![]() |
2 מטר מהחוות שרתים :|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211146,00.html
כל פעם אני נוסע בזה =/ מפחיד |
מפחיד :( :( :( מקווה שכולם יהיו בסדר
|
זה גם 2 מטר ליד העבודה של אבא שלי :[
|
ציטוט:
מחבלים XXX. נערך ע"י אלמוג (Alm): אני מבין את הזעם שלך, אך אין מקום לשפה כזאת בהוסטס, להבא דבר יפה בבקשה. |
תמיד פחדתי בצורה טראומטית מדקירות סכין, ושמע, לראות דבר כזה זה טראומה לכל החיים למי שהיה וראה.
מאוד עצוב לי על האישה שנרצחה, |
זה מאוד עצוב שאנחנו לא יכולים לעשות כלום
כי אם נעשה למחבל משהו אנחנו נקבל תגובה של הפגזות כמו תמיד להם מותר להרוג לנו לנו אסור להרוג להם זה ממש מעצבן אותיי |
עצוב מאוד :(
|
אם אני הייתי בין אלה שתפסו את המחבל, הייתי מכניס לו את ראש כמה פעמים בריצפה....|Rolleyes|
חבל על האישה שנהרגה...|עצוב| |
חבל שאין לנו גם טרוריסטים כאלה !!!
עם היה איזה יהודי גאה עם ביצים הוא היה גם הורג פלשטינאים!!! |
עצוב..החלמה מהירה לכל הנפגעים |עצוב|
|
יימך שמם =/ מעכשיו אני נוסע במונית עם סכין או משהו =/
|
ציטוט:
|
דקירת סכין בעע
בתור אחד שאכל כזה דבר אני אומר לכם זה יותר מפחיד בפיגוע ירי |
ציטוט:
אז מה זה אומר שאתה לא יהודי עם ביצים ? אני חושב שבן אדם/עם נורמלי לא קיבל חינוך לרצוח אנשים אחרים הפתרון זה להרוס את הבתים של המשפחה שלו ולאמלל למשפחה שלו את החיים , ככה המחבלים יחשבו פעמיים. |
פאק, זה הקו שאני נוסע עליו לת"א והייתי נוסע עליו לחווה.. |Rolleyes| .
|
ציטוט:
|
היום גם עברתי שם באוטובוס.. יש שם עדיין את הסרט של המשטרה של אזור סגור מודבק על ענף..
|
ציטוט:
עובדה שגם אחרי ההתנתקות וגם אחרי הריסת הבתים, ממשיכים הפיגועים.. (ממתי ערבי יודע לחשוב? ;) ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם עצר אותי שוטר על משהו לא טוב שעשיתי :-D, הוא אמר לי, על כאלה דברים אנחנו דופקים מכות רצח לערבים ואז הוא מקבל תיק על העבירה + על "התנגדות" למעצר. הוא דיבר איתי ברוסית, אני חושב שהיה לי מזל שאני לא ערבי. ושלא תחשבו שאני בעד הערבים, לדעתי השיטה הזאת של מכות רצח עם ערבים היא טובה מאוד, ישר כוח. |
יש 2 דברים שאני שונא :
-גזענות -ערבים. |
אני גר בפתח תקווה.
במקרה הייתי בכיתה (אני לא נמצא שמה הרבה..כן?) ושמעתי איזה 3 סירנות עוברות ליד הבצפר שלי, ישר עלה לי המחשבה על פיגוע, חזרתי הביתה ואימא שלי אמרה לי שהיה פיגוע. אני תמיד נוסע בקו 51 במיניבוסים, למרות שהרבה זמן לא נסעתי במיניבוסים אבל בכל אופן מפחיד לחשוב על אותו קו שכל פעם נסעת בו כמקום שהיה בו פיגוע. אגב, מקום הפיגוע כמה מטרים מהקניון "הגדול" (קניון אבנת) בפ"ת.. מקום מוכר, ליד המפעל של אסם וקניאל. |
הייתי בקו 51 לא מעט פעמים... מפחיד מאד!
|
ציטוט:
זה היה ליד אוסם, אופיס דיפו ורח' הסיבים (הרח' שבו נמצאת חוות השרתים של 012). |
ציטוט:
כבר היה שמה פיגוע בעבר, אם אני לא טועה גם במיניבוס... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ