![]() |
איזה חזקקקק !! משהו סוף הדרך !!
לאדע אם זה יעניין את כולם ...
טוב.. לפני שבוע אני וחברים שלי קבענו שנצא אתמול בלילה (שנוציא את האוטו של חבר שלי .. של אבא שלו .. חח ) שנוציא אותו לטיול קטן ( ואפילו אין לנו רישיון .. אני בן 15 וחצי ד"א) ..אז הוצאנו אותו אני החבר שלי עם האוטו של אבא שלו ועוד 2 חברים .. יצאנו על האוטו (מאזדה לאנטיס 323 שנת 2003 מנוע 2000 ידני !! ) פתאום כשיצאתי מהחניה התחלנו לפחד .. אתם יודעים בכל זאת זה גנבה או משהו .. ופתאום עוברת ניידת אז .. אם אתם רוצים לדעת אני נראה כזה גדול .. אני קווקזי ואנחנו תמיד נראים בשנה שנתיים יותר מהגיל שלנו .. והניידת עברה ולא עשתה כלום .. התחלתי לנסוע על האוטו הגעתי להילוך שלישי 90 קמ"ש בכביש עירוני !! (רק שתדעו זה היה 3 בלילה) ואז הורדנו חבר שלי כי הוא רצה ללכת חח פחד .. אז אספנו שתי בנות שראינו .. התחלנו לנסוע .. קיצר נסעתי על האוטו איזה חצי שעה 40 דקות .. עשיתי פוזות .. בסוטול .. שמתי פול ווליום קווקזית ודיכאון ..!! זה הדבר הכי כיף שיש .. קיצר החזרנו את האוטו בשעה עשרה ל-4 משהו כזה בידיוק איפה שהוא היה ואז הלכתי הביתה ברגל .. 5 דקות הליכה .. !! קיצר איזה חזק זה היה !! אבל אני לא יעשה את זה עוד פעם .. כי אתם יודעים .. לא כל יום פורים .. חח ! |
גבר.
:| |
ציטוט:
לא ניסיתי לצאת גבר סתם סיפרתי חחח |
חחח מה עשית לבנות?:qqb007:
|
ציטוט:
לא יודע מה הוא עשה איתם .. |
וואי רציני ?????
וואי אתה מה זה גבר אפשר לבקש את האייסיקיו שלך כדי שתשלח לי חתימה? |
מפגר סליחה על הביטוי אבל בגלל אנשים כמוך יש תאונות דרכים פעם הבאה תלמד להעביר הילוכים ולא להישאר על שלישי במהירות של 90.
|
ציטוט:
אם כל אחד היה נוהג כמוני ( אבא שלי לפעמים נותן לי לנהוג בקטנה על האוטו שלו כשאנחנו עושים על האש באיזה מקום שאין שוטרים) ... תאמין לי אני נוהג טוב מאוד !! אז אל תגיד לי תאונה לא תאונה .. (ולהישאר על הילוך שלישי 90 ... אוליי באוטו שלך הטרנטה הזה זה נקרע למשוך... על האוטו של חבר שלי האוטו לא מרגיש שהוא מושך בכלל ..) |
ציטוט:
בסדר האוטו שלי עגלה ממש משנה לי מה אתה אומר כל עוד שלי לא נכנס כל שני וחמישי למוסך אני מרוצה. |
ציטוט:
טוב אני לא רוצה לסטות מהנושא אז בוא ניסגור פה טוב ? ד"א לא כדאי לך לקלל את אבא שלי .. רק הוזהרת . ואל תגיב יותר אני לא רוצה שינעלו בגלל שסטינו מהנושא .. סגרנו .. |
פשוט עבריין אה ? גבר גבר גבר פעם זה מכות פעם זה גניבת רכב ועוד שבוע זה כלא 6 מפיל סבונים
תאמין לי עברתי יותר ממך בחיים ותאמת פוזה עניין של פוזה ילדים כמוך בסוף נהרגים בגיל זעיר על תחשוב על עצמך תחשוב על ההורים שלך טיפש אם ותעשה תאונה מאשימים את אבא של חבר שלך כי אז אין ביטוח ואני מדבר מנסיון שחברים שלי עשו וכן הם עשות תאונה ואני יודע שאתה אומר עכשיו עובדה לא עשיתי נכון גם הם לא עשו בפעם הראשונה אבל ב 10 כן חבל פשוט חבל מילא תגיד בחניון במקום סגור אבל כביש מראה על כמה שאתה גבר אה ? זהו מהיום אתה גבר ! |winky| }-] |
ציטוט:
אני לא בא להציג את עצמי כ"גבר".. אבל אם זאת דעתך בכיף אחי .. לא בא להתווכח עם אף אחד :) |
בוא אני יגיד לך משו אני לא אומר פה כלום לא באתי להעליב את אבא שלך או אותך אלא להסביר מה עשית ושזה טעות תלא מקשיב תמשיך ותעשה מה שתרוצה תסתכן תקבל שלילה לא אכפת לי ממך אבל כן אכפת לי מהאנשים שאתה מסכן בכביש את כל השאר.
רק לידיעתך האוטו שיש לי מתחת לבית הוא audi a3 3.2 250 כוחות סוס אז בבקשה אל תתלהב מדברים כאלה. |
ציטוט:
איזה אוטו חיה חח !! סטיישן ? |
ואז עשית לופים באוויר
|
ציטוט:
חחח |
ווואווו...
|
ציטוט:
|
וואלה...עבריין........אפשר לגעת בךךך??
תגיד לי, אתה בסדר? ממש תת-רמה אתה. |
ציטוט:
תגידו אתם בסדר ? אני סתם באתי לספר לכם ואתם עושים ממני עבריין ? .... וואי וואי ועוד איזה תת רמה אני .. אם אתם רוצים לדעת בשעה שלוש אצלי אין הרבה מכוניות יש רק צעירים שקיבלו רישיון לפני כמה זמן אז אני לא דואג ואתם לא צריכים לדאוג .. ( לי או לאחרים .. ) . |
מה אתם רוצים הוא קווקזי.... כ90 אחוז מהקווקזים כאלה, בגלל זה אני נמנע מלענות על השאלה איזו עדה אתה...
ולעניין, לא רק שיכולות הביטוי שלך כל כך עלובות, וחבל שלא תפסו אותך... אתה באמת תת-רמה ולהוסיף להכול גם גנב, ואם אתה כזה "גיבור" וכזה "גבר", ואבא שלך "כל כך שפוי" שנותן לך לנהוג ב"קטנה" למה לא לקחת את האוטו שלכם? או ש"הסיכון" שבשבילך הוא כלום , כי אתה "גיבור" גדול מידי |
ציטוט:
אם אתה עדיין לא מבין תתטעות שעשית אתה בבעיה חמורה. לפחות תנסה להגיד לעצמך שעשית טעות טיפשית, ועוד אתה בא לפה ומספר לנו את זה? ממש לא חושב שזה מעניין מישהו, חבל.|כועס| |
וואי וואי איזה חפפרנים יאללה חלאס עם התגובות המעפנות האלה שלכם ..
זה הכל מקנאה אז אל תחפרו לי .. "טעות " "תאונה" "מסכן אנשים" יאללה יאללה תעשו טובה לכו תעשו שיעורים .. |
ציטוט:
כולם אומרים לך במילים אחרות שעשית טעות ואתה עדיין בשלך??? תתבייש. |
ציטוט:
|
אל תגיד כולם ...
אני רוצה לראות אותכם כיהיה לכם רישיון .. כל אחד ואחד ממכם שמגיב .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז יש לכם אני בטוח שכל אחד התלהב בפעם הראשונה ..
אז אל תגידו לי לא .. ! |
ממש לא משנה סוג האוטו... לנסוע 90 בהילוך 3... אם האוטו צועק או סובל בשקט זה לא משנה, אתה דופק אותו לגמריי..
לצערי יש באיזור שלי הרבה חבר'ה שעושים שטויות כאלה, ואח"כ כולם סובלים מזה.. אם זו הדרך שלך להשיג בנות, בהצלחה... אני אף פעם לא עשיתי את זה, ובנות זו ממש לא בעייה אצלי... תחכה לגיל 17, תתחיל ללמוד, חודש חודשיים, ויש לך רשיון... למה סתם לסכן את עצמך והסביבה?... ועוד יותר גרוע, להכניס מישהו לכלא?... תאמין לי, אני אחרי כל התהליך, הרשיון כבר מצא את מקומו בארנקי... ואני באמת לא חושב, שגיל 15 הוא גיל לנהיגה... כרגע אתה חושב שאתה יותר חכם מכולם... אבל לצערי אתה טועה.. אני שמח שלא נגרם שום נזק... אנא נסה לא לעשות זאת יותר, ואם כן, לא במקום שיש בו אנשים. |
אוקי, הדיון מתחיל להיגרר למקומות לא רצויים בכלל.
מה גם, שמה שאתה עושה זה בעצם הפרת חוקי מדינת ישראל. שמן הסתם, הם נכללים גם פה בהוסטס. ולכן ההודעה ננעלת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ