![]() |
חברה, בקשר למחירים אנשים לא הולכים על זול, אלא על הטוב - הסבר.
אם אתם רוצים שאנשים רציניים יבואו אליכם לקנות אחסון טוב ובמחיר שתואם אותו, אתם קודם כל חייבים לצבור שם. בלי שם אין מה לעשות לשום עסק ובמיוחד לעסק אחסון שכיום זה כבר נהפך לשוק שחור.
הרבה מנהלי "חברות" חושבים היום שאנשים הולכים על זול, אבל תבינו שזה לא נכון. ברגע שתצברו שם טוב אתם תוכלו לדרוש יותר על מה שאתם עושים וכך גם יהיה לכם: - חיסכון באחסון ותעבורה. - ההכנסות שלכם יהיו יותר גדולות ולטווח יותר ארוך (אנשים מבוגרים באים לקנות, זוכרים?). - אין ביקורות רעות בהוסטס (שוב, אנשים מבוגרים באים לקנות). - וגמובן הדבר הכי חשוב, אתם יכולים לישון בשקט בלי שאיזה ילד פתאום ייבקש ממכם להתקין לו מוד או פורום. הרי לא ככה החיים יותר טובים? אתם יכולים לנהל את העסק שלכם ברוגע ובלי לחץ שמישהו יבוא לפרסם עליכם פתאום ביקורת רעה. תחשבו על זה. |
דימה לי זה ידוע אבל זה לא יעזור מה שתגיד כולם אחריך ירשמו:
"צודק כן אני איתך יאלה כל אחד יעלה מחיר בוא נעשה איכות נרים תשוק" שורה תחתונה רוב האנשים ימכרו במחירים זנותיים אם זה בהודעות באייסי יתנו הצעות של שקל 90 וכדומה. ומי שמכיר אותי והנה שלומי אזולאי (סתם דוגמא האחרון פה מהפרוום) קיבל ממני באייסי הצעה שכן היא משקפת את המחירים שלי באתר אני לא אחד כזה שיתן מחיר ואז ירד לקנטים, ואם רשמתי מחירים באתר זה לא כי בא לי לדפוק לאנשים מחיר ולקרוע אותם כמה שבא לי ואיך שבא לי, אלה בגלל שאני חושב שאני שווה את זה ואני לא אחד כזה שירשום משהו ואז ירד במחיר עד למחיר זנות רק כדי שהלקוח יבוא אלי ,כי מישהו אחר נתן מחיר זול משלי. אני לא יכול להתחרות בתחרות הזאת אבל אני יכול להתחרות בתחרות אחרת שנקראת "איכות וידע.." שזה התחרות הקצת יותר גבוה של החברות היותר טובות כאן בפורום. יותר מיזה לי אין בעיה אני יכול לשבור בשניה את השוק ולחלק גם בחינם דברים למה אני לא עושה את זה כי אני לא חושב שמגיע למישהו אחסון או כל דבר אחר בחינם. למה אני יכול לאפשר לעצמי לתת בחינם כי אני לא תלוי ברייסלר או במחיר חודשי שאני אמור לשלם למישהו עבור השרת כמו הרבה פה, ולי גם יש לקוחות כבר,שבהחלט מספקים אותי ואני נהנה לתת להם תשירות. למה אני לא עושה את זה כבר אמרתי למעלה. אבל אני מאמין שיבוא מישהו שוב, ובסוף יתפוס כריז על אותם "החברות" הקטנות שבעצם השורשים שלהם לא חזקים וחודש חודשיים ללא הכנסה הם סוגרות. למשל גילעד עשה זאת כבר והיתה פה נשירה של לא מעט חברות שלא עמדו בזה. אולי לא שמתם אבל פשוט נעלמו להם כמה "חברות". בכלל המון המון "חברות" נסגרו, לדעתי אפילו דור של "חברות קטנות" הלך ובאו חדשים בחופש הגדול. למה זה? ככה זה במחירים כאלה לא שורדים, בעבר טענתי שבסופו של דבר כל "החברות" הקטנות הם אלה שמפסידות בתחרות הזאת, הרי הן ניזונות מהלקוחות של ה 50 20 ש"ח ומטה שה50 זה גם מקרה נדיר עבורן. ואם גם זה הם מחפשות להוריד אז בעצם הן הורסות לעצמן כי תכלס אני לא מתפרנס מלקוחות של 20 30 ש"ח וכמוני יש פה עוד כמה וכמה. ואנחנו מעדיפים פחות לקוחות אבל שיהיה לקוחות רציניים שמשלמים סכום נאה ששווה לשרת אותן. |
אנשים הולכים על על טוב ולא זול - לא מדויק לא מעט אשכולות בהוסטס נפחתו על ידי אנשים שהעדיפו זול על איכות , הודו בזה ואז התלננו ונפתח אשכול שגרר 10 אלף תגובות והרוב של חברות שבכלל לא קשורות, לדעתי מה שיש לעשות הוא פשוט לגרום לספקית לעלות את המחירים של השירותים שלהם, כך שכל ילד שעשה אתמול בר מצווה לא יוכל לקנות רייסלר אצל ספק האינטרנט או שרת או משהו בסנגון
|
אני גאה להיות אחד מהאנשים שלא מוכרים ב"זול" כמו שאתם מגדירים כמובן.
לדעתי אני זול יחסית לשוק הגדול. http://www./resslers.html |
מחיר זנותי.
מה זה בעצם מחיר זנותי? 10 ש"ח ל 1gb? כל אחד לוקח כמה שחושב שמגיע לו. אם מישהו חושב ש 10 ש"ח ל 1gb יכסה לו את כל ההוצאות על השרת והוא יוכל לספק תמיכה מעולה אז בבקשה, שייתן מחיר כזה. אבל שנינו יודעים שעוד חודש שתגמר לו החבילה הוא ימהר להחליף ספק כי הוא קיבל תמיכה גרועה ונפילות כל שני וחמישי - ראה דוגמא, מייק מ godedi שאולי הרוויח טוב בחודש הראשון אבל אח"כ העסק התחיל להדרדר.. |
ציטוט:
אבל מה אפשר לצפות מילדים בני 13 שלא מבינים בעסקים, אין להם חוש לזה ואתם יודעים מה... זה רק כמה פעולות חשבון פשוטות ככה שאפילו ראש עיסקי לא צריך. |
תפסיק כבר עם ההודעות האלה .
אלה שמוכרים במחירים האלה, ממש לא שמים עליך . אלה שנגד ... תקבל מהם תגובה של "צודק" . יעזור לך במשהו ? |
מרוב מה שראינו פה, עם חברות גרועות, ביקורות גרועות
אנשים כבר יעדיפו להשקיע עוד 10-15 שקל בחודש וללכת על בטוח. על אכסון שישאר איתם לטווח ארוך, עם חברה מקצועית (שבעצמה תצבור שם טוב עם הזמן - אחריות,אמינות,שירות לקוחות מעולה,תמיכה טובה וכו') וכמובן במחיר שהלקוח יגיד "המחיר לא זול אבל מעולה לתמורה שאני מקבל!". חברות שצוברות שם טוב אלה חברות שלא זולות, אפשר לומר שהם לא 'מחירי זנות' ושיודעות איך לעבוד. למשל אקח את די הוסט (אם מותר לי), הם נראים לי חברה רצינית, המנהל שלהם הוא לא ילד בן 13 אלא בן 21 (אני טועה?) שיודע מה זה עסק, יודע מה זה לתת שירות לקוחות (בישראל כבר סובלים משירות גרוע ולא רק באכסון אתרים) ויודע מה זה לקוח. הכי חשוב - לדעת מה זה לקוח. ככה תדעו מה צריך לתת לו על מנת שיצא מסופק, מרוצה, שישאר עמכם לזמן רב וכמובן שיביא לכם לקוחות אחרים (המלצה בפורום, המלצה לחבר וכו'). די הוסט אולי לא זולים (ובצדק) אבל הם אחראים. על אמינות, אחריות, שירות לקוחות מעולה, תמיכה טכנית טובה צריך לשלם כסף. זה לא בא בחינם בדיוק כמו שהאכסון עצמו לא בחינם. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מכיר אישית את די הוסט אבל לפי מה שראיתי בפורום הם טובים ומומלצים ע"י חברות אחרות אז לקחתי אותם כדוגמא. בקיצור, 'חברת אכסון' שלא יודעת מה זה לקוח אף פעם לא תצליח. היא לא תצליח לספק אותו ולא תצליח לשרוד. המחירים יהיו נמוכים מאוד, למה? כי הם חושבים שזה מה שהלקוח רוצה. הם לא יחשבו על אמינות, זמינות, תמיכה טכנית ושירות לקוחות אלא רק על המחיר. הוא הכי חשוב. לכן הם לא יצליחו. זו לפחות דעתי בנושא :) |
ציטוט:
|
בכיף הייתי מוכר יותר יקר ואני יודע שאני שווה מחיר יותר יקר
אבל כרגע אם אני ימכור יקר לא יהיה לקוחות היום אנשים הולכים על מה שזול |
ציטוט:
אני חייב להתייחס לזה "אנשים"= ילדים זה מה שאתה מתכון ברוב מדובר על ילדים. רק לידיעתך יש עוד המון קהילות מאחסני אתרים של אנשים יותר בוגרים ושל קהל יעד גדול יותר ורציני יותר. זה שאתם פועלים רק פה בהוסטס וחושבים שמיזה תצליחו לקיים חברה אתם טועים ובגדול. הוסטס אינו מקור הכנסה והייתי מגדיר אותו אפילו כמקום אכזבה, וכישלון לשוק ההוסטינג הישראלי. הן מבחינת הרמה והן מבחינת המחירים. זאת דעתי לפחות לגבי זה שנתנו אותי כדוגמא אין לי בעיה אם זה |
מסכים עם דימה!!
היה לי ניסיון עם כמה חברות שניהלו ילדים ובכולם נכוויתי,החלטתי שאני רוצה לשלם קצת יותר ולקבל הרבה יותר אם זה בשרות ואם זה בתמיכה,עברתי לביסיקנטוורק ואני לא מתחרט לרגע!! דניאל תומך מעולה ומנהל חברה מעולה ובהתאם לכך המחירים שלו שאולי קצת יותר גבוהים מהמחירים שלוקחים הילדים אבל שווים כל שקל! |
אם כבר מחירים,
דימה, מה הקטע של המחירים אצלך באתר? חחח |
אם הוא היה עוסק מורשה היה לזה ערך אני חושב שזה סתם בשביל ליצור מעין אשליה שכבר לא ממש עובדת היום, קוראי ם לזה פסיכולוגיה הפוכה בתכלס אף אחד לא יבקש החזר של 80 אגורות או יפקיד 80 אגורות אלה יעגל וזה תמיד יהיה למעלה.
|
נכון אתה צודק אבל חברה שרק נכנסת לא יכולה להרשות לעצמה למכור חבילה 100 שקל או ב60 שקל הכי קטנה כי אז לא יהיו להם הכנסות כמו כל דבר זה דורש המון סובלנות וזמן בהמשך הכל עולה ביחד עם האגו חח
|
אויי וואי, הנה נקודת מבט אחרת:
אתה אומר שצריך לצבור שם, אני לא יודע מה אתה חושב שאתה עושה אבל לפי דעתי אתה הולך בדרך הלא נכונה. אז איך בונים בעצם שם? קודם כל כאשר החברה נפתחת המחירים זולים וזה מושך לקוחות. זה כבר משהו שכולכם צריכים להבין. רוב החברות לא עברו פה תחצי שנה אבל אתם רוצים שיבקשו מחירים של 10 שנים בשוק. אין ביקורות? הסיבה שאין ביקורות היא שאנשים מבוגרים לא גולשים בהוסטס. מנכל של איזו חברה בטוח לא גולש פה, ולכן לא תהיה ביקורת. אז אם תדפוק אותו הוא יסבול בשקט. והדבר הכי חשוב? שלא יבקשו עזרה בהתקנת פורום? פחח, אני מבין שכבר יש לך "שם", שאתה יכול לדבר כך. כרגע הרתעת מספר לקוחות, מי ירצה לקנות ממך איחסון כאשר אתה אומר שאין לך עצבים לעזור. ובוא נחזור רגע לנושא של צבירת השם. כמו שאמרתי כבר אנשים לא גולשים בפורומים. כך שגם אם תהיה לך תמיכה סופר טובה ומחירים שצריך לקחת הלוואה וכל הפורומים ידעו עליך, האנשים "המבוגרים" לא יראו אותך ממטר. אם אתה לא מתכוון להתחיל לחלק פליירים או לפרסם ברדיו\tv הסיכוי שלך לקבל לקוח באמת רציני, אפסי. כך ש... מה המטרה בנושא? לפני שפותחים חברת איחסון צריך לחשוב קצת קדימה ולראות אילו השגים אתה מתכוון להשיג. אם אין לך אוצר פרטי קטן איך לך סיכוי להגיע לשוק האיחסון של החברות הגדולות באמת, ופשוט צריך להסכים עם העובדה שיש לך עסק קטן ולהפסיק לחלום. לכן דיי לעשות מעצמכם תומך טכני ראשי של המדינה. אם אתם רוצים להרוויח כסף אמיתי זה לא המקום. בקשר לנושא של מחירים זנותיים. כל הכבוד שאתם צועקים ויוצאים בהפגנות אבל זה לא ישנה כלום. אז הדבר היחיד שנותר לכם הוא להתאים את עצמכם. כרגע זה נראה לכם זנות אבל אתם צריכים להבין שיש התפתחות. עם הזמן דברים שכרגע עולים הון בעוד כמה שנים יחשבו מחירי זנות. דבר אחד שבו אני כן מסכים, הוא הנושא של הגיל. זה באמת לא הגיוני שילד בן 13 ינהל חברה. מצידי שיהיה גאון ויבין בכל השטיקים של לינוקס ווינדוס אבל בתאכלס הוא לא מבין כלום מה זה להיום בנאדם. ויכול להיות שמשהו קטן יעליב אותו והוא יפסיק את האיחסון וכל מיני שטויות כאלו. |
ציטוט:
אה ועוד אחד שהיום כבר לא כאן בפורום ילד עם ראש לעסקים שפשוט חבל על הזמן besthost צחוק צחוק אבל חברה רצינית ואויל אחת הרציניות שאני מכיר לא פועלת בשוק של פורום הוסטס. את שמותם לא ענקוב כאן בפורום מי שמכיר יבין לבד. |
בינינו, שמעו סוד...
לקוחות הולכים על זול ועוד איך. לי אישית אין סיבה שבעולם לשלם הון (יחסית) על שרת בשביל התמיכה בהתקנת פורום או שגיאה במסד נתונים וכו'. אני מתכנת, לא צריך את העזרה של בעל השרת בכלום. רק שישמור שהשרת יחזיק ושישתוק. זה בנטו מה שאני צריך. אז נכון, יש אנשים שצריכים תמיכה ומישהו שיחזיק להם את הזין שהם משתינים, אבל הם לא קהל היעד. אלא חברות רציניות שגם להם יש מתכנתים |
שמע... זה ממש לא נכון.
אף אחד לא אוהב לפתוח את הכיס שלו, אם אפשר לשלם חצי מחיר. מחיר יקר = איכות? לא נראה לי. מחירים יקרים אומנם בד"כ מעידים על כך שהעסק רציני יותר, כיוון שהוא מצליח לגבות מחירים גבוהים ויש לו מס' גדול של לקוחות. אבל - אם תבדוק - 2 חברות איכסון מצליחות, עם וותק, רמה, המלצות, ... ואחת מהן תיקח מחיר של 10 שקלים פחות מהשנייה (בהנחה שלשתיהן יש ביקורת מעולה, המון לקוחות, וותק, שירות, משרד וכו') - אתה תראה בעצמך, החברה עם המחירים הזולים יותר תצליח יותר. בוא נלך לכיוון אחר - אני בונה אתרים, ובמקרים רבים אני צריך לרכוש ללקוחות שאני בונה להם אתר גם איכסון, במסגרת הפרוייקט. כמובן שאני אעדיף לקנות איכסון מחברה טובה, אבל אני גם ארצה לשלם עליו כמה שפחות, בסה"כ התקציב לאיכסון יורד מהתשלום שלי. בקיצור - מה שאני אומר - חברת איכסון טובה היא חברה שמשלבת בין זול לאיכותי ולאו דווקא חברה עם מחירים בשמיים. |
ראיתי מישהו פה מכר גיגה ו100 תעבורה ב10 שקל בפורום הקודם שהיה עם העיצוב הקודם .. אז נניח הוא ימכור איזה 2 חבילות קטנות זה יספיק לו אני חושב .....
|
ציטוט:
אנחנו הופכים להיות עוסק מורשה, מה שעשינו בעצם זה הוספנו 16.5% למחירים הישנים שלנו וזה מה שיצא - פרטים בהמשך. mlnn: אני לא ממש מבין למה הבאת פה דוגמא רעה עליי, מפני שאני הבאתי דוגמא כללית, אבל אם כבר... אני באמת הולך להתחיל לפרסם את עצמי בצורה חזקה, פשוט עד עכשיו לא היו לי מספיק משאבים, זה דבר ראשון (תתפלאו לפעמים אפילו שנתיים לא מספיקות כדי להרים עסק כמו שצריך). דבר שני, בין הלקוחות המבוגרים אני עובד גם עם לקוחות יותר צעירים (לא ילדים) והם גולשים כאן בהוסטס. לא קרה לי מקרה שלקוח יצא לא מרוצה, תמיד ניסיתי לספק את הלקוחות שלי כמה שיותר. ואני רואה שעדין לא כולם הבינו את הנקודה שלי. בואו נראה לדוגמא את חברת NIKE: כולם יודעים שהיא טובה, כולם יודעים גם למה היא יכולה לדרוש יותר כסף. אם יהיה משהו שלא מצא חן בעיניי אחד מן הלקוחות הוא לא יילך להתלונן לכל העולם נכון? כי NIKE זאת חברה עולמית עם שם. אני שוב מדגיש, ברגע שיש לכם שם טוב אתם יכולים לדרוש יותר כסף וגם לקוחות רציניים יבואו אליכם. |
נכון מאוד דימה.
האנשים הולכים על הזול ולא תמיד על האיכותי. " גם אני קורבן של חברת Enter-Serv ". חבר'ה לא לקנו איפה שזול.! לקנו איפה שיקר ואיכותי(נראה לי...) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ