![]() |
[שאלה] באיזו שפה אתם בונים תוכנות?
באיזו שפה אתם בונים תוכנות?
בCPP הצלחתי לבנות דברים חמודים אבל זה לא היה קרוב למה שראיתי פה, וגם זה פועל בחלון כמו של הCMD... אתם עושים איך שהו עם כותרת וכל זה... תודה|לב| עידו |
VCPP [ Visual C++ ]
זה לא כזה קל, יש לי קצת ידע, אבל אני מחכה שיהיה לי כמה שבועות חופש מתיכנות צד שרת, ואני ארחיב ת'ידע :) |
ציטוט:
זה שפה נחמדה מאוד...אני חזרתי אליה לא מזמן (פעם הייתי איתה...לפני הרבה שנים..וגם אז הייתי מתחיל)...היום סיים לי להוריד את זה...מקווה שאני יצליח לעשות דברים.. |
VB
ופייתון. |
תשמע, כאחד שיודע שלוש תרעבה סי (את הרבע האחרון, הפונקציות המובנות לא למדתי) אני ממליץ לך לנסות את VB , היא חוסכת את כל קריעת התחת מבחינה ויזואלית ובשביל כתיבת אפליקציות לווינדוס.
לעומת זאת, C מתאימה יותר לשפת מכונה, ככה אני חושב, לדוגמא, הרובוט שעל מאדים תוכנת ב-C ועוד פרוייקטים נוספים. |
מניסיון שלי עם VB, עדיף פסקל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פסקל זה משתנת טרתת עוד לפני שהמציאו את האופניים. פסקל זה גועל נפש של תוכנת תכנות, רק עושים עליה בגרויות, תאמין לי אם לא היו עושים על התוכנה הזאת בגרויות, כבר ממזמן היא הייתה נמחקת מרשימת שפות התכנות |שריף| כיום משתמשים הרבה ב C++ C וכל החרטה הזה.. |
אני הכי הרבה משתמש ב VB
|
ציטוט:
ציטוט:
|
פסקל שולט זה הבסיס בעצם אני למדתי תיכנות מפסקל ועכשיו טוחן קצת C אבל אין על PHP למרות שזה לא קשור חחח
|
VB או סי,
סי היא שפה עילית ובגלל זה היא יותר פונקציונלית מ VB חוץ מזה ש VB זוללת משאבים בצורה לא נורמלית |
פעם עבדתי על VB
אני מאוד אוהב את התחביר שלה, ואת הויזואליות שבא. רק לפעמים נתקלתי בבעיות ויזואליות מתקדמות, אפשר להגיד שלדברים בסיסיים, זה מעולה. בסיס - תוכנות שמריצות כל מיני כפטורים, פונקציות, מערכים, גישה למסדי נתונים וכל זה.. אבל נגיד משחקים וזה - VB זה לא המקום. |
ציטוט:
|
אז מה כן השפה שתוכל ליצור דברים גדולים ויפים?
אני לא רוצה להתחיל להשקיע בשפה שלא תוכל בעתיד ליצור דברים טובים ויפים.... "אבל נגיד משחקים וזה - VB זה לא המקום."- זה דווקא בערך הכיוון שאני רוצה הגיע אליו |
ציטוט:
יותר C++ |
אז איך בCPP עושים את הקטע הויזואלי?
אין איזו שפה שגם מגיעה ליכולות ויזואליות גבוהות וגם עם אפשרויות תיכנות גבוהות ושימושיות? |
ב CPP יש את MFC,
לדעתי CPP יכולה להגיע לביצועים הכי טובים ותיכנות נוח |
אני רוצה לשנות רקע/כותרת בCPP
ולא הצלחתי ובגלל זה חשבתי שיש שפה אחרת... אפשר לשלב VB וCPP? |
לכל אלה שאומרים שאי אפשר לבנות משחקים ב VB בחיית לכו תלמדו VB ! ואז תגידו אם אפשר או לא !
אומנם יותר מסובך אבל בהחלט אפשר . ! |winky| |
אפשר מדריכים טובים לVB?
|
ציטוט:
וראיתי ששאלת אם אפשר לחבר VB ל CCP אני חושב שכן VB מתחבר כמעט לכל דבר נראה לי לא ניסיתי אז אל תתפוס אותי במילה |
אפשר את התוכנה שעובדים איתה?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ