![]() |
חברת Light-Serv.net מוצעת למכירה !
אוקי , היה נעים לעבוד עם כל האנשים שהיו איתי , דור , טל , וכל מי ששחכתי.
עשיתי את הדבר שמאוד אהבתי , אבל אין לי זמן כלכך ויש לחץ במבחנים ואני לצערי הרב מוציא אותה למכירה. על מחיר אפשר לדבר . מה אני מקבל כאשר אני קונה את החברה? אז ככה , אתם מקבלים את כל הלקוחות אני לא יודע להגיד בדיוק מי יפרוש ומי ישאר אתם תקבלו את מי שישאר ברוך הבא מי שלא לא . אתם מקבלים עיצוב שתראו באתר , תיכנות Php מקצועי שתוכנת על ידי מתכנת מעולה. ואתם מקבלים דומין רייסילר , אז לגבי הדומין והרייסילר זה כבר בעל השרת שמוכר לי את הרייסילר יודיע. אני רייסילר יש לי רייסילר , למי שמעונין לדעת כמה גיגה , ועוד פרטים נוספים ומחיר . 263516205 0507558302 תודה ויום טוב ! |
אשמח עם תיצור איתי קשר במסנג'ר astrod@bezeqint.net
|
אהלן נימרוד , יש לי בעיה קלה במסנגר.
אשמח לדבר איתך במייל שלך או באיסיקיו תודה ויום נעים. |
לפי מה ששמעתי אתה בן אדם זהב,
חבל שאתה פורש. |
ציטוט:
|
בתור אחד שעובד עם יאיר, הוא בן אדם זהב.
יאיר, חבל שאתה פורש. היה לי כייף לעבוד איתך. |
כעיקרון חבל, אבל מצד שני להשקיע בלימודים ובמבחנים כרגע יותר חשוב - בהצלחה בלימודים.
אם אתה צריך משהו, כמו תמיד תוכל לפנות אלי:). |
אני סוגר עם טל =]
|
העסק עדין לא נמכר .
|
צור איתי קשר, פרטים בחתימה.
|
חבל שאתה פורש, בהצלחה .
|
חבל, שאתה פורש.
אצור איתך קשר בערב. |
אשמח להצעה כספית בה.פ
תודה |
תודה לכולם , נא לא לבוא אלי עם מחירי זנות .
אתם מקבלים psd של העיצוב והכרטיס ביקור וכל מה שצויין למעלה. |
אל תשכח את הפלאש שבאתר..
|
"ניהול חברות אחסון פורום לדיונים בכל הפרטים הלא טכניים בהרצת חברת אכסון אתרים באינטרנט, ניהול שוטף של החברה, חשבונות וחשבוניות, טיפול בלקוחות בעיתיים ומיסים."
מועבר להצעות ובקשות שונות ששם זה יותר מתאים. |
בהצלחה יאיר חבל שאתה פורש היה לי נעים לעבוד איתך.
אני ממליץ לכם לקנות חברה מעולה. |
שלום לך,
אשמח לדבר איתי בפרטי, מייל, איסיקיו וכד'. יש לי הצעה בשבילך מאוד מעניינת. כמו כן, חבל מאוד לפרישה. עריכה: שלחתי לך הודעה תענה לי בהקדם שתראה. בברכה, עידן צרור. |
ציטוט:
בעיקרון הוא לא שווה כל כך הרבה . |
חבל שאתה פורש
תגיד לכולם מה המחיר מינמום והמקסימום שיעדו עים בכלל לפנות אילך ! בהצלחה! |
ציטוט:
שבת שלום |
החברה נקנת ע"י.
אפשר לנעול |
מזל טוב !
Yehuda-d אים אתה תוכל לענות לי על שאלה בכמה קנית את החברה כולל הכול ואתה מתכנן משהו חזק! שישנה את החברה שם,דומין,מחירים כאלה? |
אתם תדעו בהמשך..
מחיר לא נראה לי ראוי לפרסם בפומבי |
כן , בעיקרון
אחי תודה על ההגנה Maord, דיברתי איתו שיחשוב מה שהוא רוצה אחי היום כבר זה לא מעניין אותי הרבה אנשים חושבים אחרת אם הייתי כועס עליו והיה כזה בלאגן לא היה עולם !
הוא מתנגד שיתנגד מה אני יעשה. |
ציטוט:
אני בעצמי פניתי אליו לרכישת החברה . פשוט מישהו אמר שיש גם כן פלאש אז אמרתי שהפלאש בסה"כ לא ברמה כזו גבוהה , ז"א שהוא לא יעלה את המחיר . שבת שלום . |
בהצלחה ליהודה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ