![]() |
ביקורת רעה על Oxserv - מתן.
טוב אז ככה,
זה התחיל לפני מספר חודשים .. [בערך 3, גג 3 וחצי חודש] כאשר סגרתי את חברת ביג הוסט, הצעתי הצעה לקחת את שלושת הדומיינים של החברה שלי + העיצוב בתמורה לשרת רדיו ורייסלר.. כן אני יודע שזה מעפן אבל הייתי צריך את הדברים האלו למשך שבעה חודשים דיברתי עם מתן והוא הסכים הוא קיבל את העיצוב, הדומיינים והכל. אני קיבלתי את הרייסלר והרדיו כמו שצריך, בהתחלה היו עם הרדיו בעיות, לפעמים השרת נפל.. [לפעמים ? 6 פעמים, השרת רדיו 10 פעמים וזה ברצינות] לפחות 15 פעמים מתן החליף לי אייפי או שעבר שרת , לפחות לטענתו. בכל הפעמים האלו אמרתי למתן מה נסגר כל פעם סוגר לי תשרת רדיו בלי התראה, והוא אומר יש לך בעיה? תעבור חברה. פשוט ככה.. בקיצור אני לא ממליץ להתקרב אל חברת אוקסרב של מתן יחס ? מגעיל ! שרת יציב ? ממש לא ! שקרים ? בלי סוף ! |
ציטוט:
http://Noar.us עובד לך? עובד מהר? נחש איפה זה מאוחסן |Rolleyes| יחס מגעיל? אני עבדתי עם מתן קרוב לשנה, בכל מיני תחומים, והיחס שלו פשוט מעולה. |
גועל נפש אם זה מה שהוא אומר לך,
אחרי שנתת לו את מה שנתת,וככה הוא עונה לך. |
ציטוט:
אתה מעודכן שמתן לא מנהל את אוקסרב יותר?? דבר שני אולי כדאי לשמוע את שני הצדדים שחושבים לצדד במשהו ?? יבגני |
מתן מכר את החברה.
אני מדי פעם דיברתי עם מתן בחור אחלה. שרתים מאוד טובים. אולי תדבר עם המנהל החדש. |
מה זה צריך לעניין אותי שמתן מכר את החברה ?
אז איפה הרייסלר והשרת רדיו שלי ? אני עשיתי איתו עיסקה, הוא קיבל את הדברים שלו שדרך אגב פועלים מצוין וסיכמנו שהוא נותן לי הכל ל-7 חודשים ועברו רק 3 חודשים ! עידן תודה על ההצעה אבל למה שמנהל החברה החדש יתן לי את מה שאני אמור לקבל ? הרי הוא לא קיבל את הדומיינים והעיצוב של ביג הוסט. רק מתן, הביקורת כאן זה גם שמתן סגר את החברה ואין לי יותר כלום, הוא לא דאג לכלום. |
ציטוט:
|Rolleyes| |
בכל אופן, אני לא חושב שהביקורת הזאת ממש תעזור לך, מכיוון שמתן כבר לא מתעסק בזה כרגע והוא מכר את החברה שלו.
מקווה שתסדר את העניינים האלו בינכם - ואת האמת? אני לא מאמין כל כך שמתן עשה ככה. |
-Liber- צודק
מבחינתו הוא לקוח לכל דבר (שילם על משהו במחיר דומיינים ועיצוב - זה כמו כסף) ולא צריך לעניין אותו שהחברה עברה בעלות. מתן היה צריך להגיד את זה גם לבעלים החדשים שקנו את החברה ... איך אומרים: "הסכמים יש לכבד" |
אם ככה הוא ענה לך וזה מה שקרה!
איכס!!! לא ההיתי מתקרב! |
ציטוט:
לא דאג לכלום? קשה לי להאמין.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נקווה שכך ישאר וכל מה שנותר לי להגיד לאבי ויוסי אשריכם:). |
אנשים מגעילים..
הבנאדם עכשיו בצבא כבר לא מתעסק עם חברות אינטרנט הוא מכר את החברה ל Loads ואז אתם תוקפים ? נועם, Big Host נפתחה ונסגרה יותר פעמים ממספר הפעמים שהרמת כסאות בכיתה. אתה אמור לדעת שלא עושים כאלה דברים.. דיברת בכלל עם מתן ? או בכלל עם אבי ? אני באמת לא מבין מה יוצא לכם מזה שאתם ישר מתנפלים עליהם ישר... אתם יותר גרועים מאוכלי נבלות - הם לפחות מחכים שהטרף ימות... |
ציטוט:
החברה נמכרה לי (יוסי מ Magic-Host) ואבי מ Loads ... אם יש לך בעיה עם מתן תסגור איתו את זה.. יום טוב |
ולכן כתבתי ליד אוקסרב - מתן !
מזה לסגור את זה איתו ? זה כמו שכל הלקוחות שהיו לו קיבלו ממך את מה שמגיע להם אני גם צריך לקבל את מה שמגיע לי ואסף - מה הקשר לביג הוסט ? זה שאני ניהלתי חברה זה אומר שאסור לי לתת ביקורת ? חוץ מזה, ישר להתנפל ?! אתה ממש מצחיק - העניין הזה נמשך כבר חודשיים וחצי בערך, עוד לפני שהוא מכר את החברה ! |
ציטוט:
תפסיקו כבר להשמיץ חברות בלי הפסקה, תפסיקו כבר להיות כאלה אנשים, לא יזיק לכם לדבר קודם עם בעל החברה או מי שמנהלים אותו. |
למתן התקשרתי מאתיים פעם
ותומר את התגובה של יוסי אתה יכול לראות בדיוק מעלי, אז מה הטעם לפנות אליו ? |
אתה צודק אם אתה היית עומד בהסכם גם אני הייתי עומד אתה הבטחת 3 דומיינים איפה הדומיין הישראלי?? שהוא הכי חשוב
נועם אתה ילד קטן שלא יודע לעמוד בהסכמים |
מתן זה לא היה הדומיין הישראלי? www.big-host.co.il ? הוא עובד, לא?..
ונועם, פשוט אם אתה עד כדי כך לא מרוצה קח את הדברים בחזרה. |
ציטוט:
וזה היה הדומיין הישראלי http://bighost.co.il/ |
אני במקרה הזה מאמין למתן.. שיהיה בהצלחה.
|
ציטוט:
אני מאמין למתן, אם אתה לא עומד בסכם למה שהוא ייתן לך את מה שאתה רוצה |
ציטוט:
על מה אתה מדבר לעזעזאל ? לא סגרנו על שוםםםםם העברת בעלות ! רק DNS ואני עשיתי כל מה שהייתי חייב לך! |
א ) תתעדכן דההה |winky|
ב ) יוסי ואבי קנו תחברה ועד כו לא ראיתי נפילה ! תמיכה 100 אחוז מעולה ! שרת 100 אחוז משהו בן זונה הכל מעולה וגם שמתן היה לי לא היה בעיה לא איתו הוא היה חברמן מאוד השרתים שלו היו נופלים מלא אבל ממש מלא נכון אבל בחודש שבוא הוא הציע את החברה למכירה אז בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במה שאתה מנסה להגיד |
תראה נועם,
השרתים כרגע? טסים ואני עד לזה. אני כל היום בשרת והשרת לא נופל פעם אחת לגבי ההסכם שלך ושל מתן ראיתי מה הוא רשם אם לא עמדת בהסכמים שלכם אז אל תבוא בתלונות! |
מה זאת ההקפצה הזאת?!
5 ימים! אתה לא חדש בפורום ואתה צריך לדעת שלא מקפיצים הודעות. הקפצה=נעול+אזהרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ