![]() |
אני לא רציתי שזה יקרה אבל לצערי זה קורה אוקסרב מוצעת למכירה
שלום לכולם אני מתן גיטא מנהל את חברת אוקסרב לצערי אני נאלץ למכור את החברה עקב זה שאני מתגייס לצבא ולא יהיה לי זמן לטפל בחברה יש כבר כמה אנשים שמעוניינים לקנות ויצרו איתי קשר אבל אני בוחר בקפידות את מי שאני רוצה למכור לו כי אני לא מעוניין שהלקוחות שלי יסבלו ושתיהיה להם בעיה מי שקנה לא ידע לעזור להם
זה ההסכם www.matangita.net/55.doc המחיר לא הולך להשתנות אז על תפנו אליי בתוריד מחיר או תוריד לי את זה ואת זה מפרטי השרתים הם CPU: Intel Pentium 4 3.0GHz HD : 80GB IDE Hard Drive Memory: 1GB ECC DDR Registerd OS : Linux Fedora Core 3 שרת שני model name : AMD Sempron(tm) Processor 3000+ הרדיסק 200 גיגה זיכרון 2 ג'יגה לעוד פרטים צרו קשר אם זה לא מתאים לפה אני מצטער ומבקש להעביר בבקשה תודה לכולם יום טוב |
בהצלחה בהמשך הדרך .
|
אני בהלם....ד"א בהצלחה במכירה מתן!!
|
בהצלחה במכירה, אחלה חברה...
|
אני מוכרח לאמר שהפתעת אותי מאד,
הכל נתון לשיקולך, ואם בזאת אתה בוחר (להציע למכירה את העסק), אז אני מאמין כי עשית את הדבר הנכון. אני רק מעוניין לאמר שזה מקור כסף עצום, ועסק עם שם מעולה. בהצלחה ידידי, אהיה לצידך לאורך כל הדרך. |
בהצלחה! אחלה חברה מקווה שתימכר לבנאדם שמבין ושהחברה תמשיך להיות כמו שהיא!
|
בהצלחה.
|
מתן , קודם כל אני מתנצל שזה קרה
דבר שני , אני יתקשר אלייך מחר בערב , בנתיים אל תמכור בבקשה. |
בהצלחה מתן!
קשה להאמין. =\ |
אךך מתן ירבו המנהלי חברות כמוך
|
בהצלחה מתן חבל עליה :(
|
באמת קשה להאמין שיהיה לך בהצלחה בצבא מתן אחלה בנאדם אתה !
|
בהצלחה במכירה.
חבל מאוד. |
שיהיה רק בהצלחה מתן!
עסק לתפארת באמת, ובן אדם משכמו ומעלה. |
מצער לשמוע !
שיהיה המון בהצלחה בצבא ... אשמח לקבל פירוט באופן פרטי כמה לקוחות המחיר כולל ועוד מידע על השרתים היעודיים (מתי נקנו , כמה זמן אחריות ..וכו' ) |
וואלה, לפי דעתי זה מחיר ממש זול.... אני חושב... בכל מקרה.. אלו אחלה שרתיפ שבעולם, ואל תחשבו פעמים כשאתם רואים את ההצעה הזאת.
|
אני ואבי (loads) רוכשים ב 99 אחוז את הכל ממתן..עכשיו הכל תלוי במתן :)
יום טוב |
וואו,אני לא מאמין :(
אני מאוחסן על Oxserv,אמנם לא מכיר אישית את מתן,אבל תמיד שאני מבקש הצעות מחברות איחסון השם עולה.. בהצלחה בצבא ובמכירה! |
מתן כבר לא סכמת הכל עם נימרוד?
חשבתי שאנחנו כבר בתהליכים דיי סופיים. |
וואי היית מנהל מזה סבבה וכול זה ..
שיהיה בהצלחה בהמשך הדבר ובהצלחה במכירה! |
מתן , דבר איתי :)
מצטער לשמוע :) חבל באמת |
בכמה לקוחות מדובר, לא רשום ?
|
בהצלחה מתן.
|
מחיר טוב מאוד לא יקר ביכלל בדוגרי למי שיש תכסף שווה לקנות.
|
לא מאמין...
|
תן למישהו שיתחזק לך את חברת האחסון בשנים האלו..
לאח שלך הקטן או חבר טוב.. מישהו שיכול להחזיק לך את החברה עד שתשתחרר בעזרת ה'. חבל על כל מה שעשיתי עד עכשיו. נתתי לך עצה, מקווה שתכניס את זה טוב. כי באמת חבל על החברה. אני בטוח שמי שיקנה אותה לא ידאג לה כמוך. שבוע טוב, עדן דהן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שים לב..אני ו אבי :) ככל הנראה קונים :) כמו שאבי אומר אם אנחנו נקבל את העסק.. יהיה רק טוב :) |Lol| |
ציטוט:
בקשר לאשכול חבל, בהצלחה במכירה. |
ציטוט:
בקשר למי שאמר שאני יביא למישהו לנהל חברה בזמן שאני בצבא אז קודם כל אח שלי בן 13 אני לא רוצה שהוא ינהל את החברה גם כי הוא קטן אני לא רוצה שזה יפריע לו ללימודים וגם כי הוא לא מבין ממש ואני מעוניין שהלקוחות שלי ימשיכו ליהיות מרוצים מאוקסרב כמו שהם עד עכשיו המחיר לדעתי הוא מחיר לא יקר יחסית למה שמקבלים לכל מי שמעוניין לדעת אני פתחתי חיסכון ל3 שנים במיוחד לפתיחת עסק אחרי שאני ישתחרר מהצבא ככה איך שאני משתחרר אני מוציא את הכסף ופותח עסק חדש ומתחיל מגדול ההשקע הראשונית תיהיה 40-60 אלף שקל ואחרי זה יהיו עוד השקעות |
ציטוט:
כמו שאמרתי ההעצעה שלי בפתח :) |winky| |
ציטוט:
בכל מקרה אם אתה רציני ומעוניין למכור , צור קשר בהודעה פרטית ומשם נמשיך הלאה |
אני לא יודע מי יקנה את החברה וכו'
אבל אני מציע לבנאדם שיקנה את החברה שיכניס סעיף שמתן לא יוכל לפתוח חברה מתחרה\דומה למשך שנתיים שבוע טוב |
ציטוט:
אם היית רואה הוא כתב שאחרי הצבא הוא פותח בקיצור תחשוב טוב טוב זה 3 שנים ואממממ הוא יכול לפתוח על שם אחיו מואהאהאהא |טוויסט| |winky| |
ציטוט:
|
ציטוט:
יהיה אסור לי??? למה???? מותר לי לפתוח עסק אבל אסור לי לעשות עסקים אם הלקוחות הקיימים במשך 12 חודשים לדעתי זה מספיק |
מתן, יש לך שני דומינים שלי שקיבלתה , סיכמנו שבעדם תתן לי שרת רדיו ורייסלר למשך שבעה חודשים, עברו רק שלושה, אני מקווה בישבילך שאני יקבל את הדברים האלו.
|
ציטוט:
אני מכיר את מתן או לא אחד כזה שבורח הוא משהו אחר.. |
ציטוט:
ומתן, בגיל 13 ממ זה כיתה ז? חפיף.. כיתה ז' לא משפיע כל כך.. אולי כיתה ח' וט' במיוחד. ותאמין לי שאם אין בעיות בחברה אז לא יקרה לו כלום בלימודים. :) גם לי היה בגיל 13 חברה. ולא זזתי מהשיעורי בית, והברזתי מבית ספר וכו'. פשוט אני קניתי אחסון מחברה טובה, Wserv אפשר להגיד ולא נתקלתי בבעיות. (אגב חברה כוסית גם הייתה לי חח היא גילתה שאני חכם בישבילה ולא הצליחה לסובב אותי חח) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ