![]() |
עיצוב הוסטינג חדש:]
לאחר הרבה הרבה זמן בלי שעיצבתי עיצוב לאתר הוסטינג, ניסיתי שוב:
http://planet.nana.co.il/l-kingdom/h.html יאללה תגובות (מכל הסוגים |קורץ| ) |
מדהים! אחלה עבודה,יש השקעה,המשיכי כך! :)
|
אחלה עיצוב=]
צריך לעבוד קצת עם החבילות וקצת על הפס הכחול איפה שיש התחברות... הוא ריק בחלקו השמאלי... בהצלחה =] |
לא משהו
|
מבנה חמוד מהכל.
שרתי TM - אשמח אם תחליפי |
מדהים !!
תשני את הפס הכחול של הזכויות,זה דיי ילדותי.. בכל אופן,עיצוב מדהים ! צרי איתי קשר באחד מן הפרטים שבחתימה,אני רוצה לדבר איתך. |
עיצוב נקי!
בלי הרבה דיבורים ממש חמוד! בהצלחה |
ציטוט:
אתה בטוח שהם גנובים? אם כן אני בהחלט אוריד אותם ואין בעיה עוד מעט נעלה עדכון בלי הפס הכחול הזה... תודה על התגובות! |
ממש אהבתי!
רק האיש נראה קצת חתוך אז אפשר היה להזיז אותו הצידה וטיפה ויהיה ממש טוב! |
בהחלט עיצוב יפה ומרשים.
כל הכבוד. וניר השרתים לא של tm תיהיה בטוח. |
שיראל!
מדהים -את משתפרת מעבודה לעבודה! פשוט יפה - תשדלי למלא את החלקים הריקים. בהצלחה! ד"א ניר כל שרת שהוא רואה הוא חושב שזה של TM , הוא כל היום חורש על האתר שלהם ;). צחוק. |
עיצוב יפה מאוד!
במקום של ההתחברות, עשית שם 2 שדות, תשימי שם גם כפתור זה יראה יותר יפה. וגם למעלה, שזה חיפוש דומיין אם אני לא טועה, תעשירי שם את המקום גם. בהצלחה! |
תודה רבה לכולם :-)
את כל הערות הבונות (שאגב ממש ממש נכונות^^) אני אוספת ומשפצת, כמו שאמרתי עוד מעט נעלה את העיצוב הערוך. |
יפה מאוד,
רק בדבר הזה עם האישה לא אהבתי את הכתב.... |
ציטוט:
עיצוב יפה מאוד מציע לך לשנות תפריט . |
אחלה עיצוב =]
אחלה עיצוב =] באמת..
אך קחי בחשבון כמה דברים : - החלק של ההתחברות ריק. - כדאי לך לשפר לוגו. - שרתי tm באמת כדאי שתחליפי. חוץ מזה הכל בסדר..! בהצלחה! |
עיצוב יפה :)
|
עיצוב מדהים, אך יהיה יפה יותר אם תקשרי בין כל דבר :).
ובקשר לזכויות .. תגווני טיפה, אבי. |
וואו זה ממש ממש מגניב אהבתי תגוונים זה ממש מקצועי דרך אגב יפה מאוד קבל חיזוק חיובי
|
ירוק?
קצת הרס...למרות שגורם לעיצוב להראות "אוורירי". אין תחימה בגוף העיצוב. חבל מאוד. שרתים חרושיםם עד השמיים. אבל יפים ;) בסה"כ חמוד. יכלת ליותר. בהצלחה מאמי :) |
עיצוב יפה מאוד
|
פצצה שיראל מאמי...:)
דברי איתי אני אעזור לך לשפר את זה. |
פשט אין לי מילים!
פ-צ-צ-ה !!! רק הייתי משפר את החבילות. בכל מקרה שיראל ממש יפה בהצלחה. דרך אגב, זה העיצוב שאמרת שאת עובדת עליו? בהצלחה. :]] |
עריכה:
הגבתי בטעות פעמיים. |
ציטוט:
אכן שמתי לבעייתיות של החבילות וניסתי טיפה לשפר... ציטוט:
גם בלי שום קשר נדבר! אוקי אז כמו שאמרתי קודם כל הערות שלכם לקחתי אותם לא רק לתשומת ליבי (מה שהרבה כאן עושים...) אלא גם לעיצוב. הן היו הערות בונות בצורה הטובה ביותר! מודה לכם על כך מאד. הנה העריכה: http://planet.nana.co.il/l-kingdom/s.htm |
ציטוט:
|
גם לי לא.
|
יפה מאוד! השתפרת בהרבה...לדעתי, עוד כמה עיצובים כאלה...ככה עוד 5 ואת יכולה לפתוח חברה.
עם 6 עיצובים...או כמה שאתה רוצה...תתחילי עם עיצובים מהסגנון הזה! סגנון טוב! |
יפה מאוד והלינק השני לא עובד
|
עיצוב מרשים מאד! בהצלחה בהמשך!
|
אחלה עיצוב.. אהבתי
כמו שכבר אמרו, אפשר למלא את החלק של ההתחברות. |
חמוד אחי, אך יש עוד על מה לעבוד כמו רקע..
|
אחלה, קיבלתי את כל התגובות. אכן התבלבלתי בכתובת של הלינק אז פשוט העלתי מחדש במקום העיצוב הישן.
אשמח לעוד תגובות גם מאלה שכבר הגיבו |קורץ| http://planet.nana.co.il/l-kingdom/h.html יש שם אמנם עדין כמה קטעים שעדין לא סגורה עליהם, אם יש עוד תגובות בונות, תמיד אשמח לשמוע! |
יפה מאוד , תוסיפי קרדיט .
|
עיצוב יפה
התפריט לא משהו, פשוט מדיי.. |
חביב ביותר :)
|
ציטוט:
נעול+אזהרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ