![]() |
המתיחה בין החזקות שעשו עד היום חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפההההההההההההה המתיחה הכי חזקה שהייייתה עד היוםםםם http://extasa.net/almog/gregori.wma חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ואמא שלי ניקרענו מצחוק |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכיר:qqb001: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
אבל לא הכי חזקה המתיחה הכי חזקה זה על ולדימיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:qqb001: :qqb001: :D המתיחה הכי קורעת בארץ באחראיות |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
|
ציטוט:
|
חחח נאבד לי אני מחפש שנה
המתיחה הכי קורעת בארץ זה על ולדימיר כל שניה אתה נקרע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שראיתי כמעט בכיתי אני יחפש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרסמתי בפורום שלי כולם נקרעו אני יחפש לך לינק אני פשוט נשפכתי מהמתיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם ולדימיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חיב למצוא אני הולך לחפש אחר כך ראיתי עוד פעם ונקרעתי |
א) יש את הנושא עם הבדיחות
ב) שומעים שזה מזוייף. המבטא הרוסי ממש ממש עלוב. זה לא רוסי מקורי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע זה נשמע מפוברק,
אבל עדיין קורע:D |
עם הוא היה עובד במאיפה ?..הלך על ההומו שמתח אותו!!!
|
חחח יש לי עוד כמה שלו במחשב זה שר אל מרדיו עידן המזרח
|
ציטוט:
נכון קורע הקטע השני? פשוט נשפכתי אתה יכול לעלות? מתיחה בין המצחיקות בארץ אם לא המצחיקה ביותר:qqb001: :qqb001: :qqb001: :D |
אווייי אני מת חחחחחחחחחחחח זה פשוט קורעעעעעעעע
|
הכותרת נערכה, אתה לא חושב ששלוש יספיקו? זה סתם מכער את הפורום וגורם למראה אי-אסטטי.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אוי זה כל כך נשמע מזוייף ...
מה כל כך קורע במתיחה המפגרת הזאת ? המבטא שלו לא נשמע רוסי בכלל .. שומעים שזה לא רוסי .. ועוד 7 דקות רצוף הוא אומר לו "תצא בחוץ" .. =\ |
זה שראל מעידן המזרח ,והבן אדם שהוא מותח אותו "גרורי"
זה חבר שלו.. פגשתי את שתהם. |
ואיי איזה מתיחה נקרעתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ואתם חושבים שזה מצחיק.
בהנחה שזה אמיתי : תתביישו לכם, בושה וחרפה. אני מקווה שהגרגורי הזה ישמע את זה, ויגיש תביעה, כי יש על מה. ואם לא : אז חבל שאתם ממש משועממים. יום טוב. |
ציטוט:
אני איתך בטענה הזאת... ממש מצחיק...:qqb009: :qqb009: לא יפה.....:qqb008: |
זה כזה שקוף \:.
הבדיחה הכי טובה זה עם הגרוזיני על Yes. |
ממש חזק איזה מתחיק זה חחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם זה אמיתי הבנאדם פשוט מסכן .. אבל אני לא מאמין :) |
בדוק, זה מפוברק.
|
למי יש את המתיחה עם ולדימיר?
|
שומעים שזה לא אמיתי...
לא משהו.... |
ציטוט:
חחחח צודק, מתיחה ענקית!! |
:qqb011: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרג אותייי! |
ציטוט:
זאת כבר פעם שנייה שאני שומע ערסים קטנים חושבים שהם מצחיקים. YES וולדימיר זה עוד סבבה, אבל מה הולך פה? |
ציטוט:
חחחחחחחח הכי קורעת בארץ יש לינק? |
חחחחחחחח זה ישן..
זה של שראל מנטו עידן המזרח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אם אתה אוהב את זה, יש למתיחה הזאת 2 המשכים:
http://www.mytempdir.com/406469 http://www.mytempdir.com/406502 |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נישבע לכם אני חושב שזה בן דוד שלי מותחחחח מזה יש לו בידיוק אותו קול ב-י-ד-י-ו-ק! אני לא מאמין חחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל הגריגורי הזה!!!!!
|
ציטוט:
|
אני מסאג'
|
שומעים שזה לא אמיתי..
זה עלובבב זה שראל מעידן המזרח .. |
נראה לי באמת לא אמיתי =/
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
מזויף אבל יפה חחח |
ציטוט:
נחמד אבל לא מצחיק :| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ