![]() |
[NetoHost] עדכונים בקשר לפריצה
שלום לכולם,
אז ככה הבאנו את ההרדיסק לשחזור, הדיסק שוחזר בהצלחה! כל המידע נשמר וביום ראשון רק הוא יוחזר ויעלה חזרה עם כל המידע שהיה לפני הפריצה. מחיר השחזור עלה כ- 1200$ והתשלום שולם על ידי. כרגע אנחנו מכינים את כל הדברים בשביל התביעה שאנחנו מתכוונים להגיש ולקראת שבוע הבא אנחנו נגיש כבר את התביעה ונעדכן מה חדש. זה העדכונים בינתים, שם הפורץ אסור לי לפרסם. מצטער. |
יפה יפה,
לקח יחסית מעט זמן(וזה טוב). בהצלחה לכם. |
כל הכבוד, אני מקווה שהפורץ יענש במלוא החומרה.
|
לקחת על עצמך אחריות גדולה בפתיחת החברה ואתה ממלא אותה מצויין בהוצעות והכל אתה מנהל לדוגמא
ח"ח |
מנהל לדוגמא!
היו כאלו שהיו בורחים אבל אתה שילמת בכל זאת כדי שישחזרו - והצלחת! קבל חיזוק. המשך יום נעים. |
בהצלחה תום, אחלה השקעה נתת פה עם השחזור. קבל ח"ח. :)
|
מצדיע לך תום.
בהצלחה בקייס (case-תביעה) ;)...... |
יפה מאוד!!!
|
אחלה של מנהל!
בהצלחה בתביעה. |
זה מראה על הנהלה רצינית, מקווה שהמשפט יגמר מהר והכל...
|
יפה מאוד!! שיהיה בהצלחה בתביעה
|
תאמין לי, כל הכבוד לך!
פשוט כל הכבוד על ההשקעה שלך בלקוחות, הטיפול המהיר והטוב. שיהיה לך המון בהצלחה בתביעה, והמשך מעולה עם החברה. |
אחלה מנהל ואיפה שיחזרת ? נשרף לי הארד דיסק לפני כמה חודשים ואני מחפש מקום לשחזר אותו
|
כול הכבוד לכם, מקווה שרק תצליחו!
|
בהצלחה.
הוחכתה את עצמך. מקווה שיטפלו בו בחומרת הדין. |
פששש כל הכבוד השקעתה סכום כסף מכובד מקווה שתוציא אותו גם במשפט
|
כל הכבוד לכם!!
בהצלחה. |
כל הכבוד
1200$ זה הרבה כסף כל הכבוד!!!בהצלחה במישפט מקווה שתרביחו 3 ממה שהוצאתם! |
עושה לי טוב לראות חברה רצינית שהלכה והשקיעה כ"כ הרבה כסף תמורת שחזור נתונים, כאשר בתקנון שלה רשום שהיא לא אחראית על מקרה של אובדן נתונים :)
כל הכבוד, ובהצלחה במשפט |
כל הכבוד, בהצלחה בהמשך הדרך ..
|
תום אוהב אותך אחי
כל הכבוד!!! אני אתקשר אליך מחר.. |
תום כל הכבוד!!!!
אני עכשיו מרוצה מהחברה הזאת עד השמיים לקחת אחריות למרות שלא היתה צריך לשחזר ושיחזרתה!! אוהב אותך תום! |
יפה מאוד שאתה דואגים לשיחזור,
רואים שאכפת לכם מהחברה, ואתם מראים זאת , אחלה חברה, בהצלחה בהמשך, מקווה שהכול יתנהל קשורה, ותיצאו זכאים ^^ .. |
בהצלחה תום, אבל יש דבר אחד שמטריד אותי: למה אתה מציג, בכזאת גאווה, כמה עלה לך השחזור? מה זה יתן לך? יגידו כל הכבוד שהשקעת 1200$ ?
|
בהצלחה רבה ,אדם לענין ,יש כאלה רק מדברים ואתה מבצע אני שמח ושוב שהיה בהצלחה ,
שחכת לכתוב מתי השרת יעלה. |
ציטוט:
עדיין אנחנו מדברים על משהו שדואג לחברה שלו בצורה כזאת שמוכן להשקיע סכום כסף לא קטן בשביל להחזיר משהו שהוא לא התחייב אליו אז אני חושב שזה מספיק בשביל לקבל טיפה הכרה במעשים שלו... בהצלחה טום/תום, שם לועזי (יש לי שני חברים שקוראים להם תום וטום וכל אחד רושם את השם בצורה אחרת |Lol| ). יבגני |
ציטוט:
אחת הסיבות הם שהפורץ שפרץ יראה לאיזה נזק הוא גרם ומה הוא עומד לשלם, אגב הוא גולש בהוסטס ומן הסתם הוא יכנס לכאן. וזה עוד לא כולל הפיצוים שהוא חייב, כמובן שיש קבלות והכל נשמר למשפט. ותודה לכם :) נקווה שהכל יעבור כמה שיותר מהר. השרת בעצם כבר חזר אבל עם הרדיסק ריק... ביום ראשון חוזר ההרדיסק ששוחזר והכל יחזור לקדמותו כמו שהיה לפני הפריצה. |
תום, כל הכבוד
מראה על רצינות החברה! |
בהצלחה:)
|
בהצלחה:)
|
כל הכבוד! זו אחריות שחברה צריכה להראות!
אז יש לכם הוכחות מלאות לגבי הפורץ ?? רק תחזירו את השרת אחרי שתטפלו בחורי אבטחה כיוון שאם הוא הצליח לפרוץ לכם אז זו קצת בעיה וחבל שהדבר יקרה שוב. אבטחה זה הכי חשוב. בהצלחה!! :) |
כל הכבוד, שיהיה בהצלחה ...
|
ציטוט:
בהצלחה ... |
מנהל על רמה ,
1200$ יפה מאוד :) |
פשש, רואים שאתה מנהל רציני, כל הכבוד!
|
כל הכבוד!,
מקווה שהפורץ יענש בחומרה, ושהעסק ישוחזר. |
בהצלחה בתביעה,
כל הכבוד לך! |
יפה מאוד.. שמח שהעניין טופל
בהצלחה |
בהצלחה ובאמת רואים עד כמה שאתה רציני ודואג לחברה שלך.
|
איזו השקעה!
מראה על רצינות, אבל לא סתם רצינות. מקווה שהמשפט יעבור כמה שיותר מהר והפורץ יקבל מה שמגיע לו, ואתם מה שהוא חייב לכם+פיצויים. בהצלחה במשפט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ