![]() |
האמת שמסתירים ממכם.
בקשר לפינוי בעמונה, פשוט מחריד לראות את השוטרים עושים את זה :
http://media.a7.org/inntv/06/feb/katavot/fishman.wmv http://media.a7.org/inntv/06/feb/amona-alimut.wmv |
ואני אישית ראיתי בטלויזיה קטע איך טירטרו שוטר ובעטו בו, מה תגיד על זה?
|
בוא אני אגיד לך ככה
בטלוויזיה בחיים לא יפיצו ויגידו שהשוטרים הם הרעים, תעשה חושבים.. |
בוא אני יגיד לך משו' והוא ברור לכולם.
המאחז לא חוקי. החרדים פורעי חוק, בזה שהם הקימו אותו, בזה שהם עוד מעיזים לתקוף שוטרים ולשלוח את ילדיהם בני ה15 לתקוף שוטרים שרק מבצעים את העבודה שלהם. הכי הגיוני זה שהחרדים היו אלימים והשוטרים היו חייבים להחזיר במכות בשביל להרגיע אותם. לילה טוב |
ציטוט:
|
ולמה הם לא מראים את הלבנים שהם זרקו על השוטרים?
|
חשוב להבהיר שהם לא חרדים!!!
|
זה מה שהתקשורת מסתירה ממנו..בעצם היא תמיד מחפשת את מה שטוב למדינה ולערבים.
מתחנפת לאמריקה ולחמאס, גם בגוש קטיף, כל מה שראיינו אנשים שאמרו לא במקום םשוט לא שמו את זה, את כל הדברים היפים של הגוש לא צילמו..הראו רק את החולות..(לפחות בהתחלה) עד שהתחיל כבר הפינוי כדי לא לשנות את הגישה של העם, היו שם בתים מדהימים, אבל זה כבר חסר טעם, אני מדבר לאויר. |
ציטוט:
ברור, אבל מכאן אפשר להבין שגם המתנחלים לא היו צדיקי תמים. |
ציטוט:
כן דימה בסדר לא אומרים שכולם יצאו כאן נקיים,גם למתנחלים לא היה חסר..ואני חושב ששוב השוטרים יצאו נקיים מהעניין ? |
ציטוט:
הם תמיד ייצאו נקיים, כי הם בצעו את העבודה שאמרו להם לבצע. |
ציטוט:
ראית את מכות השוטר החטיף שם שזה עוד כלום. חברים שלי היו שם וספרו לי - שהם חיות היסמניקים האלה, הוציאו לשלשה ילדים בני 15 את העיניים (שזה באמת מוגזם, ואפילו בן אדם עם הדעות הכי קיצוניות שיהיו יסכים איתי) פשוט נתנו מכות על האלה בתוך העין.. בנוסף הם עמדו שורות של מתחנחלים והם באו עם האלות ישר לביצים, בלי לחשוב פעמים. שברו גולגולות של ילדים. מלחמת אחים??!! |
ציטוט:
אז מה אתה רוצה שהשוטרים והחיילים לא יעשו כלום??? אני הייתי זורק עליהם סלעים! מי הם שירימו יד על משהו אחר?! שילכו בשקט, לפחות נגיד והם היו חיים שם או משהו, אבל לא הם באים רק בשביל לעשות מאומות. חוליגנים מגעילים! זה מה שיש לי להגיד עליהם! |
ציטוט:
הם באים בשביל לעזור,למה הם משועממים ללכת לעמונה כדי לחטוף מכות..? אוליי אתה תבין אותי אוליי לא, ואם לא ההבנ אני אסביר לך במסן. |
בוא נגיד בכמה מילים,
השוטרים עשו את העבודה שלהם. מי אלה ביכלל שהם יקימו ישובים לא חוקים, כי זה "אדמת ארץ ישראל". ומגיע להם, לא רצו להתפנות לבד, פינו אותם בכח. |
ואני ראיתי את השוטרים שעולים על סולם והאנשים שלמעלה זורקים עליהם בלוקים,
אני אישית יודע שהיה בן אדם שדקר שוטר, פרא אדם האנשים האלה, מי שבא להיות אלים איתך, צריך להיות אלים איתו על מנת לפנות אותו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חלאס לשטוית, האזור הזה שלנו, למה שניתן אותו?
תאמינו לי, שאנשים האלה עושים, את זה בשביל מדינת ישראל. פשוט אין לי מילים. |
זה קצת קיצוני ... אבל ...
http://rotter.net/User_files/forum/4...85c5127841.jpg מזכיר לכם משהו ... http://rotter.net/User_files/forum/43e09e4f25b16ef0.jpg הלינץ' ברמאללה אוקטובר 2000 |
לא המתנחלים ולא השוטרים, אף אחד מהם לא תמים.
אבל כולנו צריכים להודות בעובדה אחת, במידה ולא היה מדובר ביהודים אלה בערבים, לא היו שם רק מקלות ואלות. אלה גם גז מדמיע וכדורי גומי (מצלצל למישהו? אוקטובר 2000? אום-אל-פאחם?), שאני אגב, לא ראיתי כל פסול שלא להשתמש בגז מדמיע, היה פותר את הבעיה בקלות רבה הרבה יותר. |
ציטוט:
"הלינץ' ברמאללה" "הפינוי בעמונה" מה הקשר לגובה ?!! |
[QUOTE=TelecarT]לא המתנחלים ולא השוטרים, אף אחד מהם לא תמים.
אבל כולנו צריכים להודות בעובדה אחת, במידה ולא היה מדובר ביהודים אלה בערבים, לא היו שם רק מקלות ואלות. QUOTE] ותיכף תגיד לי שזה לא לגיטימי שיש יחס שונה. |
ציטוט:
וכמו שכבר אמרתי, המתנחלים, החרדים = חמאס מספר 2. זה אומר הכול, ולדעתי זה אבסורד להחזיק פה מנהל שזורק אבנים על אנשים - אבל סבבה. ציטוט:
|
טוב חברים, הדיון הזה ממש אבל ממש לא הולך טוב.
אני יודע שזכותכם לדון על זה, להביע דעה וסתם לספר מה שמעתם. אבל לא ככה, ממש לא ככה! אני לא רוצה לשמוע קללה אחת, ירידה אחת, העלבה אחת! אחרת הדיון ינעל ולא יפתח דיון חדש בנושא. האשכול ננעל זמנית למספר דקות בכדי "לנקות" אותו מתגובות לא רצויות. ההודעה הזאת תיערך מיד ותוכלו לדון בצורה יפה מחדש. תודה וסוף שבוע נעים, טל גרטי :) טוב חבר'ה, ניקיתי את האשכול, חלק מהתגובות נמחקו. במידה ותחזרו לזה, לדיבורים לא יפים, האשכול ינעל סופית. האשכול נפתח מחדש, מקווה שהפעם תדונו בנושא כמו שצריך ולא בקללות וירידות. |
כל הכבוד על הנקיון:)
ועוד משהו, יש כאלו כאן החושבים שהדעה שלהם היא השולטת, ולא מוכנים לקבל אחרות. נסו ליצור דיון פתוח, ולא להשאר עם עצמכם. כי הרי למה יש דיון אם אתם לא נפתחים כלפי אחרים?:rolleyes: |
משום שהאנשים לפי החוק לא אמורים להיות שם, והאנשים מפירי חוק, אני במקום אולמרט.. הייתי פשוט משאיר את השטח ללא צהל וללא הגנה.
ופשוט להשאיר למתנחלים את האפשרות אם הם רוצים להתפנות או להשאיר לחמאס את העבודה :D .. אחרי הכל, השטח הזה הוא בשליטת הרשות. |
איזה כייף,
הבא שיתנהג כלא מוסרי, יוגבל בגישות. ראו הוזהרתם! }-] |
טל גרטי, ציפיתי מימך ליותר,
תגובות לגיטימיות שלי נמחקו, ומנגד תגובות אשר טוענות כי המתנחלים הם החמאס 2 נישארו. קצת מקצועיות. |
ציטוט:
תעשה לי טובה, עוד תגובה לא מתאימה ותקבל אזהרה או שאולי אפילו הגבלה. ------------------------------- לדעתי, כל ה'מכות' האלה, וכל הבלאגן שהיה, היה מאוד מיותר. היו צריכים לעשות בדיוק כמו שאחד המשתמשים אמר פה, וכמו שעשו אתמול. אם במקרה שמעתם בחדשות אתמול, היישוב/הנתחלות 'יצהר' נשאר ללא חיילים. פשוט ככה, אין חיילים ששומרים עליהם, ועוד זה אחרי שהחיילים המסכנים שם עברו התעללויות מצד המתנחלים. זה מה שהיה צריך לעשות לכל ההתנחלויות, לתת להם זמן להחליט, להודיע להם על זה, ופשוט לעזוב אותם בחוץ. |
"יפי נפש" שווה ל-"מתנחלים, חרדים=חמאס 2" ? פשוט עצוב.
ייקבל אזהרה/גישה מוגבלת? סליחה, אסור להגיד את דעתי? כתבתי אותה בצורה פוגעת/חוצפנית? אני לא חושב, ובמידה ואיכשהוא הגעת לתחושה כזו אני מצטער, למרות שיש לי ספק רב שכך. |
ציטוט:
ברור שמותר לך להביע דעתך. אבל תשמע גם של אחרים ואל תתקוף אותם. |
ציטוט:
עליה, היית צריך לקבל במינימום אזהרה, אם לא השעיה או הגבלה. וכן, אסור לך להגיד את דעתך בצורה כזאת. לפחות לא בפורום הזה. ואל תגיב בחזרה, אתה מוזמן לדווח עלי, או כמו שכבר עשית[עם אלי], בפורום משוב ובכיף נהנה לך. הדיון הזה שלי ושלך[כמה תגובות אחרונות] ימחק תוך חצי שעה עד שעה, כי זה ממש לא המקום. שוב יום טוב לכולם, וסוף שבוע נעים :) |
ציטוט:
|
מזוז תפסיק להיות תמים.
ליסמי"ם אין שום אינטרס בלהתחיל לחלק מכות למתנחלים, לעומת זאת המתנחלים חושבים שזה ליגטימי לזרוק לבנות על שוטרים ולהם יש אינטרס שלא יפנו אותם. תפסיק לסגור עיניים ולחשוב שהקרובים אליי צודקים, זה פשוט אידיוטי לחשוב שליסמי"ם בא להרביץ למתנחלים. וזה הכי אידיוטי לחשוב כך כאשר המתנחלים עלו לגגות והכינו את השמן קמח וכו'.. עשה טובה, אל תתנהג כמו ילד קטן שלא מבין כלום מהחיים שלו. תפתח עיניים, המתנחלים התנהגו לא בסדר והם עדיין לא קבלו את העונש על כך. גם על זה שהם הקימו מאחז לא חוקי ואז עוד העיזו להכות את מי שמפנה אותם. פשוט חוצפה. |
ציטוט:
דווקא הצלחתי להעביר את דעתי בלי לקרוא לאף אחד "דיסלקט" או "יפה נפש", מסתבר שלא כולם יכולים לעשות את אותו הדבר. בנוגע לנושא, ישנה בעיה מאוד רצינית בגישה, כאשר ההתייחסות לערבי (אפילו שמדובר בערבי ישראלי) היא התייחסות ל"מחבל". מלבד זאת, אני לא מרגיש שום סימפטיה למישהו שזורק עלי אבנים, זה שהוא חובש כיפה..לא משנה את זה, ובטח שלא אקרא לו אחי. אז ההשוואה בין "מחבל" (לדבריכם) לאחי הקטן, כלל לא רלוונטית, גם בגלל מה שציינתי למעלה, וגם פשוט כי לא אשלח את אחי הקטן לעמוד במקום שידוע מראש כי הוא מקור למהומות. דניאל. |
תעשה לי טובה הם צילמו רק מה שטוב להם הם לא צילמו את מה שהם עשו לשוטרים....
כל אחד משחק אותה צדיק הדור תחשבו קצת בהגיון... שוטרים בחיים לא ירביצו אםלא אם כן ירביצו להם... ובמידה וירביצו להם אני מצדיק את השוטרים ומבין כל מכה ומכה שהם הביאו לאותם אנשים. |
מי שמנהל את המדינה הזו היא הממשלה. והממשלה הזאת לא מינתה את עצמה, היא נבחרה. אם לא טוב לכם איתה, תצביעו נגדה בעוד חודשיים, כשיהיו בחירות, ואם יהיה לכם רוב בעם אז היא תיפול. עד אז, הממשלה היא הריבון, ולא ביריוני הגבעות. האנשים שהיו שם הם לא מפגינים שהשתמשו בחופש הביטוי. חופש הביטוי לא כולל את האפשרות לזרוק בלוקים על נציגי החוק. מי שמנסה למרוד בכוח בסמכות של הריבון, לא יכול להתפלא על כך שהריבון מגיב בכוח נגדי.
אברי |
שטויות במיץ האמת אם אני הייתי יס"מניק או לחילופין חייל נח"ל/צנחן הייתי מאכיל את המתנחלים כאלה מכות שלא ראו את זה מעולם!
ביום שירים עליי מתנחל בלטה לראש אז אני ממש ישתתף בצערו. נא לא לשכוח מי הפורעי חוק ומי עודמ בצד החוק קודם כל אני מסכים עם המתנחלים שלא רוצים שיפנו אותם מבתיהם אבל יש דרכים אחרות לעשות זאת אני מבין ללבם אבל הם היו צריכים לעשות את זה בדרכים יותר לגיטימיות,אין ספק שגם הכוח של היס"מנקים היה די מופרז אבל אתם צריכים להבין ששום צד פה לא צדיק ואף אחד לא יכול לשפוט אם הוא לא עמד משני צידי המתרס (ולי כן יצא להיות משני הצדדים לצערי) אז הוויכוח של מי צודק הוא די סתמי ואף מפגר. להבא אל תפרסמו פה בפורום דעות פוליטיות מבלי לבחון את שני הצדדים. שבת שלום, אביחי. |
צחקתי קצת בחדשות, אחת האמהות התלוננה שהיכו את בנה והוא נפצע קשה, הוא בן 15, מה היא מפגרת? מה היא שולחת ילד בן 15 להתנג לשוטרים?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ