![]() |
חנות אינטרנט-קפה
שלום, אני טכנאי מחשבים בחנות אינטרנט קפה, ורציתי לשאול אתכם כחובבי מחשבים ואינטרנט לגבי כמה נושאים:
1. מה לדעתכם הגולש הממוצע צריך מבחינת תוכנות... כדוגמא: מסנג'ר, איסיקיו, וכדומה. 2. האם כדאי לתת לגולשים אפשרות לשמור דברים במחשב בו הוא גולש? או לשים (יותר נכון, להשאיר) את כרטיס המג'יק שמחזיר את המחשב לקדמותו. 3. לאלו שקצת מבינים ברשתות - כדאי להתקין ראוטר D-LINK אלחוטי ולחבר את כל המחשבים ברשת אלחוטית דרך USB שמחובר אליהם? זה יתמוך בחיבור של 20-30 מחשבים, נכון? |
ציטוט:
2. לא. גם ככה עוד כמה זמן הוא ילך ויבוא משהו אחר. 3.למה לא? הוא תומך עד 100++ איש(יותר מ100 הרבה יותר, לא זוכר כמה), רק תדאג שהאינטרנט לא יהיה איטי מדי בגלל כמות המחשבים. |
שיימחק הכל...
במילא מה שעושים שם זה רק קוראים איימילים... ואין על רשת קווים =) הכי שקסי ואין את כל הכאב ראש של אלחוטי... |
ציטוט:
אבל אם אין כוונה לתת גישה למחשבים ניידים אז יכול להיות שעדייף קווי. |
א. בהחלט יש כוונה שיבואו עם מחשבים ניידים ויבקשו גישה.
ב. הגולשים הם לא גולשים שבאים ולא חוזרים, 80% מהם הם גולשים קבועים שבאים, מתוכם 60-70% הם גולשים שמדברים עם אנשים מחו"ל... בודקים מיילים וכו'. ג. רשת אלחוטית המטרה שלה היא יותר לדאוג לעתיד, כלומר אם המקום ירצה להתפתח ולהביא עוד כ-10 מחשבים, שלא יצטרכו לתכנן את כל הבניין מחדש כדי שיהיה להם איך להעביר כבלים וכו'. אני אחבר USB של 54MBIT ככה שהגלישה לא תפגע לאף אחד. זה יהיה אותו דבר כמו שהיה עם הקווי. לגבי הכמות מתחברים לראוטר... שאלתי כדי להיות בטוח, תודה :) |
ציטוט:
רוב הילדים שיחקו משחקים כמו CS , CZ וכדומה. |
ציטוט:
עדיף ראוטר רגיל שמחבר בין כולם. |
ציטוט:
|
תוכנות: icq msn gmail drive,
כן צריך מג'יק קארד רק שים תיקייה אחת שזה לא מוחק ואותה שיימחקו אוטומטית... |
ככה פועלים כל האינטרנט קפה בחו"ל.
הצעה שלי עשה בדיוק כך. ותתקין תוכנות לפי קהל היעד... |
לפי דעתי:
איסיקיו, מסינג'ר, סקייפ, ומשחקים כגון: CZ, CS, וכד'. |
ציטוט:
על מחשבים של קפה אינטרנט לא צריך להיות בכלל כאלו משחקים. אולי נגיד משחקים קטנים של הWINDOWS אבל לא יותר מזה. ילד שירצה לבוא לאכול בבית קפה(זה לא רק איטרנט משומה זה גם בית קפה(בציניוט)), שיבוא עם הלפטופ שלו ושישחק ובדרך גם ישתה קפה וכו.. |
קהל היעד שלנו כרגע הם לא ילדים, לכן התקנת משחקים כמו שנאמרו כרגע לא באה בחשבון...
כרגע קהל היעד הם עובדים זרים ואנשי עסקים. מסנג'ר, סקייפ וכו' מותקנות במיוחד בשבילהם כדי שיוכלו לתקשר עם המשפחה שלהם שלרוב נמצאת בחו"ל. Open, לא הבנתי, איך עובדים כולם? |
אני הייתי נותן חחיבור לאינטרנט מהלפטופ שכאילו יש קבלים מוכנים רק לחיבור
ועל כל כמה זמן הם משלמים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ממש אבל ממש טועה ובגדול. רוב השחקנים הממוצעים בקבוצות חזקות בארץ של cs בניי 17+. לדעתי אתה כן צריך לשים משחקיי רשת כגון אנריל, קאונטר סטרייק, פיפא. למה? כדיי שקבוצות בארץ יוכלו לקיים camping ובעברית - מחנה אימונים. זה מצליח בחו"ל וזה חסר בארץ. |
ציטוט:
קפה אינטרנט זה גם בית קפה ובבית קפמה כל מקום עולה כסף, ואדם לא יכול לתפוס מקום ל 4 שעות בשביל משחק אם באותו מקום ב 4 שעות האלו יכולים להיות עוד 6 אנשים. קפה אינטרנט זה גם לא חדר משחקים או גני התערוכה ששם יש את המרתון משחקים, קפה אינטרנט זה מקום שאנשים באים אליו לכמה דקות לשתות קפה ולהרגע אבל גם בדרך ליצור קשר עם בני משפחה בחו"ל או חברים בחו"ל, ממש כמו כל קפה אינטרנט בכל מקום אחר בעולם. |
ציטוט:
|
בס"ד
תעשו איזה 5 מחשבים שיהיו מיועדים למשחקים ועליהם תגבו תשלום בהתאם. גם אולי אנשים ירצו לשכור את המקום לערב כדי לעשות "מסיבת רשת" זה יכול להיות דבר מכניס. |
אתה יכול לעשות ללקוחות קבועים
ליצור להם משתמש מיוחד שהם נכנסים דרכו למחשב ואז זה מציג להם את הקבצים שלהם. כמובן שהמשתמש הזה יהיה מוגן בשם משתמש וסיסמה בשעת הלוגין. |
ציטוט:
|
מה הבעיה?
אתה מביא לו פתק עם שם משתמש וסיסמה וכשהוא מדליק את המחשב הוא פשוט כותב את זה זה לא יותר מדי מסובך. |
לדעתי אם זה לקוח קבוע תעשה מחשב שהוא כמו שרת FTP והלקוח הקבוע יוכל להשכיר שם שטח איכסון פרטי משלו כמו כונן וירטואלי..
|
ציטוט:
אני דווקא הלכתי בכיוון של הרעיון הפשוט - תוכנה שתגן על התיקיות בסיסמא. לקבצי WIN וכו' תהיה סיסמת אדמין משלנו ולא תהיה גישה לאחרים, ופשוט העובד שם יבצע כל פעם ללקוח מסוים פעולה חד פעמית של פתיחת תיקייה+הגנה בסיסמא, וזהו. SlipY, עם כל הכבוד ללקוחות, ייקח עוד הרבה זמן עד שהם יצדיקו השקעה של מחשב שלא פעיל כעמדה בשביל החומר שלהם. אין לנו כוונה לעשות את העניין ממוסחר מדי ולגרום לאנשים להרגיש שעל כל מגה הם צריכים לשלם אצלנו. יש לנו הארדיסקים דיי גדולים (יחסית) שלפי ההערכה שלי יצטרכו 200-300 לקוחות לשבת על אותו מחשב ולאחסן כל אחד 200 מגה, ואז רק נגיע למצב שאנחנו עוצרים ואומרים דיי, עד כאן. אבל בוא נגיד שהסבירות שזה יקרה ב-3 שנים הקרובות מאוד נמוכה... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ