![]() |
איזה עידה אתם?
אוקי אז ככה,
כולם כולם לרשום כאן איזה עידה הם. אני קווקזי אורגינל לא מעורב לא כלום, מ2 הצדדים. :) |
אתיופי..
|
ציטוט:
בקווקזי אתיופי זה נגר:D |
יהודי, מאוקראינה.
אגב, זה כל כך משנה מה כל אחד?:). |
אין מה להתבייש כולנו אחרי הכל יהודים (או לפחות אני מקווה שכולם פה יהודים 8-* )...
אני חצי רומני וחצי כורדי ;P "הגנב מבגדד" |
גרוזיני מתכחש |שריף|
|
פולניה 100% |Stare|
|
פולני.. אשכנזי.. טוניסאי.. אחלה של ערבוב :)
|
עירקי טוניסאי אחלה לא?!
|
טריפולטאי שלם - משני הצדדים :)
|
ציטוט:
|
אוקראיני :)
|
רבע מרוקאי, רבע טריפוליטאי וחצי בולגרי :D:D:D
|
מרוקאי ועיראקי ..
אבל שני הוריי נולדו בארץ, אז אני דור שני .. |
מרוקאי
|
כל כך הרבה עדות... כל כך הרבה סוגים של אוכל |winky| חחח אני רעב עכשיו... והכל באשמתכם! ;P
|
עיראקי
+ רומני ------ הגנב מבגדד |
ציטוט:
טוניסאי זה טוב חחח עיקי לא יודע |
קווקזי!!!!
|
100% מרוקאי
הסבא והסבתא משני הצדדים מרוקאים וגם שתי ההורים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
100% מרוקאי
אבא שלי נולד במרוקו אמא נולדה בארץ אבל שני הסבים מרוקאים |
ציטוט:
אני "הגנב מבגדד" חצי רומני חצי עיראקי :) |
חצי ערקי חצי פרסי :D :D :D
|
אשכנזי. טהור.
|
ציטוט:
קרעת אותי עכשיו. |
פולני רומני :)
אמא מפחד שאני יגנוב משהו :P יעני פולני = מפוחדת (אמא שלי) ודאגנית רומני = (אבא ) רומנים גנבים :( לא שאני גנב |
מרוקאי !
|
ציטוט:
מה כולכם פה רומני וזה עזבו עדות ושטיות נולדנו בארץ נכון? אנחנו ישראלים, מרוקאי זה ארץ מוצא ואתם לא נולדתם במרוקו (לדוגמה) אז תפסיקו להתנהג כאילו אתם נציגי העדה שלכם בארץ דרך אגב לא כולם פה יהודים, אני למשל בכנסיית השטן |Rolleyes| |
מרוקאי , משני הצדדים.
|
שאני לא רואה שוב שאתה פוגע בזכויות של מישהו. אני לא מעודד אנשים פלסטינאים - אבל אני לא רואה שתפגע בהם בצורה של פורום. חבל שתקבל אזהרה - ראה הוזהרת!
הייתם רוצים! אשכנזי. פולני ולפני כמה זמן גילתי שיש לי חלק קטן רוסי סבתא שלי כמה דורות בארץ כבר דרך אגב |
תנחשו? |קורץ|
שאני מתעצבן - אין מי שיעצור אותי. שאני מתעצבן אני לא פועל ב"עצבים" אני עוצר וחושב מה לעשות - אבל בכל זאת אף אחד לא יעצור בעדי. ניחשתם נכון, מרוקאי. ורגע? למי יש את התשומת לב הזאת? את הרחמנות הזאת? ואת האוהבה ולמידת החיים? והקוסקוס הכי טעים שיש - לאיזה עדה? ניחשתם מאוד נכון, אני מרוקאי ודינוזאור. או לפחות דינוזאר שהייתי קטן, לא הייתי יודע לומר "טוניסאי" אז אמרתי דינוזאור |Lol| אז מה אני? מרוקאי ודינוזאור :-) |
ציטוט:
דינוזאור חמוד ;) |
תימני ופרסי :D
|
אני חצי אוקראיני חצי גרוזיני
|
ציטוט:
דינוזאור חח =] |
חצי רומני
רבע פולני ורבע עירקי |
אוקראיני
|