![]() |
מערכת SMS שבניתי אשמח לתגובות
אז כך .
דבר ראשון זהו פאנל ללקוח Vhost בכל מקרה הפאנל זה אמור לקבל את ההודעה שלכם זאת אומרת הוא עובד בסגנון פייר סטייל לוקח את המספר פלאפון נותן ושולח למשתמש חזרה את הסיסמא הרנדומלית ! אז ככה מה שאתם תראו זה רק פאנל לא יותר מזה פאנל ניהול קבלת ההודעות + ערכיה מחיקה והוספה + ההודעה שנשלחת חזרה אל השולח ! עכשיו יש כמה דברים שם למשל אתם תראו שבהודעת שליחה כתוב user זה מציין את השם של השולח זאת אומרת שאתם תשלחו הודעה ל 3636 עם התוכן הבא "סמסקוצי שמכם" בלי ה - " מייד תקבלו הודעה עם שלום שמכם וסיסמתכם הסיסמא כביכול מיועדת נגיד ויהיה הרשמה ? אז המשתמש יכניס תסיסמא ופלאפון בקיצור תראו שיש שם גם pass זה פשוט מתרגם את זה לסיסמא בקיצור תראו בעצמכם אה מי שמעוניין לשלוח הודעת SMS אין מה לחשוש זה גובה רק 0.5 (הכי קצת שאפשר) זה לצורך הדגמא אתם לא חייבים ! אשמח אם מישהו יגלה באג משהו תקלה תודה ! קישור פה : http://kuchi.be/SmsPanel/index.php משתמש demo סיסמא demo |
יפה מאוד.... כל הכבוד!
|
יפה מאוד :)
אשמח אם תסביר כיצד המערכת עובדת כלומר איך היא מקבלת את ההודעות SMS וכו'.. :) |
יפה מאוד אני מבין שאף אחד לא מצא באג :)
|
ציטוט:
עריכה : לאלה ששואלים מחובר ישירות ל מיקרופיי רק שפה זה בעצם נשלח למסד נתונים שלנו ומבצע מה שאנחנו רוצים |
בס"ד
אם לא רושמים שם משתמש זה מביא דף לבן. |
ציטוט:
|
|
לא יודע מה איתך אבל זה עובד מעולה אולי תמחק קוקיז וכל הקבצים הזמניים ?
בכל מקרה לי ולעוד כמה זה לא קרה ולא קורה 8-* |
נחמד מאוד ...
|
זה לא עובד אחרי שאני רושם בגניסה לפאנל את השם משתמש והסיסמא זה מציג דף לבד וניסיתי למחוק את הקבצים הזמניים.
|
פאנל חמוד ונוח
|
פששששש יפה ביותר, איך זה פועל השליחה ?
|
שם משתמש או סיסמה אינם נכונים,
משהו נגע לך שם. תחזיר את זה :) |
יפה =]
|
נחמד מאוד בהצלחה.
|
מערכת יפה מאוד =]
אהבתי.. |
יפה מאוד חן,
אני רואה שאתה עובד מהר על התיכנות.. |קורץ| ניראה ממש טוב, אגב אני אולי אתחבר היום בערב אני פשוט חולה ואני לא יכול להיות הרבה במחשב... יום נעים, |
נראה נחמד.
יש תקלה בFF עם הכפתור עריכה, אי אפשר ללחוץ עליו, רק על המחיקה אפשר. במחינת הקוד, המידע מהפלאפון נשלח לשרת בעזרת גורם אחר, למעשה כל מה שאתה עושה זה לקבל את המידע שנשלח ע"י הגורם בדיוק כמו טופס ולהזינו למסד הנתונים ? |
הקבלת ההודעה זה מ מיקרופיי יש בפאנל קוד המקבל את ההודעה ממיקרופט יענו מיקרופי שולחים את ההודעה שמקבלים במקום אליהם אלי למסד שלי לקובץ PHP שיצרתי הקוד מכניס את הפרטים למסד ...
|
ציטוט:
פשוט בהתחלה הייתי בטוח שיצרת מערכת כמו מיקרופי. בכל מקרה, זה נחמד מאוד :) קצת חסר פונקציות, אבל יפה. |
מערכת יפה מאוד.
באמת יהיה נחמד אם תביא מדריך קטן על טכנולוגית sms עם php, יש פונקציה מסויימת לזה או משהו בסיגנון? ממש לא ברור לי כל זה. |
אתם לא הבנתם אחי היקרים הפאנל הוא לקבל את ההודעות
וככה הלקוח רצה :) אני לא אמור לעשות משהו שהוא לא ביקש עריכה : לאלה שחשבו שיענו עשיתי מערכת שמקבלת ישר בלי צד שלישי סליחה אם הטעתי בכל מקרה זה גם לא בעיה אני רק צריך מחברת פלאפון מספר קצר וחיבורו למחשב זה הכל ! ועל המחשב שרת אני מחבר אותו ... פאנל אני מרכיב וזהו :) |
ישמןן :) .
אחלה מערכת , בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
|
יפה מאוד! אהבתי
|
יפה, אני מקווה שהיא גם תעלה בהתאם.
|
ציטוט:
|
יפה מאוד....
|
ציטוט:
|
למה אחרי שאני שם שם משתמש וסיסמה זה נותן דף לבן ריק?
|
ציטוט:
אמ יתכן והייתה נפילה |
לא... הבעיה היא שאין לך דף שרושם על התנתקות או לחילופין על התחברות כי כשאני נכנס לדף הראשי אחרי שאני נכנס לדף התחברות ומכניס את הפרטים זה מראה את המערכת..
כל הכבוד המשך כך! אחלה מערכת. |
ציטוט:
ובכל מקרה תודה ובדקתי וזה עובד לי ולעוד אני ימשיך לבדוק תודה |
מחקתי קבצי אינטרנט זמניים וזה עדיין לא עובד... אולי יש לי בעיה בדפדפן אינטרנט...
בכל מקרה נראית אחלה מערכת... |
ציטוט:
|
יפה מאוד :)
|
תודה
ואלה שכתבו דף לבן נסו בבקשה עכשיו |לב| |
פשש אחי אבל יש בעיה בFF
הכפתור עריכה לא נלחץ אלה רק מחיקה נלחץ |
ציטוט:
עריכה חברה עם FF סידרתי תהנו מצטער לא שמתי לב :) |לב| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:56. |