![]() |
שאלה פשוטה בעבודה עם אקסס ב-VB.
חיפשתי זמן רב, ולא מצאתי את התשובה המתאימה.
מהו הקוד להתחברות למסד נתונים של אקסס ? |
אני לא כל כך מבין בזה, אבל אני יודע
שלפני שמתחברים למסד צריכים ליבא אותו על ידי אשף מסויום לתוכנה. |
מה פתאום...
יש פקד בשביל זה ADO. הנה דוגמא להתחברות לבסיס נתונים על שרת מרוחק (לא על המחשב שלך): http://dr-vb.co.il/dws.php?id=555 והנה לבסיס נתונים על המחשב שלך: http://dr-vb.co.il/dws.php?id=494 תהנה |
אתה רוצה דרך פקד או הקוד ?
או שאתה רוצה אני יכול להכין לך קוד לדוגמא :) יאי מזל טוב מישהו ביקש עזרה פה ב VB ! עוד שניה אני יעלה קוד לדוגמא גם קוד וגם פקד יש מלא פקדים איזה פקד אתה רוצה ? |
ציטוט:
עדיף לי עם פקד קומנד באטן. יום נעים. |
זה פקד לחצן התכוונתי לפקד ADO או אחר לא משנה הבנתי אותך אתה רוצה שאם לוחצים אז זה יתחבר למסד ?
אתה רוצה שזה יציג נתונים בטקסטים או מה ? |
טוב בוא אני יסביר לך את מטרתי :
אני רוצה לכתוב תכנית שמזינים ת.ז כמו שם, שם משפחה, גיל וכו'...ושהנתונים יסתדרו בטבלאות, נגיד שם יוכל בטבלה name וגיל ב age ולבסוף אני רוצה שהתוכנית תשלוף את הנתונים ותציג אותן, שמעתי שאפשר לעשות זאת עם מסד נתונים של אקסס, והחלטתי לבדוק את העניין אך לא מצאתי את דרך הלימוד. |
אוקי אבל שכל כל כל כל הנתונים יוצגו בטבלה כזאת ?
|
בינתיים כן. תודה =] אתה ממש אחלה!
|
אין בעיה אני יוצר לך תוכנית דוגמא
|
אוקי תראה תגיד לי אם לזה התכוונת
בכל מקרה כל עזרה זתצתרך אני באייסי פרטים בחתימה www.kuchi.be/Access.rar |
אחי....תודה רבה על העבודה!
אך התוכנית לא עושה שום דבר, והיא חסרת קוד... התוכל להסביר לי את הבעיה ? |
התוכנית מציגה את הנתונים מהמסד מה בדיוק לא עובד ?
וזאת עובדת עם הפקד אדוק ומכניס לתוך טבלה |
שמתי לב לנתונים שהתווספו...
אך איה הקוד ? מהו הקוד אשר ביצע זאת ? |
ציטוט:
|
אחי סליחה על הבורות, אך תוכל לעזור לי :
מה זה ה"אדוק" הזה ? ושאלתי הייתה, כיצד להתחבר למסד נתונים מסוג אקסס... ד"א אתה אחלה, תודה על המאמץ. |
adoc
פקד היוצר חיבור בין VB לACCESS אם תראה יש מסד נתונים Db.mdb זה האקסס עצמו והתוכנית שלי לוקחת משם תמידע תרא אם אין לך מושג על פקדים בכלל אני מציע לך להתחיל ללמוד VB מהתחלה כי אל תעלב אין לך ידע בVB בכלל |
לא...
אני יודע vb, זאת אומרת היסוד. עכשיו אני מרחיב אופקים. |
כן אבל אתה לא יודע תפקדים וזה בעיה נשמה
|
בשביל זה ביקשתי עזרה =]
אחי, מצטער שאני לא מדבר איתך בפרטי פשוט אין לי אייסי, אז איאלץ להציג את בעייתי בפומבי . זה מה שאני רואה כאשר אני מריץ את התוכנית שלך : http://img393.imageshack.us/img393/6977/15pn.png ולא הבנתי מה קורה כאן, אין שם כלום . =] |
א ) איזה VB אתה משתמש ?
ב ) אם זה 2005 אז מצטער אני משתמש בישן VB 6 ג ) אם אתה משתמש בישן גם אז זה אומר שחסרים לך קבצים של VB |
בבקשה
שים לב,
אני מניח שאתה מדבר על פתיחת התקשרות עם מסד נתונים אקסס ב VBscript (על דפי ASP). פתיחת התחברות למסד נתונים מסוג אקסס מתבצעת בשני שלבים: 1. הגדרת אובייקט התחברות: קוד:
Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") קוד:
Conn.Open DB_ConnectionString קוד:
קוד:
Conn.Close |
חחח הוא לא יודע תפקדים מה זה יעזור ?
|
ציטוט:
|
אבל למה אתה מצטט אותו ? איזה ספאם זה ?
תכתוב לו שזה לא זה אבל למה לצטט נשמה ? זה ממש ארוך בבקשה תערוך (חרוז) |
וואו מה קורה פה חח...סה"כ ביקשתי את הקוד להתחברות לאקסס, דבר שכל מתכנת VB אמור לדעת לא ?...
ואני מתכנת VB ואני לא יודע אז שאלתי.... |
ציטוט:
PHP קוד:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ