![]() |
יהודים השליכו נפצים בכנסייה, והמון ניסה לבצע לינץ'!
אהלן ח'ברה, והנה שוב מתחילים השידורים שלנו כאן בהוסטס:
מהומה בנצרת: יהודים השליכו נפצים בכנסייה שני גברים ושתי נשים חדרו לכנסיית הבשורה בעיר והשליכו נפצים. במקום נוצרה מהומה גדולה, והמון ניסה לבצע לינץ' באחד ממשליכי הנפצים. כוחות משטרה מנסים לחלץ את משליכי הנפצים שרון רופא-אופיר דרמה בנצרת: חבורה של שני גברים ושתי נשים, ככל הנראה יהודים, הצליחו להיכנס לכנסיית הבשורה בעיר תוך שהם מתחזים לצליינים, ועמם עגלת תינוק בה הוסתרו נפצים ובלוני גז. הם השליכו את הנפצים לכל עבר. אנשים שהיו במקום חשבו שמדובר בפיגוע והחלו להימלט מהמקום. כתוצאה מהמנוסה נפצעו כמה אנשים באורח קל ואחרים הוגדרו כפגועי הלם. כמה דקות לאחר האירוע הגיעו לכנסייה מאות תושבי נצרת, שהחלו לצעוק "מוות ליהודים" והצליחו ללכוד את אחד ממשליכי הנפצים והחלו לתקוף אותו. הם היכו אותו בחזקה והטיחו את ראשו בקרקע. חשוד אחר הצליח להימלט מהמקום. כוחות גדולים של משטרה בפיקודו של מפקד המרחב ניצב משנה יעקב זיגדון הצליחו להיכנס לתוך מתחם הכנסייה ועצרו שלושה מבין החשודים בהשלכת הנפצים. כוחות המשטרה נמצאים עם החשודים בתוך חצר הכנסייה, ומנסים להכניס אמבולנס למקום אך ההמון אינו מאפשר זאת. http://www.ynet.co.il/PicServer2/030...47890/ss_a.jpg (ארכיון) צילום: יריב כץ שבת שלום וסוף שבוע שקט. |
היו צריכים להרוג תיהודים האלו זאת פגיעה בדת וזאת חוצפה
ליפני בערך חודש היתי בכנסייה הזאת וכנסייה פשוט מדהימה כמה יפה בכנסייה המדריך אמר שזאת הכנסייה השנייה בגודלה בעולם :-0 |
להרוג?
למה להרוג אני לא חושב כך. כנסייה זה סתם עדיף בית כנסת ללמוד תורה וכד'. לא שאני דתי אבל עדיף תאמינו לי זאת דעתי. |
חחח מה הדעות הפגרות האלו (סליחה שאני מגיב ככה)
יש לכולם זכות להאמין במשרוצים ואולי כנסייה זה לא סתם ובית כנסת זה סתם ? |
תגיד אתה מדבר ברצינות?
בכל מקרה, לא רוצה לרדת לנושא הספאם הזה. |
בני זונות
הלוואי יהרגו את היהודים האלה לא מגיע להם לחיות למה, למה לגרום לעולם לשנוא אותנו? מה הרווחנו מזה? כסעמק, לתלות אותם צריך. אין מילים פשוט. אני מתבייש בעם שלי |
ציטוט:
אני יש לי כבוד לדת של אחרים ואני לא מאמין בשטויות כאלו כמו בית כנסת טוב בית כנסת רע וכו'.. וזה לא ספאם זה ממש ממש לעיניין מה חשבתה שכולם יגיבו : צריך להרוג תנוצרים האלו וכו' וכו'? |
אבל זה כולה נפצים
מה כל נצרת עושה רעש? |
ציטוט:
אני מכבד את דעתך:), אבל יש דרך לנסח את הדברים, ולפי הניסוח שלך נראה כאילו אתה אומר שהמקום שבו הנוצרים מתפללים הוא "סתם" מקום. |
אממ כי זה פגיעה בדת שלהם...
אם זה היה בבית כנסת אותו דבר היו עושים :) ד"א כנסייה ממש יפה ביפנים יש תבית של מריה (אמא של ישו) וליד יש תבית של האבא הזה שלא זוכר איך קוראים לו |
Pavel "סתם" זה לא, אבל כמובן שאני מכבד את הנוצרים.
בכל מקרה, טיילתי בהרבה ארצות בעולם וראיתי כנסיות, אך אין מה להשוות. בתי כנסת זה בהרבה יותר יפה. בכל מקרה זאת דעתי אין מה להתווכח על כך. שבת שלום. |
מזה יותר יפה?
אני הייתי בבתי כנסת וכנסיות ולדעתי שניהם יפים, אבל מזה משנה מה יותר יפה? שניהם מקומות קודש לשני הדתות, וכשאתה אומר "כולה" כנסיה זה פגיעה בנצרות. בכל מקרה, ההודעה שלי זאת דעתי בלבד, לא משהו אישי נגדך:). |
חחח בית כנסת בחיים לא יהיה יפה כמו כנסייה
כנראה שלא באמת ראיתה כנסייה כנסייה תמיד משקיעים בה ביופי אבל תמיד בבית כנסת לא תמיד וכן לא פעם היתי בבית כנסת (LOL פעמיים חח סתם) |
ציטוט:
1. מזה משנה מה יותר יפה? העיקר הרעיון של שניהם:). 2. תעשה לי ילד:mad: . |
1) לי אישית לא משנה
2) זובי :) |
ציטוט:
הכנסייה הכי גדולה בעולם היא כנסיית נוטרדאם (צרפת), אחריה איזו כנסייה בותיקן ויש עוד כמה בדרך.. |
חחח גם אני חשבתי שלא הגיוני אבל ככה המדריך אמר
למרות שזאת כנסייה ענקית וממש ממש חדשה יחסית משנת 1955 כמו שאני זוכר והמדריך אמר שבנו תכנסייה סולל בונה :-0 |
ציטוט:
|
ראיתי תחדשות, חילצו כחול הנראה את הלכודים. (בעל ואישה)
כמו כן, ראיתי שהאנשים מוכרים למשטרה בנסיונות קודמים. כרגע, הם עברו לבית החולים לטיפול ולאמר מכן לתחנת משטרה בנצרת עלית לחקירה. לפני כן, בשנת 2003 הם היו במוכאטה אצל יאסר עראפת! דיווח ראשוני מהחדשות. |
ציטוט:
אברי |
ציטוט:
תאמת חבל על המעשה הזה אידיוטים - עכשיו כל הערבים הפלצנים האלה יעשו מזה רעש. ואתה כנראה לא היית מספיק בבתי כנסת כדי לראות מה זה בית כנסת מושקע. - שבת שלום. |
יש כמה סוגים של כנסיות.
הקטוליות שהן המפוארות ביותר לדוגמא נותרדם בצרפת, שהרעיון בהן הוא להראות כמה האדם קטן מהאל(במקרה של הנוצרים ישו). והן הרבה הרבה יותר מפוארות מכל בית כנסת שאתם מכירים/אני/כל אדם, כי פשוט לפי אמונתם צריך להראות עד כמה האדם קטן מהאל, ולפי מה שאני זוכר, אם אני זוכר נכון, אצל היהודים זה לא נהוג, ויכול להיות שבכלל אסור, ביתי הכנסת אמורים להיות הרבה יותר צנועים. ויש את הפרוטסטנתים(לא בטוח ב 100% בשם, למדתי את זה לפני שנתיים בהסטוריה(בעעעע חח)), שהן הרבה יותר צנועות, שהם נגד הקטולים, כנסיות קטנות, ויש בתי כנסת יותר מפוארים מהן. בקשר למה שעידן אמר, כל דת והאמונה שלה, אתה לא יכול להגיד למוסלמי שבית כנסת יותר חשוב כי לדוגמא הם שרפו את בית הכנסת בישובים שפונו, וכמו זאת אתה לא יכול להגיד ליהודי שכנסיה/פסל של עץ(סתם לדוגמא נגיד דת שמאמינים בעצים), יותר חשובים מבית כנסת. ככה שאין כאן בכלל מקום למה שכתבת, זאת אומרת זה נושאים שהבעט דעה אישית על מה יותר קדוש בכלל לא רלוונטית. בקשר לכתבה: לפי דעתי צריך להרוג את החיות(אי אפשר אפילו לקרוא להם אנשים, או בני אדם כי הם לא.) שעשו את זה. הם סתם עכשיו יגרמו לנזק מדיני ודתי בנוסף לזה ששנואים אותנו, מה גם שעכשיו הערבים ישתמשו בזה לטובתם. סתם חיות זבליות שצריך להרוג! |
לא צריכים להשאיר אנשים כאלה,
חבל לישמוע דבר כזה... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ