![]() |
DevArea-אתר המתכנתים הישראלי
שלום לכולכם,
DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר כדי לקבל בסיס מוצק יותר ולהרחיב את הידע. כתובת האתר: www.DevArea.be אזור המדריכים: http://www.devarea.be/Front/NewsNet/newspaper.asp דף אודות (רצוי לקרוא): http://www.devarea.be/Front/Pages/pages.asp?id=114582 אשמח לקבל פידבקים. תהנו ותלמדו. www.DevArea.be |
זה באמת אחלה אתר,
יש שם המון מדריכים שמוסברים היטב ויש שם צוות מעולה (בעיקר שחר שהוא אחד התותחים) האתר מנוסח בצורה טובה, הוא נוח לשימוש מומלץ בחום ! |
הסיומת של דף .Net הוא Aspx או שאפשר גם Asp ?
|
ציטוט:
רוב האתר הנראה, כתוב בASP3, היות והמערכת (שאני בין המתכנתים שלה, לשואלים) ענקית ומורכב מאד להמיר אותה (נכתבה עוד לפני שה .NET יצא, ומדובר בכמות מטורפת של קוד). אז עושים בשלבים. |
המון מדריכים, נראה אתר תומך ועוזר מאוד.
בהצלחה, אני אישית מתכוון להשתמש בו =] |
ציטוט:
|
אתר ממש מצויין!!
יש שם מדריכים למתחילים, ממש מתחילי שאף פעם לא נגעו בתכנות (לא תכנות אתרים). {?!} |
ציטוט:
בקטגוריות, מצד ימין, בחר את השפה בה אתה מעוניין (למשל C#), תעבור על המדריכים בקטגוריה "מדריכים" ותראה שיש מכל הסוגים. אבל, האתר לא מתיימר ללמד תכנות מההתחלה. |
יפה מאוד!
לא הסתכלתי עדיין על המדריכים(בכל את לא ניראה לי שעד שאני אלמד אני אמין משהו משם;)), אבל עדיין ניראים מדריכים איכותיים, האתר עצמו מאוד יפה. היה חסר הרבה זמן קהילת .NET, עכשיו אני מקווה שבזכותה אני אתחיל ללמוד .NET ויהיה מאיפה ללמוד:) בהצלחה! |
ציטוט:
אשמח אם זה יהיה מה שיעזור לך ללמוד :-) |
יפה מאוד!
אך לדעתי החיסרון היחידי הוא העומס שבאתר, יותר מדי טקסט ובלגן - לפחות באינדקס. בהצלחה בהמשך (: |
ציטוט:
אני אראה אם אפשר לצמצם עומס. |
ציטוט:
דווח. |
יפה מאוד,
אחלה אתר. |
ציטוט:
אני בין המפתחים שלה. View, תודה רבה. |
ציטוט:
:-0 אז היית אומר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מספר דברים:
1. צעד מבורך, אני שמח שסוף סוף יש קהילה ל.NET ולC# כמובן :) אני בהחלט חושב שזה דבר טוב וחשוב. 2. האתר לא ממש נוח. הוא מאוד מבולגן ועמוס. חוסר סדר מטורף. הוא מכיל המון דברים אכותים (אני מדבר על התוכן שבו), אבל קשה לנווט בו. 3. המערכת חמודה, אבל עמוסה ומסורבלת. 4. כל הכבוד על היוזמה המבורכת. אם תרצו עזרה רק תבקשו :) דרך אגב, בתור אתר למתכנתים, הייתי מצפה להאתר לעמוד בתקנים: http://validator.w3.org/check?uri=ht...ww.devarea.be/ |
ציטוט:
2) תודה על המחמאה, ואפשר יותר פירוט על ההערה? מה לא מסודר? 3) זה מתבטא בגלישה באתר? או שאתה אומר לי כהערה שקשורה לעבודה? 4) תודה. נשמח לקבל מדריכים ומאמרים מכל מי שיידבנו ליבו לכתוב מדריך. |
ציטוט:
2. האי סדר הוא המבנה. ישנם עשרות עמודים שהם לא עמודי תוכן, אלא עמודי קטגוריה, שבהם מוצג רק חלק מן הקטגוריה, עמוד תת קטגוריה שבו גם מוצג רק חלק וככה הלאה. צריך לנווט הרבה בכדי להגיע למטרה. זוהי הכוונה שלי. אתר צריך להיות בנוי בצורה שמספר הלחיצות (טעינות העמוד במקרה הזה) יהיה הנמוך ביותר בכדי להגיע לעמוד המבוקש. 3. עבודה ? איני יודע כיצד אתה עובד, לכן אני לא יכול להעיר על עבודתך :). אני מדבר על הגלישה באתר. הכל מבולגן וקשה להתמצא שם. המון עמודים בתוך עמודים בתוך עמודים. |
ציטוט:
2) הבנתי, אראה מה אפשר לעשות. 3) הרעיון העיקרי, היה שמתכנתים יחפשו דבר מה ספיציפי, וישתמשו במנגנון החיפוש, ומי שיבחר להשתמש בקטגוריות יוכל למצוא את הדברים שלו בדיוק המירבי (אפילו אם זה כרוך בלחיצות). תודה על הביקורות, אשמח לראות אותך מתדיין בפורומים של האתר. |
נראה אתר טוב, אולי אפשר לשפר קצת את העיצוב. הוא כחול מדי..
שיהיה בהצלחה :) |
ציטוט:
ושוב פעם, תודה. |
אחלה אתר, קיבלתי קישור ממזמן מהמנהל החמוד :)
|
ציטוט:
תודה. |
אתה מעולה! בהצלחה..
|
ציטוט:
|
יש מצב להרחיב את תחום האתר מעבר ל .NET למרות גודלו?
|
ציטוט:
מעבר לזה, נבדוק עם הזמן. |
כל הכבוד!
סוף סוף אתר שבאמת יש בו מידע על ה-asp =] אני אומר מעכשיו - אני יהיה פעיל :) אתם בניתם תמערכת? היא לא של IOS.st? בהצלחה!! |
ציטוט:
האתר מתעסק בטכנולוגיית .NET |
הא-הא...
עכשיו הבנתי =] שוב.. בהצלחה! |
אתר יפה מאוד, רואים שהייתה עבודה. הן מבחינה ויזואלית והן מבחינה תיכנותית.
לא עינתי לעומק בתכני האתר, אך כאמור הוא מבולגן במעט. בהצלחה... |
ציטוט:
גם לך, אליאב. |
אחלה אתר שחר ;)
|
ציטוט:
|
אתר נחמד ....
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:54. |