![]() |
עיצוב לרדיו :]
הרבה זמן לא עיצבתי עיצוב לרדיו אז הינה הגיע הזמן גם לזה :].
העיצוב נושא טקסט הגנה למניעת גניבות. לינק: http://etwd..net/isradio/ אשמח לקבל תגובות. נ.ב העיצוב הוא למכירה, מי שמעוניין שיצור קשר(פרטים בחתימה). |
יפה, אך קצת מעורבב מבחינת סגנונות עירבבת פה סגנונות שונים בצורה לא טובה ממש.
בהצלחה בהמשך |
מבחינת דברים שצריך לשפר : לוגו
מבחינת דברים מיותרים : הקריקטורה של הדי ג'י תוריד את זה סתם הורס בסה"כ כל התוכן והבלוקים יפים! |
ציטוט:
|
החלק הורוד באמצע, הורס הכל.
נסה קצת לשנות צבעים, כי חלקם לא קשורים. בהצלחה:) |
וואלה יצא לך בן זונה אחי
|
עוד תגובות?
|
לא רואה =\
|
ממש יפה אחי.
גם אני לא הכי אהבתי את החלק הסגול-וורוד.. |
פ'ששש אהבתי :)
אחלה עיצוב.. אפשר לעשות בלוגו אפקטים עצבניים ביותר בפלאש.. בהצלחה.. |
לא עובד אח שלי
|
תודה dj satla.
ali_napso - הלינק עובד. תנסה לעשות רענן. |
למכירה?
אם כן שלח מחיר בהודעה פרטית |
פ33ה פשוט מהמם
|
אחי יצא לך פצצצה!! רק תחליף את הצבע הורוד באמצע.....
|
אהבתי הכל .. זה אתר מוזיקה צריך להחיות את זה והוא עשה את זה ובצורה יפה מאוד .
בהצלחה במכירה אחי :) |
הבאר דווקא נחמד, מה שכן מפריע לי זה שהכפתורים יותר מידי גדולים יחסית לטקסט שהכנסת פנימה. במקום 6 כפתורים צריכים להיות שם 8/9...
התמונה של ה DJ על הפנים, מצטער להגיד לך, אבל היא מצויירת והכי לא משתלבת בעולם עם הצבעים, היא פשוט לא מתאימה לעיצוב הזה. הפונט של הבנות נחמד, קצת ממחזרים את זה פה אבל שיהיה. הייתי מציע לך לחפש תנועות יותר יפות, יש שם כמה אותיות שהבנות נראות כאילו הם רוקדות עכשיו. שילבת צבעים יפה, אבל שילבת יותר מידי. תנסה ללכת על 2/3 צבעים וזהו. שעושים יותר מידי צבעים זה נראה מעט ילדותי, כאילו "סתם" בחרת צבע לכל חלק בלי קשר לשאר. אגב, למעלה בצד ימין זה נראה קצת לא קשור. כאילו לא רצית להשאיר את זה ריק אז דחפת את זה לשם. האיקונים ממש גדולים וזה לא נראה מתאים בפרופורציה לשאר הדברים, וזה גם מבחינת מקום לא הכי מתאים, אוקיי אז נגיד והחלטת שאתה רוצה להכניס את הגולשים לרדיו מלמעלה, היית נותן לזה שורה נפרד או איכשהוא מפריד את זה מהלוגו/סלוגן/שם רדיו... |
ממש יפה אהבתי.
|
יפה מאוד רק לדעתי התמונה של הדיג'יי בלוגו לא משתלב יפה חוץ מזה הכל יפה =)
|
יצא לך יפה אחי
|
עיצוב נפלא,שפר באר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ