![]() |
"הרופאים אמרו שיש לי עוד כ חודש לחיות."
בהחלט כותרת מושכת..
בכל אופן, הנושא הבא הוא מה אתם הייתם עושים כאשר נודע לכם שיש לכם תקופה קצרה (שבוע/חודש למשל..) לחיות. |שריף| |
נכנסים כל יום לפורום הוסטס להתעדכן ברכילויות החמות ובסיפורים המשעשעמם
ועכשיו ברצינות :/ אמממ טיול? מסיבה כל יום - שותה כל יום, הולך לבית זו*** או כל דבר אחר |
הייתי רוצח את כל מי שאני שונא וכל מי שפעם שנאתי
טס לאיזה טיול עושה חיים(:)) |
עושה את מה שלא העזתי לעשות?
ומה שלא עשיתי? |
בעע הפחדת אותי.
תפסיקו עם הכותרות האלו בבקשה. |
יום לפני שאתה יודע שאתה הולך למות אתה הולך לחברה שלך בלילה ושם עלייה את הראש ואז משאיר מכתב:"רואה שאני מת עלייך!!" חחח .. אני הייתי הולך לעשות את כל הדברים שלא חלמתי לעשות בחיים!
|
ציטוט:
חחח סתם סתם אני מתנשא :O אממ תאמת ? הייתי אונס כמה כוסיות בשיכבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממממ מרביץ לדור :) סתם |winky| תאמת תאמת מת בשקט או לעשות רק טוב לאנשים ככה שאולי אני יהיה גן עדן למרות שאין סיכוי :( ה|טוויסט| בא לקחת אותי רגע בגן עדן יש כוסיות ? 8-* |
חוזר בתשובה
|
קונה אקדח ויורה לעצמי בראש =\
|
קופץ מרוב אושר :-D
|
ציטוט:
|
הייתי משתדל לא להיות בדיכי ולעשות מלא דברים שלא חשבתי
על לעשות אותם בכלל. |
נכון שזה נשמע יותר מידי פילוסופי ולא מציאותי.
אבל תחיו כאילו מחר אתם הולכים למות. אני בטוח שאתם לא רוצים לחיות בהרגשה של פיספוס וזה הרגשה נוראה, מניסיון... בכל אופן, תיהיו אגואיסטים, תחשבו על עצמכם אך ורק. מה שיעשה לכם בסופו של דבר הכי טוב,תלכו על זה. ולא, אני לא אומר שתפסיקו להתחשב באחרים.. בעצם אולי כן, אבל תחשבו על ההשלכות של הפעולה הזאתי ואם אתם בנויים לזה. :) |
עושה איזה טיול טוב
ואהבתי תמת עליך חחחחח |
הולך לבחורה שאני אוהב מנשק אותה מספר לה את זה
ומתאבד |
מלווה כסף מכל בן אדם שאני רואה חוסך אלפי שקלים קונה אופנוע ואני עף מפה ישר ליפן...[מי שהבין הבין מי שלא פיספס]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בטוח שיש הרבה דברים שאת מת לעשות, אבל פוחד ... אם כבר למות .. אז תנסה אותם לפני . אחרי 29 יום תעשה את זה ... |
לפי הקבלה או לא יודע מה...
להתאבד זה כמו לרצוח מישהו (למי שלא הבין שישאל אותי..), ככה שהייתי מעדיף פשוט למות טבעי :) |
ציטוט:
עושה את כל הדברים שחלמתי לעשות אבל פחדתי מהסיכון של מוות או פציעה בהם ואז ביום ה-29 עושה צניחה חופשית בלי מצנח :) |
איזה מצחיקים אלו שאומרים "שודד בנק"
כאילו מה בגלל שנשאר לך 30 יום אז לא יתפסו אותך ... אז תהיה 30 יום אחרונים במעצר |
מי אמר שיתנו לך לצאת מהבית חולים אם ישאר לך כמה ימים \ שבועות לחיות ;)
|
אממ אלון, העדפתי לערוך קצת את הכותרת.. די מלחיץ(אפילו אותי.).
אז פשוט הוספתי גרשיים (" "). שיהיה לכם דיון מהנה :) ודעתי, עושה את כל מה שתמיד רציתי לעשות אבל לא היה לי את האומץ לעשות. וכמובן, מנסה למצוא תרופה למחלה(הכוונה טיפול), או לפחות מנצל את כל מה שנשאר. |
הולך לישון.
האמת שאין לי תשובה, אבל אני כל כך עייף, אז עכשיו נילך לישון ו..תשובה מחר. האם באמת שאתם מגיעים למצב כזה שאומרים לך (למרות שלא יגידו) "נשארו לך עוד 30 יום לחיות"..תעשו את הדבר שהכי רציתם? אני יותר חושב שהדבר שהכי רציתי הוא להודות למי שאוהב, ולתת..להעריך את החיים הללו שנשארו. לילה טוב. |
אומר תודה לכל מי שאני אוהב. :)
|
ציטוט:
כיאלו מה בגלל שנשאר לך 30 יום אז תתפלל כל יום בבית כנסת.. אז תהיה 30 יום אחרונים בבית כנסת. קל לכם להגיד את הדברים שאתם אומרים, אבל תנסו להיות יותר מציאותיים.. לפי דעתי אם היו אומרים לי את זה, הייתי מבלה עם בני משפחתי ועם האנשים הקרובים עלי את רגעי האחרונים.. ד"א - קרה מקרה דומה, במציאות, שבנאדם חלה במחלה שאינני זוכר את שמה והיו לו 5 שנים לחיות, הבנאדם עזב תארץ, עשה בילויים, חזר אחרי 5 שנים.. ו... המשיך לחיות.. |קורץ| |
אני מניח שאם יש 30 יום אז אני חולה במשהו קשה, זה אומר שסבל ראשון (בתוך ה30 יום האלה) =9 מ"מ ברקה, אם למות אז לא למות בכאבים.
בכל מקרה, לפני ה9 מ"מ.....לעשות חיים, להגיד דברים לאנשים שלא תגיד להם אף פעם כל עוד אתה ממשיך לחיות איתם. אממ...כן, גם יורה לאנשים במקומות מסויימים, כל אחד ועונשו, גנב ביד, אנס באיבר מינו (LOL) וערס, גם באיבר מינו :p...כמו כן, רוצח הורג..וכו'....יש אנשים שלא מגיע להם לחיות. אממ...מה עוד..לא יודע... |
עובר פה בית בית של כל המשתמשים בפורום ומוריד להם כאפה על כל השטויות שרצות פה...
ואז בלי פחד מוכר את כל מה שיש לי ולוקח את הכסף ומגשים כל מה שרציתי לעשות... לבקר באיטליה וכו'... ואחרי שהגשמתי הכל אם נשאר משהו אני אתרום לנזקקים |winky| אה וכמובן אשלח תמונה שלי עם פרופיל סקסי כזה לכל המעריצות שלי ולאלי ;P |
ציטוט:
|
הייתי אומרת כל מה שלא יכולתי להגיד,למי שצריך.
הייתי עושה כל מה שמזמן הייתי צריכה כבר לעשות-_-". --- עכשיו לכל מי שרשם הייתי עושה כל מה שלא היה לי אומץ לעשות,או לדוגמא,Sentiment,שאמר שיעשה כל מה שלא העז לעשות,או למישרשם שירצח,אז תעשו את זה ואחרי אותו זמן ייודע לכם שזו הייתה טעות רפואיתXD ואתם בסדר גמורXD,אתם תהיו בכאלו צרותסXDD עזבו...חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אונס נשים מגיל 12 עד 20
מקבל רחמים מבית משפט שלא צריכים לעשות לי כלום :) גאון!!!!!!!!!!!! בקיצור דואג לביתול כל הידידות השווות :) |
חבר'ה,
"אולמרט העביר 200 מיליון ש"ח לחמאס" "איראן מפתחת אורניום" "איראן הורה לחמאס להתקיף את ישראל" "החמאס זועם על החלטת ישראל לא להעביר כספים לרשות הפלאשתינית" הרופא אמר, או לא אמר, אני לא חושב שבנסיבות כאלה יש לנו עוד הרבה זמן לחיות. חודש, חודשיים? כמה זה כבר יכול ליהיות עד המלחמה הבאה? |
אני לא חושב שיש לאדם סיבה לפחד מהמוות עצמו, גם אם הוא יגיע מחר. השאלה היחידה היא הסבל שאדם חווה עד למוות, והסבל של קרוביו מרגע המוות ואילך. יכול להיות שהתראה של 30 יום נראית לכם קצרה, אבל במציאות, רוב האנשים לא מקבלים אפילו התראה של 30 שניות. אם היה אפשר לקבל התראה של 30 שניות לפני שדורסת אותך משאית, סביר להניח שלא היית נדרס.
אברי |
יורה בעצמי עוד טרם מותי...
|
ציטוט:
אני לא אומר אם אתה צודק או לא....כי זה לא שייך לדיון..אבל עוד מעט יבואו אנשים להגיב, וסתם חבל שהרסת דיון. |
עושה תחיים החדשים כמו שאומרים!!!
הכללל הכללל ;]] |
הייתי מתוודה בפני מישהי שאני אוהב..
ואז הייתי טס להודו עולה על הר דיי גבוה ועושה מדיטציה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ