![]() |
שאלה בנוגע לתיכנות אתר בphp!! חייב תשובה דחוף!!
אני אסביר הכל בנקודות.
אני בונה אתר לשיכבה שלי שבוא יופיעו גלריות עכשיו יש לי חבר שיודע php ברמה התחלתית הוא בנה לי פאנל עד לפה הכל בסדר עכשיו יש לי שאלה ברגע שאני מעלה גלריה לשרת יש אפשרות שיופיע לינק ישיר באתר בקטגוריה של הגלריות בלי שאני אכתוב קוד ? (למי שלא הבין, אני רוצה שישר אחרי שאני מעלה גלריה לשרת אז הגלריה תופנה לאתר ויופיע בו לינק לגלריה) |
יש אפשרות...
|
לא הבנתי כ"כ...תוכל לנסח מחדש בצורה ברורה יותר?
|
ציטוט:
|
לא הבנתם
את זה שהתמונות יהפכו לגלריה אני יודע לעשות הקטע שאחרי שהם הופכים לגלריה אז הלינק שיוביל לגרליה יופיע אוטומטית בתוך האתר |
נו זה מה שכתבתי לא?
|
נו, מה הבעיה ;-0
תתחיל ללמוד לעבוד מול מסד נתונים, זה ממש דבר בסיסי ! SQL MySQL - Functions בהצלחה :) ולהבא תתאים את הכותרת לתוכן ההעודה עצמה. |
ציטוט:
הוא התכוון שהוא מעלה נגיד תיקיה של תמונות ל FTP וזה עושה קישור |
ציטוט:
אלא אם כן הוא רוצה לעשות את זה "מתוחכם"... הוא קורא מהתקייה ואת הקישור עושים לפי השם קובץ+ התקיה....אין פה הרבה מה לחשוב... |
אם אתה יודע לעשות שאוטומט יופיעו מה הבעיה ?
נגיד ואתה מעלה אותם בFTP לתיקיה בשם 123 תעשה שכל התמונות אוטומט יהיו כקישור ל 123/filename זאת הבעיה ? אם לא אז לא הבנתי אותך נכון מצטער |
הבעיה שהוא רוצה לעשות שזה יעשה קישור נגיד בשם יום הולדת
ושילחצו זה יוביל לתמונות וזה דבר שלא ניראה לי אפשרי שיהייה אוטומטי |
ציטוט:
הרי התצוגה אוטומטית בעה בלולאה מה הקטע לעשות נגיד הוא מגדי מראש שהתמונות באות מתיקיה בשם 123 ובלולאה הוא בודק את שם הקובץ אז יש לו כבר הכל ! מה שנשאר זה לעשות ככה PHP קוד:
זה אוטומט ! בכל מקרה פותח האשכול דיון אממממ אתה יכול להציג קוד ? |
עדיין לא הבנתה
בתוך התיקיה יש לו קובץ index ומה שהוא רוצה זה שיעשה אוטומטית שם נגיד יום הולדת ותקישור לגלריה וזה לפי דעתי בלתי אפשרי |
ציטוט:
עדיין לא הבנתי נגיד לי יש יום הולדת אז אוטומט זה יראה תגלריה שלי ? ונגיד מתוך 100 + גלריות ? מצטער שאני לא מבין אבל אתם ממש לא מנסחים נכון ! :\ |
"יום הולדת" זהו שם הגלריה
נגיד העלתי עכשדיו 2 גלריות כמו שאמרת אני רוצה שהם יופיעו אוטומטית באינדקס האתר במקום הרצוי שבחרתי בשבילהם ושאני אצטרך רק לקבוע תשם שלהם, בלי לתת קישור וכו'. |
עריכה :
אורי נשמה הוא בא אלי להסביר לי באייסי והבנתי יענו הוא רוצה להוסיף תיקיה ואז התיקיה נחשבת כגלריה למען השם אורי תעשה שזה יבדוק בלולאה שמות של תיקיות ואז נגיד ויש תיקיות בשם 1 2 3 אז תעשה שקישור יהיה ככה index.php?gleria=1 וזה יציג את התמונות יענו גלריה מתיקיה בשם 1 נגיד והוספנו תיקיה 4 הלולאה תוסיךף אוטומט שם של תיקיה בשם 4 אז .... אתה הבנת אותי אני בטוח ! |
אני צריך שיופיע השם " יום הולדת" נגיד באינדקס והוא יוביל לגלריה עצמה
|
ציטוט:
|
אם אתה מעוניין במשהו ב-asp דבר איתי | פרטים בחתימה|.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ