![]() |
התחיל הפינוי בעמונה
:qqb010:
קשה ליראות דברים כאלה :( . |
קשה קשה, אבל אין מה לעשות.
ככה זה כשאנשים חיים במקומות לא חוקיים. |
מה לא חוקי זה שטח של ארץ ישראל ששיך לנו ולא צריך לוותר אליו !
|
לא מדובר על דיירי הבתים, אלא בקבוצת פורעים שהשתלטה עליהן בכוח הזרוע, וחשבה שתוכל (באמצעות שימוש בביריונות, בלוקים וקללות) לערער על סמכות הריבון. טוב עשו נציגי החוק שהשליטו סדר. אם לא היו עושים כך, לא היינו יותר טובים בשום דבר מהרשות הפלשתינאית, שם הריבון לא קובע כלום, יש אנרכיה של כנופיות, ואיש הישר בעיניו יעשה.
אברי |
דימה ואברי,
מזל שלא כל העם שלנו חושב כמוכם, אחרת היום היה לנו רק את גוש דן לחיות בו. שטח של מדינת ישראל - שהוענק ליהודים אתה שומע? נו אז מה אם איזה נאד פליץ שנבחר לכהן בתפקישד חשוב רוצה להחזיר את זה? פשוט מסריח לראות אנשים חושבים ככה. ואם לא הייתי פה (בפורום) הייתי מתבטא אחרת. |
ציטוט:
אברי |
חבר שלי הוא אחד המג"בניקים שם, הוא לא עונה לי בפלא לצערי מקווה שהכל טוב
|
אוף אוף טיפשים, מדינת ישראל כרגע ברוב יהודי, אך יש נתונים שלפי כמות הריבוי של הערבים, שכל אחד שם מביא 10 ילדים אז הרוב היהודי לא ישאר לזמן ארוך..
לכן אנחנו צריכים לוותר על שטחים כדי שיהיה רוב יהודי + שלא תהיה שליטה ערבית בארץ ישראל.. אחרי הכל אנחנו מדינה דמוקרטית ואם יהיה רוב ערבי, הם יקבעו את גורל המדינה. אז, setiment , יש לי שאלה בשבילך. אתה רוצה להיות בארץ ישראל, ארץ הקודש מחולקת, תחת שלטון יהודי. או להיות בארץ ישראל, ארץ הקודש השלמה, תחת שלטון ערבי. כי אין עוד אפשרויות . |
ציטוט:
מצד שני..יש את ה"בית הלאומי" שהבריטים הביאו לנו..שזה על עקרונו חלוקה די שווה והמאחזים לא נראה לי בשטח היהודי לפי הבריטים...אז...בשני המקרים אתה לא צודק. ובכל דבר יש הקרבות, פעם העלו קורבן חיות, היום מעלים קורבן שטחים, נכון, זה קשה לתת לפלשתינים שטחים אבל זה מה יש כדי לנסות לחיות כמה שיותר בשקט. לא צריך לעשות רעש על כל ישוב שמפנים אחד כי זה התיישבות לא חוקית ושנית בגלל שככה רשויות החוק החליטו ואין מה לעשות נגד זה. |
זה רק אני, או שיש יותר פצועים מכל ההתנתקות עצמה?
או שאני קצת "מנותק" בושה וחרפה שיהודים מעיזים להרים יד על שוטרים שסה"כ מבצעים את החובה שלהם כשוטרים.. לכלא אחד אחד. |
ציטוט:
אוי נו ... והשוטרים צדיקים ? ילד בן 15 עומד למות, חבר כנסת עובר ניתוחי מוח ועוד 250 פצועים . כרגיל ... אנשים מסתכלים על צד אחד ואם קורה הפוך הם לא מסוגלים להודות בזה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אברי |
ציטוט:
אני לא רואה פסול בזה שהשוטר ישתמש בכול כוח שצריך בשביל להוריד את היד הזו, (ואם צריך, גם לחתוך אותה :) ). דניאל. |
ציטוט:
אתה חושב שאני כ"כ לא קשור?... יש לי דודה שגרה בקיבוץ מפלסים שלא מזמן נחת שם קסאם באיזה רפת... ותאמין לי.....גם דודה שלי וגם הבעל שלה האמינו בהתנתקות לכל אורך הדרך. אין טעם לפתוח פה דיון "כן" "לא" כי לך תסתכל באשכולות לפני ואחרי ההתנתקות אני הבעתי את דעתי. אין טעם לדחוף מים כמו שאומרים.היה, תם, ונשלם. זהו....העם רצה העם קיבל וטוב שכך ואני בעד. לילה טוב חברים. ד"א מישהו ראה את הפורעי חוק האלו?.... כולארות, מרביצים לאנשי ביטחון, אין להם בושה. צריך לעשות להם מדינה משלהם שהם ינהלו אותה. אנחנו כבר לא כ"כ רוצים אותם פה. |
ציטוט:
אתה בעד אין שום בעייה יש לך דעה משלך. ד"א ראיתם את השוטרים איך הם קורעים אותם במכות,אפילו לצלם נתנו אללה בראש. ילד קטן שעוד לא ראה כלום מהחיים שלו עומד למות, חבר כנסת אפי איתן עבר תפרים בראש..יותר מ250 פצועים פשוט כפיים למדינת ישראל ובמיוחד לשוטרים! בושה תאמין לי שבושה. ולילה טוב חברי. |
ציטוט:
מה הילד הקטן עשה שם בדיוק באמצע המהומה? הילד באמת מסכן, ההורים שלו כנראה זוג מפגרים, שלא מפריע להם להשתמש בילד שלהם בשביל להצתלם טוב בטלויזיה. |
ציטוט:
אתה יודע כמה הורים שלחו תילדים לשמה? מלאא, ואני ממש לא מצדיק |
אני בעד התנתקות, אני לא רואה סיבה שאני ואתם וכל שאר החיילים יצטרכו לשמור על תלמידי ישיבות שלא מתגייסים ורק בגלל שהם מתפללים זה פותר אותם מהצבא הם לא רוצים להתגייס עושים בעיות אז אנחנו לא צריכים לההרג בשבילהם, ובקשר לפינוי היום אז נכון השוטרים הרביצו מכות של רצח,
אז נכון זאת מדינת משטרה אבל לשם שינוי [אני לא חובב משטרה] הם עשו עבודה מצויינת,ילדים זורקים לבנים על שוטרים?מה אתם נורמאלים תגידו לי?!@?# מי שנפצע נפצע בגלל מה שהוא עשה לא באו פתאום השוטרים והרביצו |
ציטוט:
תקח את עצמך בתור הילד הזה,מה היית עושה ? לא היית נלחם על הבית שלך ? :\ |
ציטוט:
אין לי מילים להוסיף...... חוץ מזה שאל תתלוננו על "ילדים שעומדים למות" כי הם הרביצו לשוטרים וקיללו אותם דקה לפני שקיבלו את האלה בראש...וזה שההורים שולחים את הילדים שלהם להיות מגן אנושי זה ממש אחלה. |
ציטוט:
הבריטים היו פה רק בגלל המנדט שהם קיבלו, והצהרת בלפור הייתה רק הפוזה של הבריטים..שהם בעד היהודים.. טוב עזוב זה נושא אחר, אברי,אני אמרתי מה שאמרתי אל תכניס לי מילים לפה, ואנחנו,זה לא אתה תיהיה בטוח,אם זה היה אתה, מזמן זה לא היה אנחנו. ולזה ששאל,אתה צוחק עלי? מה אתה שואל שאלות רטוריות ומצפה לתשובות? תאמין לי שאם העם שלנו היה מגובש, ולא היה רוצה לוותר והתעצב על המדינה שלו הכל היה נראה אחרת. אבל תמיד יש את אברי ויבוא ויפתח פוסטים,ויגיב שאיפה שהוא לא ביקר הארץ, לא אכפת לו לתת את האדמה הזאת לערבים.. אז אל תדאג..זה לא יקרה.. אני זזתי להתקלח..;) |
ציטוט:
הייתי מרביץ להורים שלי. מה היית עושה? קרוב לוודאי הייתי בפאניקה, מזה שעשרות חובשי כיפות זורקים עלי בלוקים, אני לא בטוח שגם אני הייתי שולט במעשים שלי. ציטוט:
באפגניסטן לדוגמא, כן, אתה יכול להשתלט על אדמה ואף אחד לא יגיד לך שום דבר. בוא בבקשה לא נדבר היסטוריה, כי לפי ההבטחות ההיסטוריות, ברגע זה ממש אנחנו אמורים להיות בעיצומה של מלחמה מול ירדן אירן ועירק, עד הפרת והחידקל לא? בשורה התחתונה, המתנחלים האלה לא עושים שום ציונות, הם פושעים ועבריינים וצריך להתנהג אליהם בהתאם. |
ציטוט:
|
אז שוב השוטרים התנהגו כמו חיות ככה נוח לכם להציג את זה
והמתנחלים היו בסדר, אבל ברגע שעושים לך ת'מוות,מקללים אותך זורקים עליך אבנים פוגעים בך נפשית,פיזית אני מאמין שלא רק עם האלה הייתי משתמש אלא גם עם הנשק. לסיכום, מה שקרה קרה..צריך לרסן את המתנחלים. |
תגידו שמאלנים יפי נפש חמודים שלי, אתם גם בעד שייכנסו 7000 שוטרים לתוך השכונות הערביות במזרח ירושלים שאף אחד (!) מהבתים שם לא נבנה באופן חוקי?
אתם בעד לזרוק לרחוב 50% מאוכלוסיית רמלה-לוד שאין להם אישורי קרקע? לגרש מהמדינה את ארגוני "שלום עכשיו" ו"נשות ווטש" (!) |
ובואו אני יגיד לכם במה שאני מאמין.
אני מאמין שהאדמה שייכת לאלו שגרים בה. זה שהמתנחלים נכנסו לבתים של הערבים, וכן גם לאדמות שלהם, זה לא אומר שהם (המתנחלים) קיבלו בעלות על המקום. בקיצור ולעניין==>> לעצור את כל הפורעי חוק! |
ציטוט:
אה המתנחלים האלה הם פושעים ועבריינים? למה אתה מכליל את כולם ? דודים שלי הם עבריינים ופושעים ? לא. הם לא עשו כלום רק קיבלו את זה בשקט. |
ציטוט:
הכוונה לא היתה להעליב את ציבור חובשי הכיפות באשר הם, חלילה. הכוונה היתה לעשות את ההשוואה לרעולי הפנים בחברון לבניהם, הכיפה לדעתי, אמורה לסמל משהו, שלא מתבטא במקרה הזה. ציטוט:
במיוחד בשביל זה השתמשתי בצירוף המילים "המתנחלים האלה", עם כל ההתבטאות שלי כאן, גם אני, מתנחל לשעבר, תושב כדים (לשעבר כמובן). |
אחרי מה שראיתי בטלויזיה,המתנחלים אלו שהיו היום בפינוי עמונה ואני מדגיש שוב
אלו שלא יתנפלו עליי פה אנשים, פשוט היו צריכים להרוג שם כמה מהם. הם חיות, ואחר"כ הם בוכים שמתייחסים אליהם כמו לזבל, הם זרקו לבנים,הרביצו למה הם ציפו1?@# |
בתור אחד מהצד שרואה את הדיון הזה,
בעלי חברת איחסון למיניהם , תמנעו מלהגיב כאן ובאשכולים דומים . בסופו של דבר יוצאים מכאן דברים שיוצרים לכם שם , ובתור אחד מהצד אני יכול להגיד כבר מה אני חושב על אחד אחד פה בקיצור , מה שיש לכם תשמרו לעצמכם .. כי יש לקוחות עתידיים שלא רואים זאת בעין טובה. לילה טוב מתן . |
אהלן מתן,
אתה..צדוק ולא צודק, האופציה הטובה היא תמיד להשאר בשקט. אבל.. :) לדעתי זה לא סותר אחד את השני, הדעה הפוליטית שלי לא קובעת אם אני בנאדם טוב או רע, או את טיב השירות שאני נותן. ברור שהסיכום של הכול זה "תהיה בן אדם", לא משנה אם אתה חובש כיפה, איש שלום עכשיו או..מה שלא יהיה. דניאל. |
תאמין לי קשה לראות, פשוט מלחמת אחים.
לפי דעתי, לא צריכים לפנות אותם, שטח שלנו כבשנו אותו. |
ציטוט:
מכיר את השוק בחברון ? זה היה של יהודים לפני כמה שנים . (הרבה שנים, פשוט לא יודע בדיוק) האדמה היתה של יהודים שקנו אותה מהערבים בכסף . עכשיו מפנים את היהודים משם, כדי להתחנף עוד קצת לחמאס . ובקשר לזה שדיברתם על הילד, הוא לא ילד ... הוא בן איזה 15 לפי מה ששמעתי, מה הקשר להורים שלו ??? הוא מחליט בעצמו, והוא רצה להיות שם . (גם אחי היה שם דרך אגב, ואנחנו לא דתיים ולא חרידים) . |
אני אומנם לא קראתי את כל התגובות, אבל הרוב שלא תומכים יש לי משהו להגיד, רק לפני זה ההודעה מכילה שפה בוטה מאוד אז סליחה מראש.
כל אותם המתנחלים, חיים שם על חשבונינו, וצועקים שהם נלחמים בשם ה' , אז איפה הוא לעזאזל? אתם אומרים החמאס הם מחבלים, ואני אומר כול חרדי במדינה הזו גורע מכל החמאס ביחד, אין אף חרדי במדינה הזו ואני חוזר אף אחד שחשוב באופן צלול, אני אומר, שצריך היה להרוס את הבתים הראש שלהם, הם לא אנשים, אפילו לא בהמות, הם בולכים וזורקים בלדות, על נערים בני 19 שאין מכוחם לעשות דבר, אז אני אומר כל ילד חרדי שם להרג, הם מתלוננים על השוטרים? אני אומר להכנס את כולם לכלא ולהחזיק שם, הם לא אנשים, אף בן - אדם נורמלי לא היה מסוגל לעשות את מה שהם עושים, כל כך צדיקים כל כך טובים מסכנים, באים לגרש אותם - אין מה לעשות , ככה זה יש דברים שאין לנו שליטה אליו וזה אחד הדברים. "נערים בני 15 נפצו" את מי זה מעניין, לא היית צריך להיות שם בכלל, גם כן "צדיק הדור" אני מצידי להוריד את כולם משם, בלי הבדל של גודל, מין, דת , גיל וכדומה, ואני אומר שהשטורים לא נקטו מספיק אלימות. ואני חוזר ואמור, שאנשים נורמלים לא היו עושים את זה, הם בדיוק כמו החמאס וכמו שיש לנטרל את החמאס יש לנטרל אותם גם, אני לא מאמין שאפילו בהוסטס יש אנשים שתומכים בפורענות כזו? שאני אבין גם אתם נלחמים למען ה'? וגם בתנ"ך ובספרי ההלכה , "שלך" תדע מי כתב אותם מוסבר איך לזרוק אבנים ובלדות על ראשם של חילים תממים? או איך לבצע "לינץ" לשוטר מסכן שבא לבצע את עבודתו? או איך לתרמן ולתחמן נערים שלא יודעים עדיין כלום על החיים? כי אותם נערים "מלומדי הישבה" לא ילכו להחלם! כי אין מכובדם? אבל לזרוק אבנים על ראשם של חיילים זה מכבודם , כי מחר אני הולך לצבא ומחר אני יכול להיות הבא בתור, רק בגלל שמדינה מחזיקה במחבלים כן , כן כל החרדים לא טובים יותר מחבלים, או איך לנצל אזרחים תמימים כלכלית? כי ברור לכם שבזמן שהם גרים שם המדינה ממנת אותם ומי אם לא אנחנו ממנים את המדינה. מצידי להרוג אחד אחד שם. ושוב פעם , מתנצל מראש על השפה הבוטה. |
אני אמרתי ישר איך שהם עלו על הגג הראשון שהם צריכים גז מדמיע, אוליי עם זה היו מרגיעים אותם.
|
אלכס, אולי תקבל אזהרה על ההודעה הזאת בגלל הבוטות....
אבל...אני איתך, אני מצדיק כל מילה שלך...אמרת דברים שלא כל אחד היה מוציא מהפה. |
אלכס מסכים עם כל מילה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שוב, כל ילד חרדי להרג? אתה שם לב מה אתה אומר תאמין לי אם היה לך דודים שנהרגו בפיגועים או דודים שנרצחו ע"י מחבלים לא היית מדבר ככה.. ? אתה משווה את הדתיים לחמאס ? איזה שטויות אתה מדבר תעשה טובה..מאיזה צד הם ממנים אותם ? המדינה ממנת את הדתיים המתנחלים ? אתה טועה בגדול ! זה מצידך,מצידי לא,מצידי להרוג את כל השמאלנים איך אני שיפנו את תל אביב..מה קרה הם נזכרו בהם בדיוק עכשיו ? הדתיים האלו בזכותם אתה גר בארץ ישראל. ואלכס,זה נשמע כאילו אתה רוצה להכחיד את הדתיים? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ