![]() |
איזרסוליגרס חזרו !
סוף סוף רומן חזר עם המחשק האגדי :)
בנתיים אני מאוד מאוד התרשמתי ורציתי את חוות דעתכם על המשחק אז הנה http://izrasoldiers.com מה אתם אומרים ? עריכה סליחה לא ראיתי שזה ביקורת חברות התבלבתי בטעות מנהלים בבקשה להעביר |
כל הכבוד לרומן1!!!!!!!!
יש !!!!!!!!!!!!איזה כיך לי!!!!!!!! |
כן
רק מנהלים בבקשה להעביר לביקורת אתרים ! |
כל המשתמשים אופסו :(
|
דיכאון :(
אבל מצד שני תפסתי את המשתמש Admin עכשיו יחשבו שאני רומן :):) |
מועבר לפורום ביקורות אתרים.
|
:)
|
די אני לא מאמין! רומן החליף עיצוב!! למה?! אחד העיצובים היותר יפים שיש, לעומת עכשיו שהוא סביר \=
ועוד דבר.. המשחק ניהיה ממש קשה.. יותר מידי! מה הקטע של האשכול, הברזל והעץ? לא ממש הבנתי את זה. |
משחק נחמד, בהצלחה לכולם :|
|
יפה רומני(רומן),רק..מאיפה היה לך כוח לכתוב את הסיפור?
|
באתי בידיוק לפתוח על זה אשכול אני רואה שפתחו אבל..
נו טוב, למי שלא מבין משהו יש הוראות, המשחק השתנה לחלוטין, הלכנו על עיצוב פשוט יותר אבל גם בו יערכו שינויים בקרוב, האסטרטגיה הרבה יותר מתקדמת, הרבה יותר אופציונאלית, יותר חשיבתית, שווה להשקיע. עמלנו על זה קשות, אך השתלם. (תודות בקרוב חח) אז אממ תהנו. |
נרשמתי למשחק וזה קנה אותי !
חחחחחח איזה יפה זה!!! רומן אחלה תכנות, איזה השקעה!!! ממש מפחידדדדדד!! אפילו שלא ממש הבנתי איך משקים אבל בכל זאת יפה חחחח, כבר חיסלתי איזה צבא אחד חעחעחע חחח;) |
תאמת, אני לא אוהב משחקים כאלו אבל מראייה ראשונה ניראה נחמד גם מבחינת תכנות =]
|
יפה מאוד רומן!
יאן עדין איתך? עם כן אחלה עבודה גם כן יאן! |
יותר קשה יותר מסובך הרבה אפשרויות חדשות
אני מקווה שאני יילמד מהר נראה טוב! |
גרסה 2 מאוד יפה. חבל שהמשתמשים אופסו.
בהצלחה! |
בהצלחה , נראה טוב
|
אחלה משחק!
רמת תכנות מעולה !! |
טוב לא נורא שאופס
רומן לא אמרתם שתעשו את האפשרות שמי שנוסע לחופש יוכל להקפיא את החשבון ?.. דיברנו על זה שעות כל הפורום של איזרסולגירס שעות בפורום ואמרתם שבגירסא השניה תיהיה קיימת אפשרות זו.. |
תודה לכולם, אכן השקענו המון המון בגירסא השנייה,
היא שונה מהראשונה באפשרויות שהן רבות יותר, הרבה יותר, רמה אחרת, וגם למדנו מכל מיני טעויות אחרות, יאן כמובן איתי :) הגראפיקה (אייקונים תפריט לוגו סיפור מוזיקה) כל החלק האומנותי תנו לו כבוד, בקשר לאופצית החופשה, עובדים על זה, אתה לא מודע באיזה לחץ אנחנו נמצאים כרגע בכל מיני תוספות למינהם, אבל זה גם יבוא אני מאמין עוד השבוע, תודה לכולם! |
בקשר למעצב זה לא עינב?
|
ציטוט:
|
איזה חזק רומן עשית פה עבודה לפנים~!!!אני הייתי משתגע לבנות דבר כזה :)
|
ציטוט:
והוא יבין את זה שיהיו יותר מ50 רשומים , לא נורא רומן ילמד בדרך הקשה שורה תחתונה? אחלה משחק , אחלה מתכנת, ועיצוב לפנים |
תודה לכם אחים שלי, יש למה לחכות, בקרוב עוד שידרוגים, עבדנו על זה המון!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה אבל תוך שניה נגמרים לי התורים:| ושוב משחק אחלהההההה!! תכנות פצצתי ביותר! חוץ מהבאג הקטנצ'יק של ההודעות הפרטיות הכל מצויין! |
האתר מצוין במיוחד זה שאני בטופ 20 וגם בישן היתי ככה...
הבטחתה לי משוהא רומן אתה אולי לא זוכר אבל עם תבאו אלי לאיסיקיו אתה תזכור אותי כבר..232305722 ותעלו תורות זה ממש מעצבן!בכל לילה אני מקבל איזה 30 תורות אפילו פחות וזה לא מספיק לכלום אנ יהיתי אומר על כל שעה 5 תורות..או משהוא כזה משהוא קצת יותר הגיוני... |
חבל שהנובים הוסים תמשחק קמים ב5 בבוקר ותוקפים את כולם
|
חחח לקום ב 5 רק בגלל זה?נובים חח
|
ציטוט:
איזה מעצבן זה חחח כל הכסף שהרווחתי מהמכרות כל הלילה נגנב! נ.ב צרך לעצור את מה שהתחלנו כאן כי זה ממש גלישה לנושא אחר... |
חח אחלה במשחק..אני בטופ 100
ובאמת אין הרבה תורות צריך להגדיל:) |
ציטוט:
נ.ב גם אני בעד להגדיל את מספר התורות! |
העלנו ל2 תורות בכל חצי שעה, injoy!
|
Enjoy
יא רוסי :) תודה המשחק החדש פי 5 יותר כיף היה שווה לחכות |
משחק יפה:)
|
מה קרה נפל השרת או שרק לי לא עובד יוו ותיכנות והאתר לפננים
חחח שם יפה יש לך אחי חחח גם לי קוראים ככה :):):qqb007: |