![]() |
|Stylized v.4| בשעה טובה =)
פשוט אין מילים לתאר עד כמה אני שמח לפתוח את הפורטפוליו הזה סוף סוף !!!
אחרי עבודה מעמיקה במשך כחודש וחצי - חודשיים אני גאה להציג בפנייכם את תיק העבודות החדש שלי בגרסא הרביעית =) עבדתי עליו דיי הרבה יחסית.. ו.. אני מקווה שהוא בהחלט ישרת את מטרותיו.. קיצר אני לא אפרט יותר מדי.. פשוט כנסו ללינק: www.Stylized.co.il ו.. זהו.. אז.. אני מחכה ליבקורות רעות\טובות וכל מה שעולה לכם בראש עבדתי עליו המון ומאוד מעניין אותי מה אנשים יחשבו עליו =) |
מזל טוב אחי! אמרתי לכם שזה יהיה אדיר!
|
בהצלחה,
אחלה פרוטפוליו! |
אני לא מצליח לראות את זה הדפדפן נתקע באמצע...
עריכה: עכשיו עלה הפורטפליו, ממש נדיר אחי נראה מושקע ביותר. |
כמה דברים:
יש 2 דפים שלא עובדים בפלאש: אכסון, ודומיינים. בזה הרגע חסמת את עצמך בכל דרך אפשרית ממנועי חיפוש. אבל ממש Blackout. יכלת לעשות את זה עם תכנות רגיל, בדף רגיל, והיית "זוכה" לעוד הערצה מצד גוגל למשל. גראפיקה- ממש יפה. כל הכבוד. מוזיקה- כל הכבוד:) תכנות וסדר באתר- מעורר הערצה. בקיצור ולעניין- אהבתי. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. |
ציטוט:
|
תודה אנשים =)
|
בן ז*נה אחי סוף הדרך מקורי ביותר פלאש תותחני
אהבתי |
לא אומר את זה לא כל אחד בדר"כ
אבל באמת פורטפוליו על רמה בנאדם! מזל טוב על הפתיחה ובהצלחה בהמשך הדרך! |
אילן, שיחקת אותה, בענק!!!
אחד היפים שראיתי! פשוט אין מילים. עיצוב יפה מאוד! תיכנות גם כן טוב מאוד. גלישה מאוד נוחה באתר. לסיכום: מדהים! |
תודה חברה =)
|
מושקע ביותר.
אהבתי, בהצלחה! עריכה: העידכונים לא נראים טוב באופרה =] |
יפה מאוד!
בהצלחה :] |
thx =)
|
מדהים.
בהצלחה בהמשך . |
אני לא מצליח לראות ..
שאני מעלה את החלון השני של הפורטוליו עצמו הוא ניתקע .. |
ציטוט:
|
יפה מאוד פשוט מדהים!!
בא לי להגיע לרמה כזאת חחח... סגנון רק שלך אין אותו לאף אחד אחר וגם יפה.. בהצלחה =) |
אהבתי.
|
בהצלחה לך אילן אתה אחלה מעצב ומתכנת!!
|
תודה אנשים =)
וואוו חח אפילו נימרוד החליט להגיב פה.. =/ נדיר ביותר ואפילו אמרתי לי בצהלחה =/ ומחמאות =/ אבל תודה אחי אני כבר מזמן שכחתי את מה שהיה פעם |
אילן כל הכבוד.
|
ציטוט:
פ'ש מושקע רצח !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מוזר.. |
אי איי זה נתקע באמצע ולוקח לזה זמן
|
אין לי מילים
( אז למה בכלל כתבתי את ההודעה ?! .. לא משנה ) |
ראיתי כבר תתחדש =] בהצלחה שקסי
|
יש בעיה בתיכנות בפלאש שם.. זה תוקע תדפדפן תבדוק שוב תקוד.
אני מחכה שיעלה ועורך. |
נראה אחלה עיצוב ומבנה. רק באמת שזה נתקע למשך דקה בערך.
טופס הצעת מחיר דומה לטופס שאני מכיר....קצת מוזר. בכל אופן, בהצלחה! :) |
דעה אישית שלי:
הכל נראה ממש יפה אבל אני אישית נגד פלאש ומוזיקה, הייתי באתר שלך בדיוק 10 שניות ויצאתי כל הקטע הזה מבחינתי זה חוסר מקצועיות, כמו שרפי אמר גוגל לא אוהב דברים כאלו ואני מבטיח לך שגם אנשים, אז בעצם למה לעצב\לבנות אתר שמותאם לחובבי פלאש, במקום זה אפשר לעצב\לבנות אתר שמותאם לכולם, ולשים בו מעט פלאש (לדעתי בלי מוזיקה - זה רק מעצבן וחוסר מקצועי) + רווח אדיר של גוגל ... אבל את רק הדעה שלי ... |
ציטוט:
אבל סבבה עכשיו זה עולה מהר .. |
וואלה אחי פצצה אתר פשוט חזקקקקקקקק עבודות חזקות ביותרר
אבל הקטע של הטעינה ארוך |
יפה מאוד!!
בהצלחה =] |
אחלה.
אבל נתקע לי באמצע לא יודע למה... בכל מקרה, התחלה מאוד יפה!!! בהצלחה. |
המון זמן לוקח לו לטעון את הפורטופוליו , מעוצב בצורה מאוד יפה , ורמה גבוהה מאוד מאוד .
מחשבים חלשים לא יוכלים לראות את הפורטופוליו שלך , כי לי יש מחשב חזק , ואני בקושי מצליח אז אפשר להבין כבר . עם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה . אני חושב שהוא קטן בצורה שהוא נפתח , עם אפשר לעשות את זה יותר גדול היה יותר טוב . בשיטת העבודה שלך , יש פה ושם שגיאות כתיב . למשל אתה רושם בחלק מהודעה עם , ואחר כך אם ויש לך עוד כמה שגיאות , תקרא את זה קריאה מעמיקה , ותעלה על שגיאות . בקיצור , אני נותן לך את הציון הכי גבוה שאפשר . בהצלחה לך [ למרות שיש לך כבר הצלחה ;) ] . |
ציטוט:
|
פצצה מדהים אבל יש כמה קטעים ילדותים שגורעים הקטע של החתימה וכל זה
|
ציטוט:
"עם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה ." או יותר נכון: אם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה . שים לב למודגש. |
יפה מאוד בהצלחה בהמשך...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ