הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   התיעצות קטנה בנוגע לצבא (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15118)

מתן גיטא 05-02-06 16:26

התיעצות קטנה בנוגע לצבא

שלום לכולם
הפרופיל שלי 82 קיבלתי מנילה של קרבי גולני גבעתי דובדבן ועוד כמה אני לא מעוניין ליהיות קרבי

ולא מילאתי את המנילה היום התקשרו אליי מלשכת גיוס לשאול אותי מה אני רוצה לעשות בשירות הצבאי שלי אמרתי להם שאני לא מעוניין בקרבי הם אמרו לי יש לי אפשרות ליהיות נהג מג"צ נהיגה משהו כזה רישיון 03 על משאית קלה ועל ג'יפ נהג יחידה שאלתי אותם אם אני יהיה נהג של יחידות קרביות בעזה או בכל מיני מקומות שאני לא רוצה היא אמרה לי שאם אני לא מעוניין אני לא יהיה נהג של יחידות קרביות עכשיו השאלה שלי היא אם זה טוב הדבר הזה?? איפה אני יושן בבסיס או בבית?? איזה שעות זה?? שווה לי ללכת לזה?? אם אני מקבל רכב צמוד ??
אשמח לקבל תשובות ממי שעשה שירות דומה כזה או שיש לו חבר שעושה שהוא יכול לשאול אותו איך זה או מישהו שיודע איך זה אני רוצה לברר טוב לפני שאני מסכים למה שהציעו לי
מחכה לתשובות
תודה רבה

ikkon8 05-02-06 16:28

לא נראה לי שאתה תקבל תמסאית תובלה, ג'יפ הביתה.

וסתם שאלה..
לא קיבלת הזמנות מחיל הים\חיל האוויר?

מתן גיטא 05-02-06 16:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Quadro
לא נראה לי שאתה תקבל תמסאית תובלה, ג'יפ הביתה.

וסתם שאלה..
לא קיבלת הזמנות מחיל הים\חיל האוויר?

לא... איזה הזמנות??

meshuga 05-02-06 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי www.oxserv.co.il
שלום לכולם
הפרופיל שלי 82 קיבלתי מנילה של קרבי גולני גבעתי דובדבן ועוד כמה אני לא מעוניין ליהיות קרבי

ולא מילאתי את המנילה היום התקשרו אליי מלשכת גיוס לשאול אותי מה אני רוצה לעשות בשירות הצבאי שלי אמרתי להם שאני לא מעוניין בקרבי הם אמרו לי יש לי אפשרות ליהיות נהג מג"צ נהיגה משהו כזה רישיון 03 על משאית קלה ועל ג'יפ נהג יחידה שאלתי אותם אם אני יהיה נהג של יחידות קרביות בעזה או בכל מיני מקומות שאני לא רוצה היא אמרה לי שאם אני לא מעוניין אני לא יהיה נהג של יחידות קרביות עכשיו השאלה שלי היא אם זה טוב הדבר הזה?? איפה אני יושן בבסיס או בבית?? איזה שעות זה?? שווה לי ללכת לזה?? אם אני מקבל רכב צמוד ??
אשמח לקבל תשובות ממי שעשה שירות דומה כזה או שיש לו חבר שעושה שהוא יכול לשאול אותו איך זה או מישהו שיודע איך זה אני רוצה לברר טוב לפני שאני מסכים למה שהציעו לי
מחכה לתשובות
תודה רבה

פעם הבאה שיתקשרו...פשוט תבקש להיות ח"א מקסימום לא, תבקש להיות נהג משאית....
ממה שאני יודע לא מכניסים משאיות לתוך עזה..לא שאני בדיוק יודע...פשוט זה לא נשמע הגיוני.
שם באמת לא עושים כלום, בסיסים על רמה....(תאמין לי, אני גרתי באחד מהם...וראיתי שהחיילים שם לא סבלו)...

מתן גיטא 05-02-06 16:35

זה שאני עושה רישיון על משאית קלה ועל ג'יפ זה לא אומר שאני יהיה נהג משאית דווקא אני יכול ליהיות גם נהג בוס שזה אני לא רוצה הם אמרו לי אני יהיה נהג יחידה ולא ניראה לי שאני ינהג על משאית אבל אי אפשר לדעתהשאלה היא האם יש להם אפשרות בנגיד 3 בלילה להתקשר אליי להגיד לי בוא קח אותי לפה ובוא קח אותי לשם כי אני לא מעוניין שזה יהיה ככה
ומה זה ח"א

k.machine 05-02-06 16:37

נהג משאית זה הכי חאפשר שיכול להיות:)

בצחוק....

בעיקרון אתה כל היום על הכביש....וחוזר לבית כל יום.
לא חושב שישאירו אותך יום אחד מחוץ לבית.

אבל סה"כ זה ממש שחיטה....כי לפעמים הם יתנו לך לנסוע את כל הארץ פעמיים ביום.

meshuga 05-02-06 16:39

ציטוט:

זה שאני עושה רישיון על משאית קלה ועל ג'יפ זה לא אומר שאני יהיה נהג משאית דווקא אני יכול ליהיות גם נהג בוס שזה אני לא רוצה הם אמרו לי אני יהיה נהג יחידה ולא ניראה לי שאני ינהג על משאית אבל אי אפשר לדעתהשאלה היא האם יש להם אפשרות בנגיד 3 בלילה להתקשר אליי להגיד לי בוא קח אותי לפה ובוא קח אותי לשם כי אני לא מעוניין שזה יהיה ככה
ומה זה ח"א

חיל האויר כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזה יעירו אותך באמצע הלילה....מה אתה ילד בבי"ס?...אתה בצבא...זכותם...
אין כזה דבר שירות שלא עושים כלום.....לכל תפקיד היתרונות והחסרונות שלו.

מתן גיטא 05-02-06 16:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga

אם אני ילך ללוחם לא יעירו אותי באמצע הלילה לעשות משהו אני לא בבית ספר אבל אני גם בן אדם שצריך את השעות שינה שלו ואני לא מוכן שיבואו יעירו אותי בלילה לקחת מישהו לאיזהשהו מקום ואני ינהג עייף ויהיה לא עריני אני מסכן גם אותי וגם אותו ואני לא מוכן לזה!

ikkon8 05-02-06 16:42

ציטוט:

ראסמי הרוב בחיל האוויר זה אנשים בעלי ידע טכני יענו מכונאות, אלקטרוניקה, חשמל..
אנשים שיודעים לתחזק מטוסים.

אגב,
תעבור קורס מדריכים הדבר הכי שולט, אתה מזיין את כולם XD|sleepy|

meshuga 05-02-06 16:43

ציטוט:

אם אני ילך ללוחם לא יעירו אותי באמצע הלילה לעשות משהו אני לא בבית ספר אבל אני גם בן אדם שצריך את השעות שינה שלו ואני לא מוכן שיבואו יעירו אותי בלילה לקחת מישהו לאיזהשהו מקום ואני ינהג עייף ויהיה לא עריני אני מסכן גם אותי וגם אותו ואני לא מוכן לזה!

מה אתה אומר?.....
חבר'ה...מצאנו את המחבל וצריך ללכת לקחת אותו....אבל עזבו מאוחר בלילה אז תחזרו לישון.....

את אח שלי...שהוא טירון......מעירים בלילה סתם....מטרטרים אותו אפילו פה ושם ....וזה בלי ה3/4 שעה שהוא שומר.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Quadro
ראסמי הרוב בחיל האוויר זה אנשים בעלי ידע טכני יענו מכונאות, אלקטרוניקה, חשמל..
אנשים שיודעים לתחזק מטוסים.

אגב,
תעבור קורס מדריכים הדבר הכי שולט, אתה מזיין את כולם XD|sleepy|

אבל לא צריך שום ידע מוקדם....הכל מלמדים אותך..
וגם בחיל האויר זה לא הכל מטוסים שם...יש כ"כ הרבה תפקידים....זה לא איזה כמה אוהלים כמו ירוקים....יש המוווןן דברים.........
אהה..ואולי לא הזכרתי..ברוב הבסיסים גם יש דברים של מחשבים....אני מניח שאתה יודע פה ושם..אולי ישימו אותך שם...אבל צריך להראות פוטנציאל בשביל זה.

מתן גיטא 05-02-06 16:46

ציטוט:

מה אתה אומר?.....
חבר'ה...מצאנו את המחבל וצריך ללכת לקחת אותו....אבל עזבו מאוחר בלילה אז תחזרו לישון.....

את אח שלי...שהוא טירון......מעירים בלילה סתם....מטרטרים אותו אפילו פה ושם ....וזה בלי ה3/4 שעה שהוא שומר.

חחחחחחחח צודק אבל אלה מקרים חד פעמיים
ויש לי ידע טכני למדתי טכנאות רכב גם אבל אני כמו מטומטם בצו ראשון שלי עשיתי הכל אנטר כי רציתי לסיים את המבחנים מהר ועכשיו אני סובל מזה הם חושבים שאני ילד מטומטם אז הם נותנים לי ליהיות לוחם אם הייתי עונה על הכל כמו שאני יודע אני בטוח שהיו נותנים לי קורס טוב

matan 05-02-06 16:47

ציטוט:

ויש לי ידע טכני למדתי טכנאות רכב גם אבל אני כמו מטומטם בצו ראשון שלי עשיתי הכל אנטר כי רציתי לסיים את המבחנים מהר ועכשיו אני סובל מזה הם חושבים שאני ילד מטומטם אז הם נותנים לי ליהיות לוחם אם הייתי עונה על הכל כמו שאני יודע אני בטוח שהיו נותנים לי קורס טוב

אם אתה יודע טכנאות רכב אז לך תהיה שוחר קד"צ בביסל"ט בח"א ואחרי זה הם יישבצו אותך כמכונאי בחיל האוויר...

meshuga 05-02-06 16:48

ציטוט:

קיצר.....תנסה להיות בח"א....הכי טוב.....בריכה בכל בסיס.....קולנוע ברובם.....שקם טוב (באחד מהבסיסים יש סניף(או היה..לא הייתי באותו בסיס הרבה זמן) בורגקינג..) החיים הטובים.......

אהה..וכמו שאמר מעליי..יש גף רכב בכל בסיס..בטח יסדרו לך משהו שם...(אולי..)

מתן גיטא 05-02-06 16:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan
אם אתה יודע טכנאות רכב אז לך תהיה שוחר קד"צ בביסל"ט בח"א ואחרי זה הם יישבצו אותך כמכונאי בחיל האוויר...

אם זה היה בחירה שלי זה היה טוב אבל אני תלוי בהם מה שהם שמים אותי אני חייב ללכת וזה בעיה ביקשתי קורס חיל הקשר לא נתנו לי אני מחר נוסע אליהם אני רוצה לקבוע גם ועדה רפואית כדי להוריד פרופיל ואני הולך לראות איזה עוד אפשרויות יש לי

matan 05-02-06 16:51

ציטוט:

אם זה היה בחירה שלי זה היה טוב אבל אני תלוי בהם מה שהם שמים אותי אני חייב ללכת וזה בעיה ביקשתי קורס חיל הקשר לא נתנו לי אני מחר נוסע אליהם אני רוצה לקבוע גם ועדה רפואית כדי להוריד פרופיל ואני הולך לראות איזה עוד אפשרויות יש לי

תוריד פרופיל ל63..תהיה אפסנאי ;P או שממטרן(מפעיל ממטרות בבוקר) או דגלן (ההוא ששם את הדגל כל בוקר והולך) או כבאי..שהם בכלל יש להם חיים קלים

Sentiment 05-02-06 16:52

בקיצור אתה שואף להיות ג'ובניק :)
חייל לדוגמה..אנשים תלמדו ממנו חחחחחחחחח
סתם..סתם בחירה שלך.
בכל מקרה אני הייתי הולך על קרבי ואמרת שאתה לא מעוניין..
אז לא יודע מה להגיד לך..

מתן גיטא 05-02-06 16:53

ציטוט:

קיצר.....תנסה להיות בח"א....הכי טוב.....בריכה בכל בסיס.....קולנוע ברובם.....שקם טוב (באחד מהבסיסים יש סניף(או היה..לא הייתי באותו בסיס הרבה זמן) בורגקינג..) החיים הטובים.......

אהה..וכמו שאמר מעליי..יש גף רכב בכל בסיס..בטח יסדרו לך משהו שם...(אולי..)

אני הייתי בטכני בחיפה שבוע עד שהעיפו אותי משם ויש שם שני סניפים של בורגר ראנץ וסופר גדול
ובכלל בבק"ום בתל אביב יש חנות שווארמה חחחח

matan 05-02-06 16:54

ציטוט:

אני הייתי בטכני בחיפה שבוע עד שהעיפו אותי משם ויש שם שני סניפים של בורגר ראנץ וסופר גדול
ובכלל בבק"ום בתל אביב יש חנות שווארמה חחחח

איפה יש בטכני בחיפה שני סניפים של בורגראנץ'? אני לומד שם..

מתן גיטא 05-02-06 16:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sentiment
בקיצור אתה שואף להיות ג'ובניק :)
חייל לדוגמה..אנשים תלמדו ממנו חחחחחחחחח
סתם..סתם בחירה שלך.
בכל מקרה אני הייתי הולך על קרבי ואמרת שאתה לא מעוניין..
אז לא יודע מה להגיד לך..

אממ גם אני לא רוצה קרבי וגם אני לא מסוגל לקרבי מסיבות אישיות להוריד פרופיל הורדתי מ97 ל 82 לא מוורידים לי יותר מחר אני נוסע לנסות להוריד פעם אחרונה

מתן גיטא 05-02-06 16:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan
איפה יש בטכני בחיפה שני סניפים של בורגראנץ'? אני לומד שם..

יש אחד איפה שהחדרים איפה הריבועים האלה שמותר לעשן ואח אחרי שדה התעופה שאתה חוצה את השדה תעופה

אברי 05-02-06 16:56

ציטוט:

היא אמרה לי שאם אני לא מעוניין אני לא יהיה נהג של יחידות קרביות

לא נורא, אפשר לסלוח לה על שקר קטן.

אברי

מתן גיטא 05-02-06 16:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אברי
לא נורא, אפשר לסלוח לה על שקר קטן.

אברי

חחחחח למה אתה חושב זה שקר?

shayb 05-02-06 16:59

ציטוט:

מתן דבר איתי באיסיקיו תן לי תעודת זהות ותגיד לי איפה אתה רוצה להיות אני כבר ידאג לך :)
כבר קרוב ל-10 חברים שלי משרתים אצל בן דוד שלי ואחותי משרתת 3 דקות הליכה מהבית :)
ודאגתי להרבה אנשים אם תרוצה עזרה דבר איתי :)
יום טוב ושבוע טוב.

LosNir 05-02-06 17:00

ציטוט:

מה אתה אומר?.....

אבל לא צריך שום ידע מוקדם....הכל מלמדים אותך..
וגם בחיל האויר זה לא הכל מטוסים שם...יש כ"כ הרבה תפקידים....זה לא איזה כמה אוהלים כמו ירוקים....יש המוווןן דברים.........
אהה..ואולי לא הזכרתי..ברוב הבסיסים גם יש דברים של מחשבים....אני מניח שאתה יודע פה ושם..אולי ישימו אותך שם...אבל צריך להראות פוטנציאל בשביל זה.

יש יחידה כזאת של מחשבים שנקראת ממר"ב אבל צריך ציונים טובים בשביל להתקבל לשם.

מתן גיטא 05-02-06 17:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loads
מתן דבר איתי באיסיקיו תן לי תעודת זהות ותגיד לי איפה אתה רוצה להיות אני כבר ידאג לך :)
כבר קרוב ל-10 חברים שלי משרתים אצל בן דוד שלי ואחותי משרתת 3 דקות הליכה מהבית :)
ודאגתי להרבה אנשים אם תרוצה עזרה דבר איתי :)
יום טוב ושבוע טוב.

עכשיו אני שולח לך הודעה אם אתה מארגן לי משהו אתה מלךךךךךך

אברי 05-02-06 17:01

ציטוט:

כי אם ירצו להציב אותך כנהג ביחידה קדמית, שום הבטחה של מש"קית ל"ג לא תפריע לזה לקרות, והיא יודעת את זה.

אברי

Dima 05-02-06 17:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LosNir2

זה נקרא ממר"ם.
ולא צריך לזה ציונים טובים, אף אחד לא מסתכל בתעודה שלך.

צריך קב"א גבוה, ברגע שיש לך קב"א גבוה מקבלים אותך למחשבים.

meshuga 05-02-06 17:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LosNir2

וזה קשור?...אני בכלל לא דיברתי על זה.....לא לדבר אם אתה לא יודע.
ממר"מ (לא ממר"ב לפי מיטב ידיעתי) מוצאים אותך בד"כ....לא הפוך...

shayb 05-02-06 17:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
זה נקרא ממר"ם.

א. לא מקבלים אותך ישר.
ב.יש הבדל בין מחשבים לבין מה שעושים בממר"מ.
ג.אחרי שאתה מקבל זימון לממר"מ אתה עובר מבחנים.
ד.אחרי המבחנים אתה נדרש לחתום ישר קבע. באותו רגע.

LosNir 05-02-06 17:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
זה נקרא ממר"ם.

חחח צודק נכון אני מתבלבל בזה :)
ולפי מה שהבנתי צריך ציונים מעל ל 90 :-/

הכומר 05-02-06 17:58

לא אומר לך מה לעשות אבל בן דוד קרוב שלי שמשרת בצבא כקרבי בצנחנים אמר שזה משנה אותך ולטובה ובכלל קרבי משנה אותך ופותח לך הרבה דלתות, אישית אני מציע לך ללכת לקרבי סיבות אישיות או לא סיבות אישיות.
אם לא אז הכי טוב לך זה מכבי אש שחבר שלי שם ואמר שזה הדבר הכי קל שקיים, מתי פעם אחרונה הייתה שרפה בבסיס צה"ל?|קורץ|

D.J ORON 05-02-06 19:17

פרופיל 84?
זה די נמוך.
בכל מקרה למה אתה לאמעוניין להיות קרבי?
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

הכומר 05-02-06 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי D.J ORON
פרופיל 84?
זה די נמוך.
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

84-97
מה הבעיה? פרופיל טוב

shayb 05-02-06 19:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי D.J ORON
פרופיל 84?
זה די נמוך.
מה רע בזה?
צא תרגיש מזה צבא

אין דבר כזה פרופיל 84
זה פרופיל 82 :)
ובכל מקרה זה לא נמוך.
ואפשר להרגיש את הצבא גם בלי להיות קרבי.

Alm 05-02-06 20:22

זה לא טוב, הם טוחנים לך את הצורה כל היום בנסיעות... לא ממליץ!

Tomas 05-02-06 20:25

פשוט מאוד תוריד פרופיל... ואז יתפחו בפניך מסלולי גובניקים אחרים...

Solutioner 05-02-06 20:32

לך תהיה עתודאי, הכי טוב, אתה מקבל מקצוע נורמלי.

מתן גיטא 05-02-06 20:35

הפרופיל שלי 82 לא 84 ולא נותנים לי להוריד יותר מחר אני נוסע אליהם אני ינסה להוריד פעם אחרונה

ColorSense 06-02-06 07:43

חבר שלי נהג קו על האמר(הוא לוקח לוחמים לתוך ג'נין) והוא לא מרוצה, התנאים סבבה אבל זה לא שווה כל היום הוא שותף מכוניות מחליף גלגלים להאמרים אם מגיע משלוח של גלגלים הוא מפרק אותו לבד, ורק בלילה יש מבצעים.
מה המדינה נתנה לך שאתה תעשה בשבילה את זה?
מה יצא לך מזה? רישיון 03 על משאית?
לדעתי תלך לרופא שימציא לך בעיות כמו שעשו לי וקיבלתי פרופיל 24 תוריד פרופיל ותלך להיות משהו שאתה רוצה.
אני עוד מעט אמור לקבל הפניה לבית ספר צבאי למחשבים, אני עושה על חשבונם קורס בתיכנות והולך להיות תכניתן בצבא. בזמן שירות הצבאי אני אוכל לעשות תואר ראשון, דוד שלי הלך לזה והוא מרוצה הוא אפילו חתם קבע הוא מקבל בחודש 10,000 שקל בערך.

roy 06-02-06 13:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ColorSense
חבר שלי נהג קו על האמר(הוא לוקח לוחמים לתוך ג'נין) והוא לא מרוצה, התנאים סבבה אבל זה לא שווה כל היום הוא שותף מכוניות מחליף גלגלים להאמרים אם מגיע משלוח של גלגלים הוא מפרק אותו לבד, ורק בלילה יש מבצעים.
מה המדינה נתנה לך שאתה תעשה בשבילה את זה?
מה יצא לך מזה? רישיון 03 על משאית?
לדעתי תלך לרופא שימציא לך בעיות כמו שעשו לי וקיבלתי פרופיל 24 תוריד פרופיל ותלך להיות משהו שאתה רוצה.
אני עוד מעט אמור לקבל הפניה לבית ספר צבאי למחשבים, אני עושה על חשבונם קורס בתיכנות והולך להיות תכניתן בצבא. בזמן שירות הצבאי אני אוכל לעשות תואר ראשון, דוד שלי הלך לזה והוא מרוצה הוא אפילו חתם קבע הוא מקבל בחודש 10,000 שקל בערך.

קודם כל לא יכול להיות שקיבלת פורפיל 24 ואתה הולך לבית ספר צבאי
פרופיל 24 אומר פטור משירות צבאי לשנה (כלומר דוחים לך את השירות בשנה-אני יודע כי זה מה שרצו להביא לי)
אתה אולי מתכוון לפרופיל 45 מה שיש לי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ