![]() |
[שאלה] כתבות חדשות בראש הדף.
יש לי את הקוד:
PHP קוד:
איך אני עושה שכל כתבה חדשה שיש (שנוספת לתחתית קובץ ה TXT) תופיע בראש דף תצוגת הכתבות? |
ציטוט:
תעשה ככה: PHP קוד:
|
עשיתי ככה:
PHP קוד:
|
ציטוט:
אתה לא אמור להשתמש בforeach שיש לך פונקציה כבר במקום (for)... שמע, אני מחר יעזור לך כי אין לי פה זמן עכשיו..... |
miniature אני לא ממליץ לך להשתמש בקובץ TXT כמסד נתונים מכיוון שהוא ניתן לשינוי על יד
כל אחד במידה והוא יודע את שמו ואת מיקומו במערכת(ללא צורך בהרצת קובץ על אותו שרת). |
אבל כדי לשנות את הקובץ הוא צריך להעלות אותו..
|
ציטוט:
|
אבל עדיין צריך להעלות את הקובץ..
ואשמח אם תתקן לי את הקוד. |
תנסה את זה ....זה מה שכתבתי קודם רק שעכשיו יש את הקוד שלך בפנים:
PHP קוד:
|
עדיין לא עובד כמו שצריך.
(הסידור בסדר רק זה אי אפשר לערוך ולמחוק כתבות..) אם תרצה אני אשלח לך את הקוד המלא בה.פ. |
ציטוט:
בקודם יכלת איכשהו לערוך?..אם יש בעיה אחרת...תפתח אשכול חדש :]..ותתן לי לנעול את זה. |
אה כנראה שהייתי צריך להביא את הקוד המלא מלכתחילה, מצטער.
הנה כל הקוד (ללא השינוי שאמרת לי לעשות): PHP קוד:
|
סתם שאלה, זה קוד שלך? כי יש שם הרבה הערות באנגלית, מה שאני לא רואה הרבה בקרב המתכנתים הישראלים..
בכל מקרה.....אני עובד על זה....שניה.. טוב הבנתי מה עשית פה...אני בדיוק עובד על מערכת בדיוק עם אותו דבר....עריכה מחיקה ובלאגן מקבצים. אני עשיתי בדיוק מה שאתה עשית חוץ מזה שאתה השתמשת בפונקציה שמורידה ממערך ואני פשוט עשיתי שאם הid שווה לו הוא לא יכניס... בכל מקרה....במקום כל foreach אתה צריך לשים את הלולאת for שהראיתי לך....אין ברירה... אין לי זמן עכשיו לסדר את כל הקוד כי הוא יחסית ארוך לזמן שאני יכול עכשיו לשבת על זה.... תנסה קצת לבד....תסתכל על מה שהבאתי לך בהשוואה לשלך ותנסה להבין. |
ניסיתי לשלב את זה איכשהו ולא הצלחתי.
|
ציטוט:
|
אוקי ממש תודה :)
|
למה לא להשתמש במסד נתונים?
זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים... בעניין במחיקה והערכיה עוד יותר... |
ציטוט:
סתם...אמממ..אני עכשיו עושה מערכת מסויימת עם 2 גרסאות אחת בלי מסד נתונים אחד עם. שיהיה...מה רע..תמיד טוב לדעת כאלה דברים... |
סבבה...
אני אשיתי בניתי פונקציות של ערכית טקסט ומחיקה מתוך קובץ. הרעיון: ערכיה: מעבר על כל שורה במסמך אם זה לא מה שרוצים לערוך מכניסים לתוך משתנה, אם זה מה שרוצים לערוך לא מכניסים אותו למשתנה אלא את מה שרוצים לערוך ואז ממשיכים אז שמגיעים לסוף ובסוף מכניסים את המשתנה אם המסמך "החדש" לקובץ שרוצים. מחיקה: אותו דבר פשוט כאשר מגיעים לשורה שרוצים למחוק לא מכניסים אותה לאותו משתנה. בהצלחה :] |
ציטוט:
וגם אני עשיתי ככה במערכת שלי...וזה בדיוק כמו מה שאתה אמרת... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב תראה, פתרתי כמעט את כל הבעיה.
זוהי התצוגה: (את קובץ הכתבות תוכל לראות בכתובת: http://royalgames.3dfaculty.com/kata...2/articles.txt) http://royalgames.3dfaculty.com/kata...vot2/index.php הבעיה היחידה שנשארה היא שאפשרויות העריכה והמחיקה של id 0 מובילות לאפשרויות העריכה והמחיקה של ה id האחרון. כך גם id 1 זה מוביל ל id אחד לפני האחרון, id 2 מוביל ל id שניים לפני האחרון, וכו'.. |
ציטוט:
בטוח לא את שלי כי שלי היה עובד לך.....או שלא הבנת נכון איך להשתמש שם בIDים ד"א תאריכים תמיד הכי טוב לשמור בתור linuxtime (השניות) כי אז אתה יכול לקחת מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה (אם בא לך שעה יש שעה אם שניה וכו' וכו')..... |
ציטוט:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
ציטוט:
אם היית משתמש בשלי אז זה לא היה קורה... עריכה: תוריד את הrevers ומאותה שורה (בלי foreach)....תשים PHP קוד:
ד"א למה שמת בתוך התנאי הזה : PHP קוד:
|
זה עושה את העבודה רק שאי אפשר לערוך ולמחוק, תראה:
http://royalgames.3dfaculty.com/kata...vot2/index.php |
ציטוט:
PHP קוד:
עריכה שיניתי משהו...אז שים עכשיו את הקוד |
DONE - ברוך השם :)
תודה רבה רבה :) |
ציטוט:
ד"א לפי מה שאני רואה אתה מבין בקבצים (פה ושם)....אני אשמח אם תתן איזה מדריך...(אם תרצה עזרה שלי בחיבורו....בכיף פשוט..כמו כל התגובות וכמו דודו טופז אין לי זמן..)..אל תרגיש חייב בגלל שעזרתי לך רק אם אתה יכול ובא לך.. יום טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ