![]() |
מוכן לעצב אתר תמורת---כלום
לקחתי השראה מבחור פה שראיתי שפירסם אשכול כזה אז הרעיון כולו שלו.
אני מוכן לעצב עיצוב קומפלט לאתר שיש לו דומין רכוש ואיחסון ומה שנשאר לו זה עיצוב. הדרישה היחידה שלי היא שזה לא יהיה עיצוב להוסט.מי שמענוין שישאיר פה את הפרטים שלו ואת סוג העיצוב. לא ליצור קשר בצורה אחרת.תודה ויום טוב |
אמ... פרטים:
סוג עיצוב: אתר שמינייה.. פרטים: שם: יונתן אימייל ומסנג'ר: yonatan642005@gmail.com בקשר לדומיין,בתהליכי הזמנה,יש מצב ל - Co.IL בתודה,יונתן :) |
דבר איתי ..
אולי נעשה משהו ביחד .. |
ציטוט:
|
רעיון שלי,
לא נודע לי שקוראים לי "בחור פה". בצחוק,בהצלחה. |
ציטוט:
אחלה רעיון כפיים על היוזמה :) |
שלחתי לך הודעה באייסי,
אני זה Vitality.... עריכה: נכון שאמרת לא ליצור קשר בדרך אחרת, אבל כבר היה לי אותך.... |
אני יהיה בבית רק מחר
תגיד לי פה בבקשה את הנושא של האתר שאתה מעונין והאם יש לך דומין? |
צור קשר...
סוג העיצוב: רדיו או פורטל. |
ציטוט:
אתר על מוזיקת רוק. |
מה איתי? כתבתי ראשון ולא החזרת תשובה.
|
אני צריך עיצוב לאתר בידור (פורטל בידור) ישמש את רשת האתרים שלי
איסי 3-5432-31 מסן + אימייל orsol2@gmail.com תודה :) |
ציטוט:
קצת סבלנות ויהיה בסדר :) |
אהלן אחי אני פותח ביחד עם דור sharkmaster את רדיו סגיד [יש דומיין שרת רדיו הכל מוכן] , נשאר עיצוב, לפי מה שזכור לי הוא נתן לך שרת לכן אשמח אם תעצב תודה.
|
עיצוב פורטלי,
אני לא צריך את העיצוב, אני רק הייתי רוצה תעצב לי את המבנה, אם אתה מבין אותי אני מתכוון, פחות עיצוב - יותר תוכן, ויש לי דומיין והאתר הוא טיק-טק.נט. פרטים ליצירת קשר - בחתימה. |
פרטים: אתר של פלאפון, הורדות חינמיות.
אשמח אם תתן לי דרך ליצור איתך קשר, לשלוח לך את האיפיון שלי. יום טוב, ותודה על ההצעה, אבי. |
פורטל ילדים גדול
ציטוט:
צור קשר..בבקשה :) 136787918 |
בס"ד
עיצוב לאתר על גאגטים חדשות סיקורים וכו' תודה |
פורטל ילדים גדול
ציטוט:
צור קשר..בבקשה :) 136787918 |
יש לי דומיין ואחסון,
אני זקוק לעיצוב לאתר שאני לא בטוח שכבר עיצבת, בטח תישמח להתנסות בו :) . צור קשר בבקשה - 163055729. |
שמע אתר בנושא למדייה פלייר תודה אחויה אי סי קיו 1219464
|
אני מציע לך לעשות עיצוב ותשים אותו בתרומות
|
אממממ בחרת כבר מישהו?
אם כן תגיד כדי שננעל את האשכול וזה לא יגלוש לנושאים אחרים. |
עיצוב לפורטל/אתר SMS.
אשמח אם תצור עמי קשר, יש לי גם הצעה בשבילך. בכל מקרה, אחלה רעיון ובהצלחה. |
צור קשר בבקשה במסנג'ר (אפשר גם ICQ) :).
|
ציטוט:
ממליץ לך - תחשוב פעם אחת על נושאמ קורי ואז תפתח לא כל פעם משהו על sms.. לא נמאס לך? כי לנו כבר נמאס מזמן.. |
ציטוט:
דבר ראשון, אתה מקבל דווח פשוט לא קשור לנושא, יכול לתת לי הודעה לפרטי. דבר שני, תאמין לי שאני חושב ויחשוב על זה שוב ושוב. דבר שלישי, ממש לא מעניין אותי מה נמאס לך כי עובדה שעסק עובד ברוך ה'. דבר רביעי, לא תוקף אותך או משהו. דבר חמישי, שיהיה המשך גלישה מהנה, ושבת שלום. בכל מקרה בשביל לא לרדת לספאם וכד', אשמח אם תגיד לי אם בחרת כבר משהו.. בברכה, עידן צרור. |
בוס, יש לך אזהרה והנושא ננעל.
|
האשכול נפתח בשנית עקב בקשת המשתמש, הודעות לעניין בלבד ולא אזהרה.
|
http://xDay.co.il
פורטל מחשבים או פורטל אחר, רוב הסיכוים אני סוגר על פורטל מחשבים. שם: דהן דנדן. פרטים בחתימה . נדמה לי או שאני היחיד שרשם פה שם של דומין פעיל ? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אפשר לנעול חברה.
|
ציטוט:
|
ננעל לבקשתך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6