![]() |
הפרוטפוליו שלי פתוח רשמית
נראה לי שזה המקום? :)
אוקיי אז ככה.. אתמול ישבתי והשתעממתי בטירוף והתחלתי לעצב פרוטפוליו ואחר כך הבנתי שזה רציני ואנשים אמרו שהם אהבו אז הוספתי פלאש וזה מה שייצא.. אם הוא אומר לכם שגיאה כזאת שתחזרו עוד דקה פשוט תצאו ותחזרו עוד דקה.. www.sas.vez.co.il |
קודם כל קנה דומיין... :\
ומזל טוב. |
תפייייייי תותחחחחחחחחח איך לא ראיתי אותך עד היום :O
איזה עיצובים יש לך שם על רמה! |
תודה...
ודומיין יבוא בעזרת השם |
פשששש איזו רמה , יפה מאוד :)
|
נראה איכותי, שרת חרא, בקושי זז.
|
יפה!
אמנם את צבעי העיצוב של הפורפוליו לא הכי אהבתי, אבל אין ספק שאתה ממדל מצוין ויש שם כמה עיצובים שהשאירו אותי עם פה פעור! שיהיה בהצלחה!! |
אני שמח שאהבתם...
|
בהצלחה מאמי :)
|
נחמד, אבל יש לזה מן סגנון של אתר לחברת אירוח
|
וואלה יפה ...
תגיד כמה אתה מוכר עבודת שלתלת מימד סירטוני תלת מימד לפלאש ? זה swf פשוט בטעות שלחתי משל אח שלי הוא משאיר מחובר. |
סה"כ אני רגיל ממך לעבודות הרבה יותר מרשימות, היית מציג בפורטפוליו את הסגנון שלך בצורה המקורית
ביותר והמרשימה ביותר. בטח לא הצגת מודל לא קשור שעשית בעבר. כלומר תשקיע במודל חדש שקשור אלייך - לנושא האתר יש מבין? ותשקיע את כל המחשבה ומהמאמצים, זה שאנשים אוהבים זה טוב, אך סה"כ עיצוב שהתחלת משעמום לא ייצא ממש טוב =]. מקווה שהבנת אותי בצד הטוב ביותר |
תודה ניר...חלק נכבד מהאנשים שהראיתי להם באייסי אהב...אז אמרתי למה לא להשקיע ולהפוך את זה לרציני..גרסה הבאה תבוא הרבה יטותר מאוחר
|
איך שבא לך לדעתי אתה מסוגל לעשות משהו מטורףףף =]]]]]
|
אהבתי רצחח..בהצלחה אחי!
|
טוב מאוד אתה לא רע בכלל אהבתי מאוד את הסגנון שלך.
חוץ מהפלאש אחי יש לך עוד מה ללמוד. לא נורא תמשיך להיתאמן! בהצלחה. |
נראה נחמד, בהצלחה
|
עיצצוווב חבלל על הזמןןן מזל טוב =]
|
העיצובים פצצה אחי
אבל תעבוד על קידוד טוב אחי ויש לך המון עתיד בהצלחה |
אהבתי
|
וואלה יפה אחי אהבתי :)
|
תודה רבה לכם..
|
ציטוט:
אחלה עיצוב, נראה לי שאתה עיצבת את הפתיח של NGF לא? בכל מקרה אחי בהצלחה בהמשך . יש לך קישרון .. |
ציטוט:
אכן.. ותודה |
אחי פצצה, העיצובים שלך ממש ממש ממש ממש יפים... אני נדהמתי
|
איזה מעצב תותך! איזה עיצובים! איזה רמה! מדהים!
עם היה לי אחסון היתי נותן לך אחסון+דומיין חינם... |
ד"א אחי דבר איתי אני יתן לך אכסון מהיר יותר...
|
יש לך סיגנון יחודי ומיוחד, שמור עליו.
ממש אהבתי + את כל העיצובים שהיו שם |
מספר הערות:
1) רק הוסטינג? מה אין לך משהו אחר חוץ מזה? 2) סגנון דיי קבוע. למרות שהוא יפה =] 3) מידולים ברמה גבוהה. צל"ש :) 4) תיק עבודות חמוד, אך יש עוד מקום קטן לשיפור עם הצבעים. בהצלחה:) |
מאז ומתמיד אהבתי את העבודות שלך [:
|
מעולה אהבתי!
|
קנה דומיין , העיצוב של הפרוטפוליו נחמד מאוד!
העבודות יפות בהצלחה ! |
יפה מאוד, אהבתי!
בהצלחה. |
פשוט אחלה בנאדם=]|Lol|
מומלץ|winky| |
יפה מאוד, צור קשר במסנג'ר בבקשה.
|
סופסוף זה עובד לי...
זה ניראה טוב אבל חבל שהמלל הוא תמונה, זה לא מקצועי. והמידולים שלך לא מוסיפים המון לעיצובים... יותר מורידים את האיכות... |
יפה מאוד, דרוש דומיין.
ועיצובים יפים מאוד. שיהיה בהצלחה!!! |
אהבתי! עיצובים יפים מאוד! שיהיה לך בהצלחה...
|
תודה רבה לכם
|
עיצובים יפים רובם..
אבל למה רק הוסט.. אתה יודע מדי רגיל להוסט שתאמין לי יהיה לך קשה לעשות אתרים על נושאים שונים וסיגנון שונה של עיצובים יעני.. הוסט זה תמיד כזה מחשבי כזה של חברות מוביליות וזה מלא החלקות וזה.. אבל נגיד עם עכשיו תנסה לעצב פורטל יהיה לך קשה. ותאמת יש עיצובים שדי חוזרים על עצמם..מה שבאמת אהבתי אצלך זה הבארים. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ