בשביל לשלם לאיחסון שלך זה בשבילך לכל החיים. זה מתחיל בקטן נגמר בגדול. |
אחרי בירור עם המשתמש ההודעה נפתחה,
אין זה אומר שתמשיכו את השיחה על קבלת מיסים במדינה לא בשביל זה הפורום הזה קיים. יום טוב, בן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ